minus40kg - kalorijski restoran

* Pecivo, gorgonzola i sok ... 380 kcal


2024-09-20-11-43-12-834-1

5 dag integralnog peciva ... 110
4 dag gorgonzole ... 140
... 250 kcal

+ 2 dl prirodnog soka od marelice ... 130

Zanimalo me kako će ispasti fotka jela bez ikakvih dodataka. Malo je pusta, ali dobro, u svakom slučaju je vrlo ukusno.

Sok je eko, bio, klinac, palac, ... a uz marelicu moj omiljeni diler ima još i aroniju, malinu, jabuku, breskvu i kao posebnost sok od duda i papine marelice (križanac marelice i šljive). Iz drugog izvora iz te ekskluzivne kategorije ima sibirsku borovnicu, koprivu, cvjetove i bobice bazge, te sok od organske mrkve i cikle. Ima i zanimljivih prvoklasnih kašica. Koristim sve to kao direktnu i praktičnu zamjenu za voće, a i povrće.


22.09.2024.
komentiraj (4)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak