minus40kg - kalorijski restoran

* Gouda, špageti i mrkva ... 430 kcal


4 dag gouda sira ... 160
4 dag integralne tjestenine ... 140
10 dag svježe mrkve ... 40
0,1 dl maslinovog ulja ... 90
sol, papar, kopar

- dinstaj ribanu mrkvu
- umiješaj kuhanu tjesteninu i sir

Izvrsna klasična matrica +

Gouda?
Ma jasno, prolazi i pravi Paški :)))

Mrkva?
Mogu i tikvice, patlidžan, paprika, šampinjoni, ...

P.S.
I naravno, ne vjeruj meni da su kopar i mrkva mrak kombinacija,
probaj, eksperimentiraj, nađi ono što tebi odgovara,
to je cijela filozofija gastronomije, i ... ;)


05.08.2021.
komentiraj (7)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak