minus40kg - kalorijski restoran

* Riblja juha


- u posoljenu vodu stavi bar mrkvu
- dodaj ostatke filetirane orade
- kuhaj na lagano oko 15 min.
- povremeno protresi ili promiješaj
- pred kraj dodaj rezance i završno začini

E sad, niti je ovo neka receptura,
a nije niti gastro ludnica,
ali je dobra juha ;)




Izgledaju li vama Sabor,
Otvoreno i blog anketa slično :)))

Možda je ovo ipak slika jednog svijeta ;)
Da li smo to svi mi, i živahni akteri,
ali i skroz pasivni promatrači ...
s time da je pasiva privid,
jer i to je aktivan izbor,
ili su bijeli labudovi,
izvan prostora i
vremena :)))

Da ne bude zablude,
i moj blog ode u tom smjeru,
koji smjera ni smisla nema, ali eto,
družimo se, valjda je to, kao to,
što ovdje, a što pak okolo ;)


25.01.2022.
komentiraj (10)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak