minus40kg - kalorijski restoran

* Sendvič: svježi sir i mladi luk ... 330 kcal


10 dag svježeg posnog sira ... 80
5 dag graham peciva ... 130
5 dag mladog luka ... 20
2 dl jogurta, 1,5% m.m. ... 100

Čest doručak, s malo izmotancije za privid idejne svježine ;)

I dalje mi fali maštovitosti koja bi se uklopila u matricu doručka, pa manje ili više ponavljam jedno te isto, uz tek neznatne razlike. Ne bi bila osobita razlika da je mladi luk išao pod začine, ali dobro, uzeo sam pola pušleka, istina bog vrlo malog, i nije bilo baš 5 dag očišćenog, ali dobro, to je ovaj puta zapravo skroz zanemarivo, bilo da ga stavim u računicu ili ne. Naravno, ne može se ovo jesti kao sendvič, jer sve pada sa strane, a jesti sendvič vilicom i nožem fakat i nije nešto.


12.08.2021.
komentiraj (10)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak