10 dag telećeg buta ... 110
15 dag kuhanog graha ... 140
20 dag mini rajčice ... 60
0,15 dl maslinovog ulja ... 140
sol, papar, svježi list celera
- teletinu kratko peci na što manje masnoće
- dinstaj rajčicu na maslinovom ulju
- dodaj grah i meso, začini
Vrlo ukusan ručak, a zadovoljeni su svi kriteriji koji me zanimaju ;)
Eh da, znam. Zašto dinstati mini rajčicu, likopen, a je, zaboravi, pa bi nekome ovdje više pasala paprika ili tikvice, a umjesto teletine vratina, piletina, riba, ... ili mast umjesto maslinovog ulja. Netko meso ne bi pekao, nego kuhao, ili bi ovo jeo zimi, a netko ne bi uopće, jer ne jede meso, ili ... U redu, prihvaćam, i nemam baš ništa protiv, sve je to u redu, dapače, jedite i pijte što god volite, želite, možete ili morate. Eto, neki su izbori takvi kakvi već jesu.