Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Četvrtfinale kupa Hrvatske

MNK POTPIĆAN - MNK ADRIACINK 8:3

Večeras je u labinskoj sportskoj dvorani SŠ „Mate Blažina“ odigran prvi četvrtfinalni finalni susret malonogometnog Kup-a Hrvatske u kojem su se susreli domaći prvoligaš MNK Potpićan 98 iz Potpićna i drugoligaš MNK Adriacink iz Splita. Pobijedili su Potpićanci u furioznoj završnici, preokrenuvši vodstvo gostiju sredinom nastavka od 2:3 na konačnih 8:3.

PRVO POLUVRIJEME

Uvodne minute susreta donose obostrano opreznu igru, uglavnom na sredini terena tzv. ispitivanje snaga. Prvi prijeti Dalibor Radusin u trećoj minuti, vještom varkom se oslobađa svog čuvara, silovito šutira sa pet metara ali vratnica spašava goste. Odmah zatim na suprotnoj strani „mrtva“ prigoda za goste ali Hadžić bravurozno brani i spašava Potpićance. Gostujući igrač Soldo u šestoj minuti zarađuje žuti karton.

1:0 KEVEN DRNDIĆ 8. minuta

Dva minuta kasnije Keven Drndić pretrčava svog čuvara, silovito šutira a lopta na putu ka protivničkoj mreži pogađa gostujućeg vratara u nogu, odbija se u gol i domaći zasluženo vode sa 1:0. Sindik odlično šutira u devetoj minuti ali je Hadžić ponovno na visini zadatka.

2:0 ALMIR FEJZIĆ 13. minuta

Keven Drndić opet šutira iz sve snage prema protivničkim vratima, gostujući vratar krajnjim naporom brani ali na odbijenu loptu natrčava Almir Fejzić i neobranjivim šutom po drugi puta trese mrežu Splićana, za 2.0 vodstvo Potpićanaca. Gosti se nastavljaju i dalje braniti a Potpićanci napadaju uglavnom preko Kevena Drndića koji solo prodorima pokušava ugroziti gostujućeg vratara Joška Roglića. Osamnaesta minuta donosi najbolju gostujuću prigodu. Precizno je šutirao Sindik a kada su svi već vidjeli loptu u Hadžićevoj mreži Martedić je izbacuje u polje.

2:1 STANISLAV SOLDO 19. minuta

Minut kasnije Soldo gađa izdaleka a lopta pogađa nekoga u domaćem šestercu, mijenja smjer i vara Hadžića pa Splićani smanjuju zaostatak na 2:1.

Bio je to i konačni rezultat prvog poluvremena.

DRUGO POLUVRIJEME

Nastavak otvaraju gosti silovitim šutom Lukše u tridesetoj sekundi. Na sreću domaćeg vratara Hadžića lopta pogađa njegovu desnu vratnicu. Nastavak donosi opreznu igru jednih i drugih. Igra se uglavnom na sredini terena bez izrazitijih nakana za ugrožavanje suparničkih vratara.

2:2 FRANE PAVLOVIĆ 26. minuta

Šesta minuta nastavka donosi poravnanje. Strijelac za Splićane je bio Frane Pavlović, nakon što je pretrčao cijelu polovicu terena i izmijenio dupli pas sa jednim suigračem nebranjivo je zatresao Hadžićevu mrežu.

2:3 JURE ALJINOVIĆ 26. minuta

U istoj minuti Jure Aljinović koristi nesmotrenost domaće obrane i dovodi goste u vodstvo od 2:3.

3:3 SENAD ROŽAJAC 27. minuta

Radost gostiju trajala je samo minutu. Na pas Martedića pogodio je Senad Rožajac i ponovno poravnao rezultat na 3:3. Gosti u trideset prvoj minuti imaju četiri akumulirana prekršaja, a domaćini nastavljaju sa stihijskim i neorganiziranim napadima.

4:3 KEVEN DRNDIĆ 32. minuta

Keven Drndić koristi jednu nesmotrenost gostiju na sredini terena te u brzom kontra napadu pogađa gostujuću mrežu za novo vodstvo domaćih od 4:3.

5:3 FATOS HOXHA 33. minuta

Minut kasnije Hoxha pogađa za novi uzmak Potpićna od dva gola razlike, 5:3 za Potpićan.

6:3 FATOS HOXHA 36. minuta

Vratnicu gađa Fejzić, lopta se odbija izravno pred Fatosa Hoxhu koji je neobranjivo šalje iz leđa nemoćnog Roglića, Potpićanci idu na visokih 6:3.

7:3 FATOS HOXHA 39. minuta

Hoxha nakon ubačaja iz auta od strane Martedića precizno pogađa protivničku mrežu i svojim trećim golom povećava na 7:3 za Potpićan.

8:3 SENAD ROŽAJAC 40. minuta

Konačnih 8:3 za domaće postiže Senad Rožajac, tridesetak sekundi prije kraja ovog dramatičnog susreta.

iz labinske Sportske dvorane SŠ"Mate Blažina"-Elvis Uravić






Post je objavljen 11.03.2008. u 18:55 sati.