minus40kg - kalorijski restoran

* Pašta šuta i salata ... 480 kcal



5 dag miješanog faširanog mesa ... 150
4 dag tjestenine ... 140
1 dl tekućeg paradajza ... 20
5 dag luka ... 20
0,1 dl suncokretovog ulja ... 90
sol, papar, bosiljak, ...
... 420 kcal

5 dag rikule ... 10
0,05 dl bučinog ulja ... 50
sol, papar, aceto balsamico
... 60

- dinstaj meso na luku i ulju
- dodaj rajčicu i ocijeđenu tjesteninu
- serviraj uz salatu

Pašta šuta me baš uvijek veseli.
Češće radim sa špagetima, ali to je nijansa.

P.S.
To što mnogi ovo jelo zamišljaju ili zovu drugačije,
nije moj problem, a još me manje smeta,
ima mjesta za različitost istosti.


24.05.2023.
komentiraj (5)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak