minus40kg - kalorijski restoran

* Thomy Deluxe Majoneza paprika ... 445 kcal


Nutritivna deklaracija
- Energija (kJ/kcal) ... 1837/445
- Masti (g) ... 43,1
- Ugljikohidrati (g) ... 11,7
- Bjelančevine (g) ... 1,3

Opis proizvoda
Naziv proizvoda: Niskokalorična majoneza s paprikom.
Neto količina: 220 g
Sastojci / Sastav: suncokretovo ulje, voda, ocat, šećer, pire od rajčice, ŽUMANJAK 3,6% (voda, ŽUMANJAK u prahu), SENF (voda, ocat, sjemenke GORUŠICE, sol, šećer, začini, aroma), kukuruzni škrob, komadići paprike 1,5%, začini (paprika u prahu, češnjak u granulama, čili u prahu), solą 40% manje masti u odnosu na Thomy delikatesnu majonezu.
Dodatne informacije: Pakirano u kontroliranoj atmosferi.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom mjestu na temperaturi 5-25 °C. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.
Proizvođač: Nestle Adriatic S d.o.o., Železnička 131, 11271 Surčin, Republika Srbija
Odgovorna osoba / Stavlja na tržište: Nestlé Adriatic d.o.o., Avenija V.Holjevca 40, 10010 Zagreb, Republika Hrvatska

Cijena u Konzum internet trgovini:
3,15 €/kom
23,73 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,32 €/kg (107,89 kn/kg)

Komentar: Meni je ukusna, dostatno gusta i kalorijski prihvatljiva. Nutritivno, nema točnih podataka o omjerima sastava, pa samo mogu pretpostaviti da je u redu, jasno, u okviru industrijskih prehrambenih proizvoda.


29.05.2023.
komentiraj (9)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak