Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Usprkos porazu, prolaz u Final Four


Naši su malonogometaši usprkos porazu uspjeli izboriti toliko željeni Final Four. Ako bude sreće i ako se poklopi mnogo, mnogo za situaciju bitnih stvari, Final Four ćemo gledati u našem Labinu.

Labinsport:
U dosta dramatičnoj utakmici na splitskim Gripama, protiv domaćeg Adracinka, malonogometaši Potpićna 98. ipak su sačuvali pet golova prednosti iz prvog susreta te se, uz dosta sreće plasirali na završnicu, četiri najbolje momčadi u Kupa-Hrvatske.

Početak nije obećavao sretnu završnicu. Domaćini su prvih pet minuta igrali kao u transu, stvorivši nekoliko izrazitih prigoda za gol. Samo je sreća Potpićance spasila od potpunog rezultatskog debakla već u ranoj fazi utakmice.

Adriacink je poveo golom Jure Aljinovića već u drugoj minuti a isti igrač je minut kasnije te u petoj minuti još dva puta matirao Funčića za domaće vodstvo od 3:0.
Potpićanci tada koliko-toliko sređuju svoje redove i uspijevaju uspostaviti terensku ravnotežu. Redaju se prigode i na jednoj i na drugoj strani koje se obostrano promašuju.

Kako se primicao kraj susreta domaći sve više i više pritišću prema Funčićevim vratima, često na granici rizika. I kada je četvrti gol domaćih „visio“ u zraku Keven Drndić tri minute prije kraja uzima im jednu loptu na sredini terena. Slijedi munjevita kontra u kojoj Hoxha milimetarski točno upošljava Rožajca a ovaj napokon pogađa mrežu domaćeg vratara Roglića i rješava sve dvojbe oko konačnog pobjednika.

Vrijedi do kraja još spomenuti četvrti gol koji je za domaće u istoj minuti postigao Kirevski ali to je bio „labuđi pjev“ Splićana. Do kraja su Potpićanci znalački sačuvali rezultat i sretno utakmicu priveli kraju.



SPLIT: SD Gripe GLEDATELJA: 200
SUCI: Mario KRISTIĆ i Blaž PEZO (oba Dubrovnik)
DELEGAT: Mario JURIĆ (Split)

SPLIT: MNK ADRACINK (Split)-MNK POTPIĆAN 4:1 (3:0)
STRIJELCI: 1:0 Aljinović (2), 2:0 Aljinović (3), 3:0 Aljinović (5), 3:1 Rožajac (37, 4:1 Kirevski (37).

MNK ADRIACINK: Roglić, Ružić, Mišić, Soldo, Šarić, Srdelić, Kirevski, Roje, Šindik, Aljinović, Damjanović, Pavlović.
TRENER: Denis LUKIĆ

MNK POTPIĆAN 98.: Funčić, Težak, Miletić, Martedić, Rožajac, Pantina, Drndić, Sandić, Radusin, Hohxa.
TRENER: Jasminko MUJIĆ




Post je objavljen 20.03.2008. u 08:30 sati.