[tu pa tam]

pinkPanterov odred za kresanje buđeTa

ok jebemu miki mausa.
da osjeckala sam se. al da mi je bilo 5 kuna za svaki put kad me netko ne prepozna na cesti mogla sam si
time platit kartu do zegea sutra. mislim, fino je to. al jebemu. dvi best frendice te u palahu ne prepoznaju a stojiš do njihovog stoLa :)
i dosta mi je onih idiota u školi koji misle da mi jako pomažu svojim savjetima i glupim komentarima vezano uz moj način govora. on im je prebrz ili prespor. dobro. a to što određena profesorica zbraja da je 10+5= 20 to nikom ništa. čistiKretenizam. a ja očito moram savladati govor koji je usporen i primjeren kakvom sprovodu. ma odite u pipicu maminu.
al neka:) sunce je tu. inače unatoč nekim pojedinim mišljenjima o mojoj "esutahijevskoj brzini govora" sam slow motion i nisam za nikakvu vrstu ubrzanja što se životarenja općenito tiče al ovo sa micanjem vremena mi je lajt motiv za izdržat do kraja sve muke preostale u ova 6 tjedana do kraja škoLe.
jer nakon 4 godine mi se ići u školu u opatiju zdegutantiraLo do jaja kojih nemam.
32. klanje za ulazak u bus. koji put se zapne na samom ulazu jer nitko ne želi ustupiti prolaz nikome. bratsko djeljenje stolice sa frendicama. prolazimo krnjevo. umirem od očaja. opatija. ispadam lost in spejs. kiosk. kupnja cigareta. pentranje i prolazak pored vatrogasaca. proklinjanje zadnje etape koje je uzbrdično postavljena. evo ga. " the zamak". kraj " tur.razgledavanja obrazovnog sadržaja zamka". trčanje na opet bus broj 32. opet se panično borimo za mjesta jer ko da nam je svima stolica apstraktni pojam pa želimo sudjelovati u stvaranju ljudske povijesti ko " ljudi koji su sjedili na stolicama autobusa".
kantrida. nikad se toliko bolnici ne veselim ko kad tamo vidim natpis rijeka. iskrcaj iz zone sumraka. uskrsnuće duha.
toliko tada shvatim da volim taj smrdljivi gradski asfalt i da me baš boli penis za pokvarene semafore na kojim zamalo poginuh. i štujem pokojnu riječku-novorođenu erste banku. i fali mi exMakao.fala rijeci na luČu. na pirsing studijima. na bradatom.na suncokretovom pecivu u piKu.i kont naravno. i neznam je ko skužio konobara sa onim dupetom u strigi ? jebote. :D
rezime: derz no plejs lajk in maj plejs.
**
i thuLe:: razmotrila sam tvoj sitan komentar aL nisam išla tako daleko sa teorijom več sam jednostavno promjenila zvuk budilice:)) hehe. al znaj da si imao utjecaja na ovu korjenitu promjenu:) :D
**
i koji će se meni kaco određivati vrijeme koliko smijem bit u kadi?!!! -> novi režim uštede kućnog buđeta.
izbivam iz kuće od 7-20 i sad ćeš ti meni štopat koliko se imam pravo pokušavati utopiti u kadi? a ne ne.
uštedi si negdje drugdje. još ćeš mi reći da moram kakat u mraku kad jednom sjednem na školjku jer nema potrebe da govnu osvjetljavam put.
**
ovako psihički rastrojena jedva tjedno progovorim 3 rečenice suvisle sa osobama u razredu i općenito. ko da sam u drugoj dimenziji. i onda toliko se pravim da jedva čekam da dođe vikend ili točnije sutra dramenbejs. i sad kad si malo orijentir napravim vidim da je to sutra. a da sam ja još u dimenziji di se kraj tjedna ne nazire još danima.
friki.
**
glupi jebeni pms nikako da dođe kraju. ko termit sam. danas su se po prvoj pomoći biseri sjetili me huškat da su vidjeli čokoladice po podu :D
s tankim živcima. nemam snage gledat po stopedesetiput đavoljeg odvjetnika. tj.potjerali su me. jer sam čim se al pačino pojavio rekla da je on vrag. majka je rekla da odem u sobu.
**
ideM. tuŠ sa štopanjem. nadam se da se ne misli skresat energiju koju koristim i pri spavanju. a pitanje je, je li to upšte moguče? nee.
papaĐorno.

Nitko nije usamljen dok jede špagete.


30.03.2006. u 22:14 | 16 Komentara | Print | # | ^

aj hejt mornings.

izgledam ko da doživljavam bestjelesno iskustvo.
izraz lica mi je ko da bolujem od one bolesti kad nisi u stanju izraziti emocionalno stanje na licu.
ni nasmijati se ni plakati. samo tupo blejati.
kawa...
mislim da ću se ko tip za reklame na neskafe tek nakon 2 šalice vratit u život.
onda se možda i nasmijem pojedinim halucinacijama ujutro.
mrzim osjećaj kada se ko idiot od neispavanosti zablejim u neku točku i onda toliko zabrijem na nju da skoro pa da ko na onoj igri kada gledaš u točkice i vidiš neku sliku- vidim neke figure i sl.
osjeckana kosa od jučer mi izgleda ko cesarićeva voćka poslije kiše.
nema više one lijepe frizure. i ona je kao prvo obično jadna mala kosa.
i alergična sam na svoje zvono za buđenje.
i lijena sam ga promjenit.
mislim da mi jutra i počnu loše kad čujem zvuk koji podsjeća na ulazak židova u plinsku komoru.
odjeća...
danas po prvi put žarko želim da izađem van u piđami.
traženje kombinacija za obuć je preveliki napor.
zašto sam na kompu kad jedva gledam pitamo se?
printam.

30.03.2006. u 07:24 | 12 Komentara | Print | # | ^

skviz mi. end den đast drink mi. koz aj em jor lemon.

skviz, skviz.....

sjećam se da smo u osnovnoj radili ko neke info radionice o drogama i da nam je profa rekla da se malo informiramo. i dok su svi se inoformiravali o vrstama droge i neznam čime ja sam se pojavila sa jednom jedinom pričom o tipu koji je konzumirao ekstazi i onda si je brijao da je naranča i bojao se da mu se netko ne približi jer je bio uvjeren da će ga netko pojest :) i sa tom pričom sam davila jedno dugo vrijeme....
a danas?
danas se ja osjećam ko naranča.
nisam niš opasnog konzumirala osim ako se musli ne deklariraju opasnim. aL kako natopljeni u ab kulturi i izgledaju:: moglo bi se reć.
no nitko me ne pokušava ogulit nego me cijede okolni faktori + u dosluhu sa fakinglim PmS-om. osjećam se ko da sjedima na iglam koje se aktiviraju na svaku sitnicu koja mi poremeti ravnotežu bilo da se radi o najobičnijem pitanju ili činjenici kada nam bus stane jer se par idiota sjetilo hrakat bakule. ok. ni ja ih ne volim. i kad mi se pojavi određeni tip čiji glas koji me traži da izvadim onu retardiranu pokaznu na kojoj je ona moja ritadr slika koju nitko ne prepozanje. i nikako ne odgovara originalu. e da. kad mi se taj tip pojavi sva se naježim od degutantnosti jer uvijek ima look ko da me pod svaku cijenu želi uhvatit da se vozim bez ičeg. je. dajem jebenih 300 kuna za pokaznu da bi se švercala jer sam avanturističkog duha ko indijana đounes.
da sam kanibal i da se inače ko danas osjećam ko naranča mislim da bi išla samu sebe jest koliko sam danas propatila gladi do doma. još sam ko beskučnik na stanici stala metar od reklame za mekdonalds sa onim slinim menijima i onako gledala sliku po sliku i zamišljala kako jedem. siik. :)

Kad netko kome se beskrajno divimo i cijenimo izgleda kao da je utonuo u svoje duboke misli, najvjerojatnije razmišlja o večeri.

zato sam brzinskim bulimičarskim pothvatima potrpala u sebe paštu i salsu. gudbaj orinđ. helou jana again.
sad će tikvice. * sara će prepoznati tihi očaj u ovoj rečenici *. to je sara maj dir trebalo ići na projekciju. jana i tikvice. napraviti tužnu priču o prehrambenom zlostavljanju unutar naizgled normalne obitelji koja svoju kćer tovi tikvicama na sve moguće načine. a zaštO? samo zato .. jer ih imamo u vrtu. koje glupo rješenje. ajde. ajde da ja njih jedem onako fino svaki 3-4 dan..al ne. ne.. to mora biti svaki jebeni dan. mrzim tikvice.
na sara. pa nek tvoj brat kad mi sljedeći put napravi novi look u photoshopu razmisli malo šta je ta izbuljena djevojka sve prošla u životu otkad ima vrt sa tikvicama :)))))))
sada se u meni budi mala pemeesovka i željno bi pojela neš šečernog. no zahvaljujući nestašici slatkog u kući jedino šećerno mi je sirovi šećer na žličici.

* does he look like a bitch ? no! then why you go fuck him like a bitch?*

i brinem se za svog psa. mislim da je postao senilan.
vidjela sam ga na cesti i ono...ja se sva raspekmezila da se makne sa ceste da ga neš ne pokupi i ono...stoji ko pas nasred ceste i ne reagira na mene. u očima sam mu vidla da me nije prepoznao. ima 8 godina. toto starčino.
i marina biTč. uživaš dolje u malinskoj jel ? ;) neki od nas imaju i posla i nemogu sve 4 u zrak i baljezgat gluposti ko šta samo ti znaš. :)
* i nemogu se naviknut na sve ove dugmiće u blog editoru. previše toga odjednom*
.......
u petek idem u zege na smotru fakulteta i osim što me to veseli. i što ću onog blenatvca kemičarskog vidit. idem u šoping u rasponu do maxium 50kuna. osim ako neki druželjubivi obiteljski font ne dade koji priloG. eto. eto skromnosti. neki u šoping ne odlaze s manje od 500 kuna a ja se razveselim i kad imam samo 50. kada te život nauči :D hahaha..
i onda na dramenbejs kojim slavimo moj skori odlazak u zadar i nemogučnost nečeg zbog toga za sljedeći vikend. pa se hoha i ja namjeravamo lipo pogostit sa bocaMa. a per ... samo se nadamo da točka u međuvremenu nije nabavila koju striptiz šipku :P
........
novi izum pemeesiranog uma:: puno kakaa i malo mlijeka u šalicu. zadovoljava primarne pemees potrebe. isprobano!! / kopirajt / :)
dead tired. sajnfeld je ko za mene stvoren kada se bacš u krevet skrojen samo po tvojoj mjeri. čisti hedonizam. doduše nema čokolade.
* zijeva lavlje *
papaĐorno

Image Hosted by ImageShack.us

27.03.2006. u 22:23 | 14 Komentara | Print | # | ^

izmišljene silikonske usne su produkt alergijskog uma uzrokovane nuspojavom tableta.

neka fakin alergija me hvatala od sinoć al sam mudro pokušavala mislit da ruke koje me svrbe do bola su tek samo znak da ću možda dobit kakav novčani dobitak jer su mi rekli kada te svrbe dlanovi da je to dobra financijska stvar, al na. došla doma i ono...ruke su mi izgledale ko dinosaurovo jaje.veliko, okruglo. i na točkice. neznam kako točno izgleda dinosaurovo jaje al mi se čini prigodnim to tako opisati :)
nikad me alergije nisu mučile mamicu im.
kako ne vjerujemo u neke zdravije i alternativnije načine liječenja onda se tovi nekim pillevima koji od mene naprave uspavljujućeg lijenivca kategorije A. al stoički ću progutat i cijelu jabuku samo da izbjegnem traume ovog ljeta kada sam izgledala ko dubler shreka u drugom dijelu. napuhnuta. osipana na SVIM djelovima. i svrbiii na SVIM djelovima. naubadala sam se toliko injekcija da neznam sha.
jela sam rižu i kuhanu pipicu sedam dana. došla sam do te faze da sam bila u stanju poliazt mrvice sa dna čipsa. i ono famozno traženje hitne pomoći mene i per u kasnim večernjim satima po gradu.
stojimo ispred ogromnog natpisa hitna pomoć. jana: " oprostite..je tu hitna negdje'". opet par injekcija.
al drago mi je da su per moje ruke bile ko lutkarsko kazalište pa dok sam ja mislila da ću si ruke od silnog svrbeža malo oribat o ribež..eto ona se zabavljala mojom interpretacijom sa rukama. BU! ehehe:)
sad bi stara ko medicinski savjetnik upala sa pametnom doskočicom da dugogodišnjim pušenjem opada vitamin ce te slabi se imunitet. majka je u pravu. pa eto zato ja cucam limun svaki dan. em je dobra vježba za lice jer ti se pri jednom lizi istegne xx broj facijalnih mišića koji izražavaju tu kiselost.
kaže se da je ljudima uvjetovano da kad samo i pomisle na limun da im se skupe sline u ustima.
ja sam valjda jedini iznimak jer meni je slina samo na pomisao na drenjule. ako znate sha e to. jako kiselo. jako facijalno razgibavajuća bobica.
trebala sam sa praskatonom na neka mjesta al nisam mogla. mi dispijaČe. i čini se da ipak nemoš disat lajk a fri brdi jer ne gren na fensi maturalno već regularka đirevi :)
i mislim da bi i dalje nastavila spavat uz neki satelitski program i povremeno se budila uz đingl " ertieleee....čento dude činkveee" da mi nije mali bratić uletio u sobu i skočio na krevet sav uživljen jer me probudio jer obično ja njega budim kad sam kod njih. svi smo u femili zli po pitanju buđenja. a vidim i mali će ubrzo našim stopama ;)
al još nije skužio founi slipi pogled. pa mi je donio kekse i sok iz kuhinje ko veliki dečko. hehe.
a za uzvrat sam morala gledat s njim neki blentavi crtić koji je dignuo u videu. zaspala sam pa me opet šutnuo nogom da moram pratit radnju. nisam kužila o čemu se radi ni ko su likovi. mislim da sam kroz polusan skužila da je riječ o nekim akcionim fugurama u neizostavnoj borbi za pravdu.
volim tog klinca. iako ima samo 5 godina s njim moš pričat bolje i pametnije nego sa nekim dečkima mog godišta. njemu kad kažeš da te boli glava za igrat karte " crni petar" on razumije da mene glava zapravo ne boli nego da mi se ne da. i neće forsirati da ipak igram samo jer se njemu to prohtjelo.
* oke. malo sam prenesla značenja al ju get d pojnt * marine ju roks. i još mu se sviđa marli. ma kupitće tebi teta sve samo da za par godina počne radit. al kako je krenulo. možda se i ti zaposliš prije mene pa ti meni budeš plaćao režije u sloveniji. :)
univerza v ljubljani i ja ostvarili prvi kontakt. srećom da ima prijevod na engleski jer sam jedino razumjela svoje ime i prezime na kuverti.
i ne idem na govorničku. suze liju palwe oči. glupa opatija je dala sve sponzorske pare za glupu doru tako da sam ove godine ostala bez kinte. i nemogu u malinsku. da vidim mar(T)inuuuuuu. hahaha. neću ni pričat o tome jer mi je muka. ja idem u zadar. drobnjakSpomenGrad. neću moć spavat od uzbuđenja. uhu. parteeee.
danas su me cijeli dan pucale hale da imam silikonska usta. čudan je to osjećaj. hodaš gradom i osjećaš fantomsku prisutnost svojih kao napumpanih usana. a ono u zrcalu u palahu zaključiš da imaš tanke crte koje neki od milja zovu usne.hodakica je mislila da sam pukla kad sam joj rekla da se osjećam ko da sam se probudila sa silikonskim usnama. mislim da je sada to usko povezano sa alergijom:)))
ouke. pročitala sam kutijicu tableta da vidim šta kažu nuspojave za tablete. ima neš približno pospanosti.ali ni to ne opisuje moje stanje. al sutra me ima da bude. :)
pozdrav od usnate anđeline đoli. uvrnuto halucinogene. papaĐorno


23.03.2006. u 21:14 | 26 Komentara | Print | # | ^

bolje 20sati nego par sati-ustvrdi ona.

nakon fakin natjecanja s kojeg me osim prvog mjesta do kuće odpratile:: ukočena leđa od cijelodnevnog stajanja u inače ne nošenim cipelama na petu , grč u nozi (!!!), neudobnost od službene obleke do prežderanosti finim sendivčima/kolačima/sokovima/pićima/ grickalicama... e nakon svega toga, odspavala sam ravnih 20 sati u komadu. mislim da je riječ bila i o sveopšte prisutnoj psihičkoj iscprljenosti ponajviše.
tako da sam iz faze " uspavane ljepotice " izletila u "naspavano djevojče" i sad san friška i odmorena za državno va zadre na 4 dana:)
i one babe iz stroge komisije me napale da na državnom moram sve " priključke" sa lica maknut.
jebo vas priključci.
još je išla okolo regulirat ko je kako obučen da kad joj uđemo da nam se ne skidaju bodovi. biiiČ.
najjače mi je kad netko nekom sere o navodno lošem oblačenju, u ovom slučaju za recepciju, a kad smo malo išle analizirat tu ženu:: htjeli smo joj iz one kutije za karitas složit par kombinacija za proljeće. get low ženo.
al najjače mi cure iz xx škole. jedna je došla obučena ko hajdi sa sela u izvezenoj košuljici a friz ko da ju je krava počupala jer ju je prejako stisla za vime. al oke je cura. malo je puna suza izašla kroz vrata nakon odgovaranja što me s obzirom na mio komisijski stav naše škole defaktički čudi * evil laugh*
druga je pak komisiju zavađala dekolteom koji je bio nadasve očajan. ono...čak JA bi imala šta stavit unutra. al dobro. crvene izvezene cipele sa cvjetovima su je spasili. ( da ne )
dok je hate škola bila uniformirana u službene majce tako da smo djelovali ko skakavci na recepciji sa identičnim maramama.
al ajde:)
ic ol ouver. for nau.
u glavi imam nadasve zanimljivo upakirane rečenice al mislim da sam ih lijena odtipkat.
jel moguče da ti se nakon 20 sati spavanja još spava?

pies. danas je dan voda. e pa ime moje sretan ti dan.

22.03.2006. u 22:28 | 14 Komentara | Print | # | ^

misliš da si super jer pišaš kroz penis?-pita ona.

protestirala sam danas cijeli dan po kući u piđami zato jer mi se protestiralo i osjećala sam se močno hodat u njoj pred frendovima od staraca koji su tip ljudi koji si ravnaju hlače prije nego uopće sjednu na stolicu.znate ono:: prvo ih nekako podigne da ne dotaknu rubom nogavica slučajno pod, onda ih nekako sakupe, protresu i onda ko da su bez prirodno urođenog smisla za orjentaciju iz mamine pipice izletili...moraju držat hlače tako ljigavo uredno skupljene i gledat da li slučajno im dupe ide u dobrom smjeru na stolicu da ne bi slučajno poljubila pod.ili to su tip ljudi koji će batak od kokice jest nožem i vilicom a i po samom bontonu se zna da se kokoš smije uzeti u ruke. ja sam pukla kad je jednom prilikom žena po tanjuru lovila taj batak ganjajući ga okolo sa priborom hahah.
može i lizat sa tog poda što se mene tiče jer sam ga ja osobno prala i usisavala. volim crni humor pa sam se sama sebi smijala dok mi je stara sa štakama lupala po podu koji dio moram još dobro oprat ili kamo nisam usisala mrvice. volim je i mama mi je. i zbog njenog zdravlja nek ozdravi. al i zbog mene koja je postala utjelovljenje moderne ekranizacija pepeljuge...
piđama je super stvar. znak da si bezbrižan i da te boli kurac za sve oko sebe. ugodna. fina. da sam u americi vjerojatno ne bi išla kupiti kruh sa viklerima nego bi se šetala u piđami po central parku i pričala sa cvijećem. ali sam u hrvatskoj di kad dođem u razrezanim trapericama u onu malu balkansku pekaru kupiti kruh imam osjeća da mi i krafna sa marmeladom sa tacne odmjerava. al doma kad sam i kad je ura za ljenčarenje e onda me boli kako sam obučena i da mi neznam ja tko sjedi u dnevnom boravku i trese hlače prije sjedenja.
jedem kikiriki iako mi je slabo jer se navodno klin klinom izbija? aj huop.
klin izbijamo i u uspomenu na jučer i molim lipo da mi se kaže kako je hodakica preživila dan u školi nakon šta se nacrvcala u točki i u 5.30 išla u školu, koja odrađuje utorak kada imamo natjecanje na kojem sudjeluje mlada optimistkinja iz klase idiota. jer su joj oči očito veće od četverogodišnjeg obrazovanja pa se ko guja iz stribora polakomila za tim natjecanjem jer je samo čula "oslobođena mature" i ajmo. sad sam doma dok ove moje negdje u šumi partijaju ili šta već u tek navečer mogu van. jer sam sadista pa se mučim. grrr. a samo natjecanje je totalno glupo. nakon što sam saznala da sam u mogučnosti biti zakinuta za par bodova jer imam pirseve popizdila sam ko piroman u tvornici papira.
jel će netko gledat kako ja izgledam ili kako znam struku? nije da se ikad u životu mislim uistinu i zaposlit na recepciji pa gosti ne moraju strahovat od mog neugodnog izgleda :)
*svira asian dub foundation a ja lovim kikiriki po podu jer sam rasparala krivo vrećicu*
riba. očekuješ komad mesine. a oni meni po dobroj reguli stave pečenu krepanu ribu koja je preko očiju imala nonšalantno bačeni komad kapule. ko da su joj pokrili oči da ne vidi dok se peče da umire. ili krvnika. mog starog. i onda za finiš nekako obložena krumpirima od neke babe sa place koju moj stari zove krumpirkinja. i neki kelj. ne volim hranu koju nemožeš normalno rezat vilicom i nožem nego uz to moraš se bavit medicinskim analizma koliko je kosti riba imala. i do kraja objeda možda je na posebnom tanjuriću uspiješ i sastavit prema izvučenim kostima, ponovno natrag.
nije ni čudo što sam se obradovala kikirikiju u škabelinu.
presvukla sam se iz piđame jer je vrijeme da se spremim za odlazak iz kuće i udahnem zraka.
i obavezno vam preporučam da si pročitate irvina welsha "porno" ako ste čitali trejnspoting / i gledali iako ja uvijek dajem prednost knjizi /....welš mi je leđend a onog spuda bi doma htjela imat iako bi me izbacili naglavačke...hehe.)) jedina zamjerka je korice knjige u hrvata. su bezvezne. originalna je prejebena:: look:
Image Hosted by ImageShack.us
papaĐorno

18.03.2006. u 18:06 | 21 Komentara | Print | # | ^

mama, nema više metaka." - "uzm"i tanjire"

jebem mater i blogu i neznam kome više. napišem post i onda se pojavi blenk stranica i nema ga.
nema riječi za izrazit bijes.
idem gledat top listu nadrealista.
jebi se blože.
*grrrrrrrrrrrrrrrrrr*

18.03.2006. u 14:36 | 3 Komentara | Print | # | ^

dok printam 60 strana...

e dečki hepi vam dan šnicla i pušenja iliti u originalu zvanog: stejk end blouđab dej. to jest da je bilo jučer ali dan zakašnjenja nije od velike važnosti kada se radi o antivalentinovom danu isključivo za muške jedinke, koje je pokrenuo neki tip uz riječi da je to dan za sve muškarce koji ne vole valentinovo i otrcane darove. ako niste znali dečki..po ovom danu vaša najdraža bi vam trebala spremiti super jelo / valjda šniclu / i počastit vas oralnim sexom. dakle ako ste se iskeširali i izglupirali pred mjesec dana kada je bio taj ljigavi blagdan u kojem ste vi više poklonili dio svoje "materijalne strane ljubavi"..eto vam prilika da vašoj dragoj ukažete da ipak postoji i blagdan kada ona može učiniti nešto i za vas. komad mesa i veeelikiii gutljaj. nema zagrcavanja. sviđa mi se ovaj način valentinova. jednostavan i sigurno nećete naići na cijeli obljepljen grad sa slikama šnicle i scenama blowJOba po izlozima ili neznam ja. kako smo mi munjeni vjerojatni bi u nekom biruc organizirali tematsku večer vezane uz to:) ponesite što bolji beštek i veću i finiiju šniclu..i ne zaboravimo higjena poslje svega:: papirnate:)
a opet... kako malo treba da budete sretni, stvarno fascinantno i pohvalno. da mi slavimo na taj način vjerojatno bi se zvao " dan kavijara i šampanjca i oralanog sexa". ili bi još to proširile na neznam koliko stvari. ja osobno da imam utjecaja bi proglasila danom ćevapa u lepinji i sexa kako god. al ajde...
i sitno je bitno kad je nebitno.
printer printa.
paper jam.
jebi se printeru.
oči greju spat. i ja s njima.
nou inspirejšn.
gluplji od glupljeg:)
papaĐorno



" i love you so much that it makes me ache,
so on march 14th i ll treat you to steak
you treat me so good,that it makes me feel rich
so when you get home i ll be your blowJob bitch"


Image Hosted by ImageShack.us
pa provjerite koliko vas vole.

15.03.2006. u 23:19 | 17 Komentara | Print | # | ^

papa dont priČ

e što bi dala sada za jednu vrećicu čIpsa od paprike.. :)
dan je započeo ustajanjem u 6 da bi blejala sa šalicom kawe u zid sjedeći na radijatoru i grijući guzove, neznam na koju foru misleći da ću se tako ugrijati sva onako smrznuta. gledala sam u traperice i majice ko da su mi smrtni neprijatelj broj jedan. onda sam ih stavila na peć da se ugriju. pa zaboravila na njih. al je bilo jebeno ugodno obući vrelu odjeću na sebe kad se treseš od zime. spomenimo da sam zalila onog defektnog cucka na piđami pa sad izgleda ko merilin monroe sa onim madežom.
neznam kako sam uopće izletila iz kuće, samo znam da me stari ostavio nasred ceste kraj grada u 7. pa sam ostatak vremena do ispita iz teorije (klap 2 ) provela kod riječke pušeći cigarete.u 8 sam valjda se dovukla kroz polusan do jebenog haka.i sjebala onog pedofilsko egositičnog tipa kad je dobacio jutru neprimjeren komentar samim tim što sam iz drugog pokušaja bez negativnih sve riješila:) i samo da čujem od nekih " znam ja dobro kojih" neke komentare ko prošli put kad je cijeli komentar bio sadržaja " hahaha" :)
pa sam jela sendvič od sira i neke gnjecave salame ( nisam ni vidla u polusnu da je to neš staro. pa su me malo čudno gledali jer taman kad su svi počeli izlaziti iz one sobe ja sam stajala kraj smeća i vadila salamu iz sendviča i ubacivala je unutra košarkaškim potezima. eee...i onda ko položili smo ajmo na cugu.
neznam jel problem u meni al bože koji ljudi. osjećaš se ko da si sišao sa druge planete i sad si za neki pokus stavljen u grupu tih ljudi koji ne znaju komunicirati o ničem drugom nego o banalnim stvarima ala:: kako hak daje jedne podatke a čovjek u avtošoli drugo. od muke sam skoro odsklizala sa stolice.
i baš se malo zamisliš je li problem u tebi da nemoš komunicirat normalno sa normalnim ljudima?
ja sam u 9 ujutro bila za razgovor o sinoćnjoj epizodi sajnfelda. o neutaživoj želji za snikersom. ili vrećicom paprike. o "pornu" irvina welsha. o hrani.o pasjoj ljubavi. o glupim ljudim ko oni. joj.
neustrašivo neispavana junakinja se upućuje u tetin stan prikratit vrijeme da bi na putu do ulaza skoro poginula od strane nekog majmuna sa pravnog faxa koji ne vidi mene na onom jebenom izlazu kako prelazi cestu. ĐRK! u zgradu ne ulazi nekih 10minuta jer si rodbina pere kosu / uglavnom uzurpira stan i nije u stanju otvorit meni pred vratima /. tako da sam tih 10minuta kvalitetno iskoristila za bujicu psovki majmunu koji je taman parkirao auto pred ulazom i ušetao prema faxu. ĐRK!
gledala kartun netvork. o moj bože mora se i to kad se mora. đoni bravo mi ide na kurac. ja sam odrasla uz bipsiće. i kamo je taj crtani nestao? :)
trkom i frkom do neke škole da bi pročitala nagrađeni neki rad. uglavnom:: fini je osjećaj kad skužiš da i drugi kuže da si aktiviran na tom djelu i da ti ide. jako fin. još da sam bila u življem stanju bilo bi super.bila sam ko zombi koji je čitao kronike iz posmrtnog žiwota živim.
:::::::
doma i dalje ne probavljaju moju pripitu pozu iz novina. mislim...sad se čudi stara kako to ja mogu pit.
da kad sam bila mala nisam ni htjela primirisat vino koje su mi davali. da. umakali su mi dudu u vino da bi spavala. nemam komentara na ženu koja ti dođe u panici u sobi:" jana ne diraj mrtve golubove ako ih vidiš mrtve na podu. ne znaš di su letili!". jer obično kad vidim mrtvu pticu ili je uzmem doma pa je spremim u ladicu ili je pokušavam oživiti putem prve pomoći:)
al oke.
nakon nedjeljne scene nemam komentara na ništa. u subotu sam neznam ni ja što slavila. al sam se bogovski profeštala po šankovima...i samo se sjećam taxija i mog gledanja u jednu točku kroz prozor di mi se nije vrtilo. i znam da sam popizdila kad je skrenuo jer mi je totalno uništio koncepciju suzdržavanja da mu ne izbacim cijeovečernji meni:) redhaired girl je srećom mogla pričat pa je dala dobre upute texistu. btw: došle do zaključka da je s nama se dobro napit. nema stanke.wanna join? hahah. neznam kako ulazim u kuću.borim se sa ključevima i svijetlima koji nestaju. padam preko psa na vratima. dobro je mrcina:)
i baca se jana na krevet. i nekim čudnim potezima se uvlači u piđamu i malo si odrijema sjedeći i grleći jastuk da održi ravnotežu. skida leće nezna kako...nekako uspiješno.
leži na krevetu i diše duboko. malo drži zid jer nije baš bil na mjestu sasvim. smiruje se. počinje pjewat
elvis prislija (!!!). ok. je. malo ko spava. u 4.30 trči do wecea i samo znamo da joj se glava gubi negdje u wece školjci. al joj je super. nezna kako ni kada se našla u krevetu više natrag.
budim se uz zvuke dernjave starog : " u p.m. jana kad kenjaš barem si počisti za sobom!"
ok. konfuzija u glavi. vrtim si filmove. ok. školjku nisam ni vidla ko ni ostatak kuće tog trena jer magla svuda magla oko mene pa se bojim šta je to unutra. okeeee. niš strašno. ni veliko. ni gadno. malo je zamjenio tvari u weceu. shit ili rigoletto?
kombiniram: rigoletto = poslaće me na liječenje i free članstvo u KAA. već su bile prijetnje...!
shit=loša probava?
ostatak dana sam provela na dijetalnoj riži. glad me lomio. al želudac je ionako bio u komi pa.
no koment. really no koment. sad pak misle da mi alkohol loše utječe na probavu.
::::::::
i žena iz slovenske zajednice me uhodi na telefonima. kako joj nježno reći da nema te više tamo? kako? kad vidi da te nema i ne kuži da te nema zbilja? nije moguče da nekom tako falim. hahah.
i za krema dana:: napast od priglupih ljudi: susjeda. koja mi već dva tjedna u detalje kad god se vidimo prenosi njene ljubavne drame koje liče na balkanske sapunice. e mrzim te papke koji ti neš pričaju samo da čuju svoj glas kako proizvodi zvuk makar sadržaj zvuka bio ubitačno dosadan ostalim sudionciima tzv.razgovora. krepajte:)
i neka je ovo glup post.
:)

