minus40kg - kalorijski restoran

* Pizza


Povremeno si treba dati gušta,
jasno, ne treba pretjerivati,
a bome izbor nije mali ;)

Ono što sam primijetio vani,
sada je i kod nas, ne znam od kad,
pizza koju si složiš sam, tj. od čega biraš.

Uz standardno tijesto izabrao sam:
- rajčicu, kao klasični umak
- filete slanih inćuna
- feta sir i Paški sir
- Cherry rajčice
- šparoge

Uz to sam doma dodao nešto maslina i pizza k'o bog ...

Ne znam mjere, pa ne znam ni kalorije,
ali ovo nisu neki premasni sastojci,
a nisam ni vanjsku koru pojeo ;)




E sad, kao onako ...
kažu neki da je šešir najvažniji,
jer ispod njega nam je sva naša budućnost,
ali što da rade oni koji šešire ne nose,
a lako, ionako sve dođe na isto,
ovo je tek stilska figura ...


06.04.2022.
komentiraj (9)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak