minus40kg - kalorijski restoran

* Gusta juha od piletine i povrća ... 370 kcal


10 dag pilećeg batka ... 170
15 dag batata .,.. 140
15 dag laganog povrća ... 60
- mrkva, kelj, korijen celera, stabljika brokule
sol, papar, peršin, lovor

- skuhaj meso i povrće, začini
- dio povrća samelji da dobiješ gustoću

U principu trebao bi jesti piletinu bez masne kožice,
ali ako je ona jedina masnoća u nekom jelu,
e to je već nešto poprilično drugo ;)
Svakako pretjeraj s peršinom,
jer ne košta puno, a godi.




Polako se vraćaju ptice,
i zorom više nije tako neugodna tišina ;)
P.S. Puštam peć da radi cijelu noć,
valja uživati dok se još može,
jer vele već ove godine,
zlato će se navodno plaćati plinom i strujom :)))


27.01.2022.
komentiraj (12)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak