minus40kg - kalorijski restoran

* Punjena paprika i batat ... 320 kcal

20240408-152424

1 punjena paprika ... 140
10 dag batata ... 90
0,1 dl maslinovog ulja ... 90
sol

- uz punjenu papriku serviraj batat pečen na maslinovom ulju

Sarma promijeni odijelo i od zimskog namah postane proljetno jelo.

Zašto batat?

Jednostavno. Kad kupiš kilu, a po obroku uzmeš desetak dag onda i potraje, a neki dan mi se baš svidio batat na maslinovom, pa rekoh, hajd da baš provjerim je li bilo slučajno. Eto, definitivno nije. Vrlo je ukusno, a uopće nije preslatko, naravno, meni, a u vaše procjene, kamoli afinitete, ne ulazim. I opet se pravdam, a to mi se baš nikako ne sviđa.


10.04.2024.
komentiraj (6)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak