Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

U labinskoj Sportskoj dvorani SŠ „Mate Blažina“, u okviru dvadesetog kola Prve hrvatske malonogometne lige između domaćeg Potpićna 98 i momčadi Inera iz Splita, slavili su domaći sa 4:2. Splićani su u susret ušli kao trećeplasirani na prvenstvenoj ljestvici u poziciji da ne mogu „ni gore ni dole“ dok je Potpićancima ovo prva „meč-lopta“ u borbi za četvrto mjesto sa, također splitskom momčadi Mejaša. Kako su i jedni i drugi pobijedili (Mejaši-Kijevo 3:0) nastavlja se njihova mrtva trka za četvrto mjesto.

PRVO POLUVRIJEME

* 1:0 DRNDIĆ u 5. minuti

Prva ozbiljnija prijetnja na utakmici donosi i prvi gol na utakmici, već u petoj minuti. Keven Drndić oduzima jednu loptu na sredini terene, zaobilazi jednog gostujućeg obranbenog igrača i neobranjivo trese mrežu vratara Talijančića.

Nastavak uglavnom donosi igru na sredini terena, domaći prijete preko Martedića i Drndića a gosti dva puta preko Bonkovića. No, sve je to bilo na rubu polu prigoda bez opasnije prijetnje na protivnička vrata.

Jedinu pravu prigodu imao je za goste Gudelj ali Funčić je izvanredno intervenirao i spasio domaće od sigurnog poravnanja.

DRUGO POLUVRIJEME

Nastavak otvara Gudelj-Velaga, novom ozbiljnom prijetnjom po domaća vrata ali njegov jak šut u dvadeset prvoj minuti pogađa desnu Funčićevu vratnicu.

* 1:1 RADMILO u 24. minuti

Martedić radi prekršaj na jednom gostujućem igraču u vlastitom šestercu a Radmilo je neumoljiv iz najstrožije kazne, te poravnava na 1:1 u dvadeset četvrtoj minuti.

Almir Fejzić u dvadeset osmoj ima „mrtvu-prigodu“ ali nakon ubačaja Drndića sa dva metra promašuje gostujuća vrata.

* 1:2 RADMILO u 31. minuti

Gosti u tridestprvoj minuti stižu do prednosti. Pogodio je ponovo Radmilo nakon solo prodora kroz statičnu domaću obranu.

* 2:2 HOXHA u 34. minuti

Radost gostiju trajala je samo tri minuta. Hoxha i Drndić izmjenjuju dupli pas nakon kojega ovaj drugu pogađa za poravnanje na 2:2.

* 3:2 RADUSIN u 35. minuti

Minut kasnije ponovno dupli pas Hoxhe, ovaj puta sa Radusinom koji nanovo dovodi domaće do vodstva, 3:2.

Gosti već u trideset sedmoj minuti umjesto vratara u igru šalju još jednog igrača.

* 4:2 RADUSIN u 38. minuti

Hoxha ponovno „u oko“ gađa Radusina koji izlazi sam pred domaća vrata i neumoljivo im trese mrežu za potvrdu pobjede Potpićna, 4:2.

Do kraja susreta bilježimo još promašaj Drndića iz najstrožije kazne u zadnjoj minuti susreta.

Izravno iz labinske sportske dvorane – Elvis URAVIĆ



Post je objavljen 25.03.2008. u 23:47 sati.