minus40kg - kalorijski restoran

* Orada, batat i brokula ... 510 kcal


10 dag orade iz uzgoja ... 170
15 dag batata ... 140
15 dag brokule ... 30
1 dag maslaca ... 80
0,1 dl ulja ... 90
sol, papar, peršin

- skuhaj povrće
- zapeci na maslacu
-. ispeci filet ribe, začini

Ovo je gruba šablona dobrog obroka za mene.
Jedino bi bilo bolje da je riba kuhana,
ali dobro, savršenstvo je mit ;)

*** Nabavi divlju,
uredi to još malo,
ima potencijala ;)




Eh da, kako svugdje, tako i ovdje,
dođe vrijeme kada se dobro malo smiriti,
i možda ipak malo više obratiti pažnju
na vrijedno, lijepo, dobro, ugodno, ...
držeći se bliže sigurnoj površini.


*** Doradi.


26.01.2022.
komentiraj (11)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak