minus40kg - kalorijski restoran

* Svježi losos ... 120 - 180 kcal / 10 dag


Do sada se riječ losos u naslovima mojih objava ovdje pojavila 67 puta, ali ipak, i dalje nisam siguran što i kako s njim, pogotovo svježim. Ne znam zašto, ali on na svojim nježnim pastelno roskastim plećima nosi neki kontinuitet pritiska očekivanja.

Kako vi pripremate svježi losos?


P.S. Očekivati ništa često podrazumijeva i ne napraviti išta osim ništa. Valjda je zato ipak bolje očekivati već nešto, pa makar se razočarali ponekad ili češće.


21.05.2021.
komentiraj (12)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak