minus40kg - kalorijski restoran

* Teletina, zapečeni grah i zelena salata ... 410 kcal


10 dag teletine s masnoćom ... 200
10 dag zapečenog graha u umaku od rajčice ... 110
... 310 kcal

10 dag zelene salate ... 10
0,1 dl bučinog ulja ... 90
sol, papar, aceto balsamico
... 100 kcal

Ovo nije baš prvomajska klasika,
ali nikako nije niti toliko skroz daleko.
Ova je objava došla malo napreskokce,
jer je teletina rađena dan ranije, pod pekom,
ali prigodnost je ovaj obrok ipak gurnula naprijed.

Da sam ja pravi radnik ovo bi mi bilo premalo,
ali nama manekenima sasvim je dovoljno.

Sretan vam neradni praznik rada!


01.05.2023.
komentiraj (7)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak