minus40kg - kalorijski restoran

* Vegetarijanska salama sa sirom, pecivo i borovnice ... 350 kcal


5 dag vegetarijanske salame sa sirom ... 110
5 dag graham peciva ... 120
10 dag borovnica ... 40
list bosiljka

+ 2 dl jogurta, 1% m.m. ... 80

Jednostavan i simpatičan doručak, ali ipak neće ući u standard ;)

Da, ukusna "salama", ali ipak malo premasna i preslana. Sa salamom od pilećih prsa će ovo biti doručak po mojoj mjeri. Dodatno, što su sve dodali ovoj vegetarijanskoj salami, meni baš i ne prolazi. Nadam se da ona pileća nema svih tih dodataka, mada, industrija i profit ne prezaju ni pred čime, pomozi nam bože. Cijena komocije nije mala, ali ...

P.S.
Da ne bude zablude/zabune,
moja podrška izboru prehrane bez mesa,
s naglaskom na bio/eko voće, povrće, grahorice, žitarice, ...
Ovo što glumi meso, zaobići u širokom luku :)))


08.08.2021.
komentiraj (10)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak