minus40kg - kalorijski restoran

* Vješalica, kroketi i krastavci ... 480 kcal


10 dag vješalice punjene slaninom i sirom ... 130
10 dag krumpirovih kroketa ... 120
10 dag krastavaca ... 10
1 dl grčkog jogurta ... 130
0,1 dl ulja ... 90
sol, papar, češnjak, svježi peršin

- ispeci meso i krokete na gril tavici
- serviraj uz salatu od ribanih krastavaca i grčkog jogurta

vješalica: komad svinjskog karea bez kosti,
dio karea tj. krmenadle koji ‘visi kao vješalica s kosti'

to je kao Srpski original, kod nas se radi od buta,
i što se već kome prohtje, jer eto,
demokracija je :)))


19.07.2022.
komentiraj (11)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak