minus40kg - kalorijski restoran

* Oslić, bob i mrkva ... 410 kcal


15 dag fileta oslića ... 120
15 dag svježeg boba ... 90
15 dag mrkve ... 60
0,15 dl maslinovog ulja ... 140
sol, papar, vinski ocat, češnjak, list peršina

- skuhaj ribu u vodi začinjenoj sa solju, paprom u zrnu i vinskim octom
- povrće skuhaj svako za sebe, jer voda od boba zna biti svakakva
- kod serviranja završno začini i prelij s malo maslinovog ulja

U ovom jelu bob ispada dominantna namirnica ;)

Kuhanjem se lakše kontroliraju kalorije.
Gastronomski je specifično,
i rjeđe traži repete,
što je dobro,
valjda.


03.08.2021.
komentiraj (7)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak