KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

25.03.2008., utorak

U labinskoj Sportskoj dvorani SŠ „Mate Blažina“, u okviru dvadesetog kola Prve hrvatske malonogometne lige između domaćeg Potpićna 98 i momčadi Inera iz Splita, slavili su domaći sa 4:2. Splićani su u susret ušli kao trećeplasirani na prvenstvenoj ljestvici u poziciji da ne mogu „ni gore ni dole“ dok je Potpićancima ovo prva „meč-lopta“ u borbi za četvrto mjesto sa, također splitskom momčadi Mejaša. Kako su i jedni i drugi pobijedili (Mejaši-Kijevo 3:0) nastavlja se njihova mrtva trka za četvrto mjesto.

PRVO POLUVRIJEME

* 1:0 DRNDIĆ u 5. minuti

Prva ozbiljnija prijetnja na utakmici donosi i prvi gol na utakmici, već u petoj minuti. Keven Drndić oduzima jednu loptu na sredini terene, zaobilazi jednog gostujućeg obranbenog igrača i neobranjivo trese mrežu vratara Talijančića.

Nastavak uglavnom donosi igru na sredini terena, domaći prijete preko Martedića i Drndića a gosti dva puta preko Bonkovića. No, sve je to bilo na rubu polu prigoda bez opasnije prijetnje na protivnička vrata.

Jedinu pravu prigodu imao je za goste Gudelj ali Funčić je izvanredno intervenirao i spasio domaće od sigurnog poravnanja.

DRUGO POLUVRIJEME

Nastavak otvara Gudelj-Velaga, novom ozbiljnom prijetnjom po domaća vrata ali njegov jak šut u dvadeset prvoj minuti pogađa desnu Funčićevu vratnicu.

* 1:1 RADMILO u 24. minuti

Martedić radi prekršaj na jednom gostujućem igraču u vlastitom šestercu a Radmilo je neumoljiv iz najstrožije kazne, te poravnava na 1:1 u dvadeset četvrtoj minuti.

Almir Fejzić u dvadeset osmoj ima „mrtvu-prigodu“ ali nakon ubačaja Drndića sa dva metra promašuje gostujuća vrata.

* 1:2 RADMILO u 31. minuti

Gosti u tridestprvoj minuti stižu do prednosti. Pogodio je ponovo Radmilo nakon solo prodora kroz statičnu domaću obranu.

* 2:2 HOXHA u 34. minuti

Radost gostiju trajala je samo tri minuta. Hoxha i Drndić izmjenjuju dupli pas nakon kojega ovaj drugu pogađa za poravnanje na 2:2.

* 3:2 RADUSIN u 35. minuti

Minut kasnije ponovno dupli pas Hoxhe, ovaj puta sa Radusinom koji nanovo dovodi domaće do vodstva, 3:2.

Gosti već u trideset sedmoj minuti umjesto vratara u igru šalju još jednog igrača.

* 4:2 RADUSIN u 38. minuti

Hoxha ponovno „u oko“ gađa Radusina koji izlazi sam pred domaća vrata i neumoljivo im trese mrežu za potvrdu pobjede Potpićna, 4:2.

Do kraja susreta bilježimo još promašaj Drndića iz najstrožije kazne u zadnjoj minuti susreta.

Izravno iz labinske sportske dvorane – Elvis URAVIĆ


- 23:47 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Dolazi Inero, očekujemo spektakl i 3 boda

Danas u labinsku dvoranu s početkom 20:00 u goste nam dolazi Splitski Inero. Momčad je to koja je osigurala svoje treće mjesto i ne može, ni gore ni dolje. S druge strane MNK Potpićan 98 želi pobjedu za potvrdu 5. mjesta ili čak "penjanje" na 4.mjesto u slučaju kiksa Mejaša.
Kako doznajemo, Inero dolazi bez 5 kartoniranih igrača, no opuštanju mjesta nema jer je Inero vrlo respektabilna momčad koju treba itekako ozbiljno shvatiti. Priželjkujemo odličnu atmosferu u dvorani te shodno tome, toliko željena tri boda.

ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija
[Danas će trebati Radusinovi golovi, ali u njih ne sumnjamo]


- 13:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.03.2008., ponedjeljak

Ostvaren povijesni uspjeh



MNK Potpićan 98 dosad je upoznao samo uspjehe. Nakon ulaska u prvu ligu 27.05.2007, u srijedu su polučili novi povijesni. Ušli su medju četiri najbolje malonogometne momčadi u Hrvata, što se kupa tiče. Nakon četvrfinalnih dvoboja s Adriacinkom, ušli su u toliko željeni Final Four na kojem će se još naći (uz MNK Potpićan 98) HMNK Gospić, MNK Brodosplit Inženjering te Novi Marof.
Mjesto odigravanja još se ne zna, no nadajmo se da ćemo baš u Labinu gledati najbolji mali nogomet u Hrvatskoj.

Dodajmo još da je MNK Potpićan 98 i osigurao ostanak u lizi, što je bio i cilj pa već sada možemo sezonu zaključiti uspješnom.

ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija




- 21:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.03.2008., petak

Dan za zaborav, idemo dalje



MNK BRODOSPLIT - MNK POTPIĆAN 98 8:1
[Banić 3x, Laura, Rešetar, Klarin, Šimurina i Grdović; Brnabić - ag]





- 13:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.03.2008., četvrtak

Usprkos porazu, prolaz u Final Four


Naši su malonogometaši usprkos porazu uspjeli izboriti toliko željeni Final Four. Ako bude sreće i ako se poklopi mnogo, mnogo za situaciju bitnih stvari, Final Four ćemo gledati u našem Labinu.

Labinsport:
U dosta dramatičnoj utakmici na splitskim Gripama, protiv domaćeg Adracinka, malonogometaši Potpićna 98. ipak su sačuvali pet golova prednosti iz prvog susreta te se, uz dosta sreće plasirali na završnicu, četiri najbolje momčadi u Kupa-Hrvatske.

Početak nije obećavao sretnu završnicu. Domaćini su prvih pet minuta igrali kao u transu, stvorivši nekoliko izrazitih prigoda za gol. Samo je sreća Potpićance spasila od potpunog rezultatskog debakla već u ranoj fazi utakmice.

Adriacink je poveo golom Jure Aljinovića već u drugoj minuti a isti igrač je minut kasnije te u petoj minuti još dva puta matirao Funčića za domaće vodstvo od 3:0.
Potpićanci tada koliko-toliko sređuju svoje redove i uspijevaju uspostaviti terensku ravnotežu. Redaju se prigode i na jednoj i na drugoj strani koje se obostrano promašuju.

Kako se primicao kraj susreta domaći sve više i više pritišću prema Funčićevim vratima, često na granici rizika. I kada je četvrti gol domaćih „visio“ u zraku Keven Drndić tri minute prije kraja uzima im jednu loptu na sredini terena. Slijedi munjevita kontra u kojoj Hoxha milimetarski točno upošljava Rožajca a ovaj napokon pogađa mrežu domaćeg vratara Roglića i rješava sve dvojbe oko konačnog pobjednika.

Vrijedi do kraja još spomenuti četvrti gol koji je za domaće u istoj minuti postigao Kirevski ali to je bio „labuđi pjev“ Splićana. Do kraja su Potpićanci znalački sačuvali rezultat i sretno utakmicu priveli kraju.



SPLIT: SD Gripe GLEDATELJA: 200
SUCI: Mario KRISTIĆ i Blaž PEZO (oba Dubrovnik)
DELEGAT: Mario JURIĆ (Split)

SPLIT: MNK ADRACINK (Split)-MNK POTPIĆAN 4:1 (3:0)
STRIJELCI: 1:0 Aljinović (2), 2:0 Aljinović (3), 3:0 Aljinović (5), 3:1 Rožajac (37, 4:1 Kirevski (37).

MNK ADRIACINK: Roglić, Ružić, Mišić, Soldo, Šarić, Srdelić, Kirevski, Roje, Šindik, Aljinović, Damjanović, Pavlović.
TRENER: Denis LUKIĆ

MNK POTPIĆAN 98.: Funčić, Težak, Miletić, Martedić, Rožajac, Pantina, Drndić, Sandić, Radusin, Hohxa.
TRENER: Jasminko MUJIĆ



- 08:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.03.2008., utorak

Zamjena anketa

Najprije se moramo riješiti stare ankete...

Najljepša domaća utakmica koju je MNK Potpićan 98 odigrao:

1. vs Gospić 1:3 => 62.5 %

2. vs Vrgorac 5:1 => 15 %

3. vs Uspinjača 5:3 => 12.5%

Evo, po mišljenju gledatelja naši su puleni najbolje odigrali u jedinoj utakmici u kojoj se nije pobjedilo, a da je bila ponuđena. Utakmica protiv Gospića, oduševila je sve prisutne pa makar "žuti" bili bolji od domaćih u toj utakmici.
Glasovalo je 40 ljudi pa se svima zahvaljujem.

I postavljena je nova anketa pa glasajte...



- 07:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.03.2008., nedjelja

Pobjeda za miran san

MNK POTPIĆAN 98 - MNK MEJAŠI 3-2

1:0 Drndić u 19. minuti, 2:0 Drndić u 20. minuti, 2:1 Simunić u 24. minuti, 3:1 Drndić u 28. minuti, 3:2 Smoljo u 32. minuti

U fantastičnoj atmosferi, bodreni o tristotinjak svojih najvjernijih navijača, večeras u u Dvorani Kolegija-opće pazinske gimnazije malonogometaši Potpićna slavili zasluženu i veoma značajnu pobjedu protiv izravnog suparnika za četvrto mjesto, splitske malonogometne momčadi Mejaši, sa 3:2. Bila je to odlična utakmica u kojoj je posebno briljirao Keven Drndić, koji je bio i igrač susreta.

ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija
[Keven Drndić - najbolje kad je najvažnije]




- 08:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.03.2008., utorak

Četvrtfinale kupa Hrvatske

MNK POTPIĆAN - MNK ADRIACINK 8:3

Večeras je u labinskoj sportskoj dvorani SŠ „Mate Blažina“ odigran prvi četvrtfinalni finalni susret malonogometnog Kup-a Hrvatske u kojem su se susreli domaći prvoligaš MNK Potpićan 98 iz Potpićna i drugoligaš MNK Adriacink iz Splita. Pobijedili su Potpićanci u furioznoj završnici, preokrenuvši vodstvo gostiju sredinom nastavka od 2:3 na konačnih 8:3.

PRVO POLUVRIJEME

Uvodne minute susreta donose obostrano opreznu igru, uglavnom na sredini terena tzv. ispitivanje snaga. Prvi prijeti Dalibor Radusin u trećoj minuti, vještom varkom se oslobađa svog čuvara, silovito šutira sa pet metara ali vratnica spašava goste. Odmah zatim na suprotnoj strani „mrtva“ prigoda za goste ali Hadžić bravurozno brani i spašava Potpićance. Gostujući igrač Soldo u šestoj minuti zarađuje žuti karton.

1:0 KEVEN DRNDIĆ 8. minuta

Dva minuta kasnije Keven Drndić pretrčava svog čuvara, silovito šutira a lopta na putu ka protivničkoj mreži pogađa gostujućeg vratara u nogu, odbija se u gol i domaći zasluženo vode sa 1:0. Sindik odlično šutira u devetoj minuti ali je Hadžić ponovno na visini zadatka.

2:0 ALMIR FEJZIĆ 13. minuta

Keven Drndić opet šutira iz sve snage prema protivničkim vratima, gostujući vratar krajnjim naporom brani ali na odbijenu loptu natrčava Almir Fejzić i neobranjivim šutom po drugi puta trese mrežu Splićana, za 2.0 vodstvo Potpićanaca. Gosti se nastavljaju i dalje braniti a Potpićanci napadaju uglavnom preko Kevena Drndića koji solo prodorima pokušava ugroziti gostujućeg vratara Joška Roglića. Osamnaesta minuta donosi najbolju gostujuću prigodu. Precizno je šutirao Sindik a kada su svi već vidjeli loptu u Hadžićevoj mreži Martedić je izbacuje u polje.

2:1 STANISLAV SOLDO 19. minuta

Minut kasnije Soldo gađa izdaleka a lopta pogađa nekoga u domaćem šestercu, mijenja smjer i vara Hadžića pa Splićani smanjuju zaostatak na 2:1.

Bio je to i konačni rezultat prvog poluvremena.

DRUGO POLUVRIJEME

Nastavak otvaraju gosti silovitim šutom Lukše u tridesetoj sekundi. Na sreću domaćeg vratara Hadžića lopta pogađa njegovu desnu vratnicu. Nastavak donosi opreznu igru jednih i drugih. Igra se uglavnom na sredini terena bez izrazitijih nakana za ugrožavanje suparničkih vratara.

2:2 FRANE PAVLOVIĆ 26. minuta

Šesta minuta nastavka donosi poravnanje. Strijelac za Splićane je bio Frane Pavlović, nakon što je pretrčao cijelu polovicu terena i izmijenio dupli pas sa jednim suigračem nebranjivo je zatresao Hadžićevu mrežu.

2:3 JURE ALJINOVIĆ 26. minuta

U istoj minuti Jure Aljinović koristi nesmotrenost domaće obrane i dovodi goste u vodstvo od 2:3.

3:3 SENAD ROŽAJAC 27. minuta

Radost gostiju trajala je samo minutu. Na pas Martedića pogodio je Senad Rožajac i ponovno poravnao rezultat na 3:3. Gosti u trideset prvoj minuti imaju četiri akumulirana prekršaja, a domaćini nastavljaju sa stihijskim i neorganiziranim napadima.

4:3 KEVEN DRNDIĆ 32. minuta

Keven Drndić koristi jednu nesmotrenost gostiju na sredini terena te u brzom kontra napadu pogađa gostujuću mrežu za novo vodstvo domaćih od 4:3.

5:3 FATOS HOXHA 33. minuta

Minut kasnije Hoxha pogađa za novi uzmak Potpićna od dva gola razlike, 5:3 za Potpićan.

6:3 FATOS HOXHA 36. minuta

Vratnicu gađa Fejzić, lopta se odbija izravno pred Fatosa Hoxhu koji je neobranjivo šalje iz leđa nemoćnog Roglića, Potpićanci idu na visokih 6:3.

7:3 FATOS HOXHA 39. minuta

Hoxha nakon ubačaja iz auta od strane Martedića precizno pogađa protivničku mrežu i svojim trećim golom povećava na 7:3 za Potpićan.

8:3 SENAD ROŽAJAC 40. minuta

Konačnih 8:3 za domaće postiže Senad Rožajac, tridesetak sekundi prije kraja ovog dramatičnog susreta.

iz labinske Sportske dvorane SŠ"Mate Blažina"-Elvis Uravić





- 18:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

09.03.2008., nedjelja

Bit´ će bolje...



MNK VRGORAC - MNK POTPIĆAN 98 5 - 2
[ Martinac 5x ; Radusin 2x]





Danas su nastupali i juniori i to u Poreču za poredak od 5.-8. mjesta u Regiji Zapad.

MNK Potpićan 98 - MNK Kvarner 4:4 (6:8)
Strijelci za MNK Potpićan 98: Uravić 2x, Simić i Težak.
Šesterci: Piletić - gol, Težak - obrana golmana, Uravić - gol, Simić - obrana golmana

Sastav:
98. Sebastijan BRAJUHA
6. Franjo PILETIĆ
7. Elvis URAVIĆ
9. Antonio FORNAŽAR
11. Slađan SIMIĆ
20. Marko TEŽAK



- 12:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.03.2008., subota

Danas derbi novaka u ligi



MNK VRGORAC - MNK POTPIĆAN 98 (17:00)


ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija

[Danas lišeni njegovih bravuroznih obrana zbog bolova u leđima]


- 12:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us