minus40kg - kalorijski restoran

* Dobar doručak


10 dag svježeg kravljeg posnog sira ... 80
5 dag zobenih pahuljica ... 190
2 dl mlijeka, 1,5 m.m. ... 100
10 dag svježih borovnica i šipka ... 70
... 440 kcal

Pahuljice namočim par sati ranije, ako su zrna cijela,
ako su lomljena može i neposredno pred samo obrok.

Borovnice su čak iz Perua, a sa šipkom valja pripaziti,
jer je kao što znamo pun je koštica kao šipak :)))

Mnogi zanemaruju doručak
iako je navodno najvažniji obrok u danu.




Radni ljudi baš vole kraj tjedna,
ostalima je vikend stalno,
pa ako je zdravlja,

** ovo je OK, forsiraj si.
život je lijep ;)


*** Mrak ;)


28.01.2022.
komentiraj (31)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak