Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

MNK POTPIĆAN 98 - MNK KIJEVO 5-2


Prekrasna predstava za kraj regularnog dijela

LABIN: Sportska dvorana SŠ „Mate Blažina“ GLEDATELJA: 100
SUCI: Čulina i Jurašić (Zagreb)
DELEGAT: Starčević (Gospić)

MNK POTPIĆAN 98 : Funčić 8,5, Mehić 6, Martedić 6, Rožajac 6, Drndić 6,5, Juričić 7, Sandić 6, Hadžić 6, Krištofić -, Fejzić Al. 6,5, Radusin 8,5, Hoxha 7,5.
TRENER: Jasminko MUJIĆ

MNK KIJEVO : Cicvarić 5,5, Babić 6, Krezo 6, Bakula 5,5, Jurić 5,5, Lovrić -, Strunje -, Protega 5,5, Duvnjak 6, Rončević 6, Palavra 6, Brčić -.
TRENER: Rajko MATIĆ

Mi gledatelji se nismo ni smjestili kako treba kada je Dalibor Radusin nakon jedne kontre koju je povukao dovep domaće do vodstva od 1:0. Tada gosti malo slažu redove pa se relativno dobro nose sa zahuktalim Potpićancima. No drže se do 7.minute, od nje počinje sve teže "vrijeme" za goste. U toj minuti Sandić i Drndić prijete udarcima izdaleka no golman Cicvarić otklanja opasnost. Tri minute kasnije Funčić daje dugu loptu na Radusina koji si je malo nespretno prima pa je velika šansa otišla u nepovrat. No na novi gol, nije se dugo čekalo. Jedanaesta minuta donosi novo slavlje domaćih. Hoxha provlači loptu do Radusina koji se na 6 metara i pogađa maestralno malu mrežicu gola vratara Cicvarića. Jednostavno Radusin je ovim golom dignuo na noge publiku jer se takav gol rijetko viđa. U 15.minuti prvi puta prijete gosti i to preko vrlo neugodnog udarca Palavre ali ovo je bila Funčićeva večer. U 16.minuti gledatelji su se zapitali je li posrijedi neka optička varka ili Funčić doista ima mačje reflekse. Naime, Duvnjak je topovski pucao sa 5 metara u sam ugao ali se Funčić bravuroznom paradom spriječio pogodak i zaslužio pljesak svih u publici. Minutu prije kraja poluvremena Radusin izvodi akumulirani prekršaj na nekih 10 metara, no na iznenađenje svih loptu proslijeđuje do K.Drndića koji je u udarcima s 9 metara gotovo pa nepogrešiv i to je 3:0. U posljednjoj minuti poluvremena Jurić upućuje rezantan udarac iskosa no Funčić je i dalje nesavladan.
U trećoj minuti nastavka Funčić rukom baca kontru no gostujući igrač jedva je okrznuo loptu i skoro lobovao vlastitog vratara koji se dobro opružio i spasio gol. U svakom slučaju, odlična intervencija golmana Cicvarića. Trideseta minuta donosi odličan udarac Protege kojeg s lakoćom hvata Funčić. Dvije minute kasnije Funčić rukom kiruški precizno pogađa Radusina u šesterac gostiju kojemu je to rutina - 4:0. Babić snizuje na 4:1 dvije minute kasnije iz trećeg pokušaja savladava Funčića. U trideset šestoj minuti još jedan dragulj MNK Potpićna 98, Igor Juričić, otima jednu "ničiju" loptu na sredini terena i u situaciji 2 na 1 "cima" golmana i plasira loptu u praznu mrežu za 5:1 i tako zaslužuje aplauz publike koju je naprosto oduševio svojim potezima kroz cijelu večer. U posljednjoj minuti gosti zovu timeout i nakon njega izvode dogovorenu akciju nakon akumuliranog prekršaja koju realizira Krezo za konačnih 5:2.

IGRAČI UTAKMICE : Roberto FUNČIĆ i Dalibor RADUSIN

Još bih samo volio napomenuti da je zanimljivo da dvojica najboljih pojedinaca današnje utakmice još uvijek nisu nastupili za reprezentaciju naše države iako iz utakmice u utakmicu pokazuju da su itekako sposobni za reprezentaciju, ali eto, izgleda da igra na parketu nije jedino mjerilo. Ovo što su danas pokazali Roberto i Dalibor daleko je najviše od svih igrača koji su gostovali u Labinskoj dvorani odkada se igra u njoj prva liga.
Bravo Dečki!!!!



Post je objavljen 20.04.2008. u 21:03 sati.