minus40kg - kalorijski restoran

* Paradajz juha ... 290 kcal


2 dl pasirane rajčice ... 50
3 dag kruha ... 70
2 dag grana Padano sira ... 80
1 dag svinjske masti ... 90
sol, šareni papar, origano
2 dl vode

- u tavici na masti poprži kruh, makni ga sa strane
- u tavicu dodaj tekuću rajčicu i vodu po želji, prokuhaj, začini
- serviraj uz prženi kruh i ribani grana Padano sir

Razmišljao sam i o češnjaku, ali nekako mi se sviđa da ne ide previše začina.

Ispalo je apsolutno izvrsno, taman kao što sam i očekivao.

Inicijalno sam planirao ići s bosiljkom.

Bila je ovo dobra večera.




Veseljaci po dalekovidnicama,
maskirani ili ne, pjevaju, plešu, što već ...
ali kao što znamo, blogeri taj šund ne gledaju,
pa nitko i nema pojma o čemu se tute uopće radi ;)
Stoga, počastimo se Beethovenovom desetom, dovršenom.


03.04.2022.
komentiraj (13)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak