minus40kg - kalorijski restoran

* Škarpina, heljda i ...

Škarpina je lažna,
a što i nije ovih dana ;)



Radi se o crvenom bodečnjaku.

Heljda je prava, eko, bio, turbo ...

Povrće je ni manje ni više nego carsko :)))
- brokula
- cvjetača
- mrkva

Naravno, i povrće je kao i riba smrznuto.

Uglavnom, ribu ispeci na gril tavici,
a heljdu i povrće skuhaj (odvojeno),
pa malo zapeci na maslacu (zajedno).

Fini, a valjda i prihvatljivo zdrav obrok ;)


P.S. Svi volimo uljepšavati i nerijetko to činimo,
osobito ono u čemu mi ispadamo kao bolji,
to vrijedi čak i za one koji su baš dobri,
ali njima je to bez veze prigovarati,
u stvari, prigovarati je bez veze,
osim kad se baš mora, a to je:
gotovo nikada, pa ni tad :)))


*** Mani se glupavih komentara i doskočica,
ovo je izvrstan obrok, ponovi ga,
malo bolje složi i uživaj.




13.01.2022.
komentiraj (13)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak