KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

20.04.2008., nedjelja

MNK POTPIĆAN 98 - MNK KIJEVO 5-2


Prekrasna predstava za kraj regularnog dijela

LABIN: Sportska dvorana SŠ „Mate Blažina“ GLEDATELJA: 100
SUCI: Čulina i Jurašić (Zagreb)
DELEGAT: Starčević (Gospić)

MNK POTPIĆAN 98 : Funčić 8,5, Mehić 6, Martedić 6, Rožajac 6, Drndić 6,5, Juričić 7, Sandić 6, Hadžić 6, Krištofić -, Fejzić Al. 6,5, Radusin 8,5, Hoxha 7,5.
TRENER: Jasminko MUJIĆ

MNK KIJEVO : Cicvarić 5,5, Babić 6, Krezo 6, Bakula 5,5, Jurić 5,5, Lovrić -, Strunje -, Protega 5,5, Duvnjak 6, Rončević 6, Palavra 6, Brčić -.
TRENER: Rajko MATIĆ

Mi gledatelji se nismo ni smjestili kako treba kada je Dalibor Radusin nakon jedne kontre koju je povukao dovep domaće do vodstva od 1:0. Tada gosti malo slažu redove pa se relativno dobro nose sa zahuktalim Potpićancima. No drže se do 7.minute, od nje počinje sve teže "vrijeme" za goste. U toj minuti Sandić i Drndić prijete udarcima izdaleka no golman Cicvarić otklanja opasnost. Tri minute kasnije Funčić daje dugu loptu na Radusina koji si je malo nespretno prima pa je velika šansa otišla u nepovrat. No na novi gol, nije se dugo čekalo. Jedanaesta minuta donosi novo slavlje domaćih. Hoxha provlači loptu do Radusina koji se na 6 metara i pogađa maestralno malu mrežicu gola vratara Cicvarića. Jednostavno Radusin je ovim golom dignuo na noge publiku jer se takav gol rijetko viđa. U 15.minuti prvi puta prijete gosti i to preko vrlo neugodnog udarca Palavre ali ovo je bila Funčićeva večer. U 16.minuti gledatelji su se zapitali je li posrijedi neka optička varka ili Funčić doista ima mačje reflekse. Naime, Duvnjak je topovski pucao sa 5 metara u sam ugao ali se Funčić bravuroznom paradom spriječio pogodak i zaslužio pljesak svih u publici. Minutu prije kraja poluvremena Radusin izvodi akumulirani prekršaj na nekih 10 metara, no na iznenađenje svih loptu proslijeđuje do K.Drndića koji je u udarcima s 9 metara gotovo pa nepogrešiv i to je 3:0. U posljednjoj minuti poluvremena Jurić upućuje rezantan udarac iskosa no Funčić je i dalje nesavladan.
U trećoj minuti nastavka Funčić rukom baca kontru no gostujući igrač jedva je okrznuo loptu i skoro lobovao vlastitog vratara koji se dobro opružio i spasio gol. U svakom slučaju, odlična intervencija golmana Cicvarića. Trideseta minuta donosi odličan udarac Protege kojeg s lakoćom hvata Funčić. Dvije minute kasnije Funčić rukom kiruški precizno pogađa Radusina u šesterac gostiju kojemu je to rutina - 4:0. Babić snizuje na 4:1 dvije minute kasnije iz trećeg pokušaja savladava Funčića. U trideset šestoj minuti još jedan dragulj MNK Potpićna 98, Igor Juričić, otima jednu "ničiju" loptu na sredini terena i u situaciji 2 na 1 "cima" golmana i plasira loptu u praznu mrežu za 5:1 i tako zaslužuje aplauz publike koju je naprosto oduševio svojim potezima kroz cijelu večer. U posljednjoj minuti gosti zovu timeout i nakon njega izvode dogovorenu akciju nakon akumuliranog prekršaja koju realizira Krezo za konačnih 5:2.

IGRAČI UTAKMICE : Roberto FUNČIĆ i Dalibor RADUSIN

Još bih samo volio napomenuti da je zanimljivo da dvojica najboljih pojedinaca današnje utakmice još uvijek nisu nastupili za reprezentaciju naše države iako iz utakmice u utakmicu pokazuju da su itekako sposobni za reprezentaciju, ali eto, izgleda da igra na parketu nije jedino mjerilo. Ovo što su danas pokazali Roberto i Dalibor daleko je najviše od svih igrača koji su gostovali u Labinskoj dvorani odkada se igra u njoj prva liga.
Bravo Dečki!!!!


- 21:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us