14.03.2006. u 21:36 | 12 Komentara | Print | # | ^

nema naslova.

no me gusta la kiša. no me gusta la etika. no me gusta los sranjos ke me događandos.
iako sam cijeli tjedan bila žestoko nabrijana da iem van u petak, napokon je i taj dan osvanuo i sa svom kišom i svim nekim tim upakiranim raspoloženjem opala mi ta volja za svim pa sam samo napravila đir do konta, popila piwicu dobila jebeni grč u nozi. i ko slon zapamtila ko su ti ljudi koji su se meni smijali dok mi se papak na nozi ukočio od boli:)) i molim te. da sam pojela bananu bi navodno skakala ko balerina? :P ne vjerujem ja vama ni penisa. :))
došla mrtva umorna sada doma napokon bez stresa da moram negdje otići u roku 20minuta nakon ulaska u kuću...i koji party jebote...em mi nema grijanja u kući / ošla sva nafta papa / pa sam u đemperima i sva sam si flaffi ala grizli nort pol ber. em sad u sobi imam neku sociališen pećicu koja radi po principu "nježnog dodira". em mi pas izgleda socijališen sa bjelom nekom steznutom trakom na zglobu, jer sam si zabrijala da će tako manje šepat..a sad valjda sam sebi djeluje gej pa uopće ne hoda na tu nogu ehehe.... :))
em imam opečena usta zahvaljujući a mi querida žena iz španskoga koja ne zna upozorit da je kawa friško maknuta sa onog kurca i da će moje pohlepno grabljenje šalice i pripreme na veeliki gut imat posljedice..:)
ali opet si mislim. nema sad tog izlaska koji bi mi mogao nadoknadit ugođaj u sobi i sav raspored koji sam si pripremila do ranih jutarnjih sati. sakupila sam dosta deki tako da izbjegnem ledeni krevet i tako to, imam pećicu koja čak sad je i propuhala, imam psa koji ima gej povez na nozi, imam kekse one neke fine taljanske, i imam čaja. i čeličnu volju biti budna do 0.40 da pogledam film koji se nadam da ćete pogledati: amores perros iliti ga pasja ljubav:)) meni je osobno film 2fakbL...ajde scene sa psima pregrmim, al dojam sveukupni mi je ocjena leteće prolazna:)
e dala bi sve za baxu red bulleva jer oči su mi crvene i sklopljive ala rolete bez kontrole.
baš sam si ugodna sama sebi ovako bez volje za ičim što okružuje kretnje neke nagle...it feels good:)
to je samo način kako napunit baterije za sutra....jer će mi trebat..fizički i psihički. uzimam je. uzimam tu knjižurinu od 300 strana i ajmo. piičiii jana. party je u knjizi.
evo i muzika lagano će da svira....e to je sad štimung za rilaksejšN..da:)
gledam si horoskop. jebote kako oni mogu dati dnevni horoskop za milijun ljudi koji su rođeni u tom znaku? znači da bi se polovici ljudi trebala dešavat ista sranja. moja sranja? da. bedastoĆe.
sad bi ja vas ko čru blog nešto neznam ja šta sad tu, trebala motivirat na kraju posta pitanjem: što ste vi po horoskopu i vjerujete li u njega? ali neću i ne morate apsoštrumFno odgovarati na to...jer i nije kraj posta.
neznam ste knjigofili, al morate pročitati ako niste od sheldona : " ako dočekam sutra". čitala sam je 5puta a uskoro slijedi i reprezivno 6...simpličamente:: čiTAT! * e danas sam puna preporuka*.
kristi sam progutala sve knjiem se igrat ,, stivena kralja apssolutičamente tutto i neke knjige od masu autora koje zaboravim. al su dobre. volim tako neke sa zbivanjima. knjige. ima ih. ima. al ko će sad o to mrazmišljat.
ko klinka sam čitala 5prijatelja / ono...."5prijatelja tamo, 5prijatelja tu, 5prijatelje tralaalla / i neki dan gledam kod bratića bedastog te knjige. i mislim si.
i jedite pite od višanja. i ako ste bikovi u horoskopu onda smo si jako kul. kaže horoskop.
i onda ti uleti u vidno polje reklama za venerim leptir. čini se da je to neka sprava koja muškarca izbacuje iz sexualnog odnosa, osim pri isključivom pravljenju djece. svašta. :)
e i ne bi sad ja kekse koje imam. neeee. da mi je pizza i piwa...e to bi bilo pravo.
al opet. oni keksi koje mora da ste svi jeli kad bi išli u trst...oni stella / di natale? /...imaju bijele zvjezdice. a oni su crni. italija je uvijek se borila protiv rasizma :)
e znate šta...ja idem u tooopliii tuš. uletit u kuhinju ko kekse kad se već nitko nije sjetio picajola zvat da doleti, fino čaja i u krevetu ispod brda deka kljucat i preletavat satelitsku. ili da se pravim njemica ko moji i ubacim neki devede i zaspim od nerazumljivosti. * oči joj napola koplja ko zastave parnog valjka*
i tako. ako ste danas bili vanka i fino se ugodno družili i neznam ni ja što sve fino papali i pili niste, i neznam koju najdražu pjesmu poslušali. jeb te se:) ehehe..
*pozdrav od mene u slojevima piđame na neke psiho crte, prekrivenim đemperima šarenih boja, termo čarapiranom, naštofanu antirasističkim talijanskim keksima i finim čajem nekim stranim*
i pas toto sa povezom / izgleda ala ben aflek u prl harboru nakon ozljede u ratu / vas pozdravlja.
AE:papađoRno

Image Hosted by ImageShack.us

10.03.2006. u 23:55 | 34 Komentara | Print | # | ^

cilj zadatka je objašnjenje.

naslov posta ukazuje na moj plan za maturalni rad. cijeli razred je dao sve od sebe da teta mirjana bude heppi osim mene koja je pisala sraćke ala : mentor u agenciji: gĐa.Ana ( ediT::da bi doznala na kraju i prezime koje nisam znala i da se ne zove Ana ), ili na vrlo bitnom djelu di se treba pokazat da znaš koji ti je cilj zadatka aka radnje...ja sam napisala naslov posta. a na naslov : sažetak na stranom jeziku piše: tu će stajati sažetak na stranom jeziku. al ajde barem sam nasmijala razred iako sumnjam da će se teta mirjana smijat od srca ko neki :)
no nema to veze jer je danas bio divan kišan dan koji uvijek zdravo potiče na spavanje i kljucanje po školi pa se dan proevo izuzetno dosadno kvalitetno, s tim da smo crwena i ja u seoskom busu punom seoskih ljudi zaspale jedna na drugoj. to i ne bi bilo smiješno da ja kad zaspim uvijek zaspim sa otvorenim ustima a ova ima čudnu facu, pa smo bile atrakcija čeljadi ispred i iza nas. bilo je tu i snova...dakle: zdravo spavanje:)
nastavila sam ga doma dok nije uletio barba zvonko iliti ga kućni hendi men moe femili koji se bavi tehnologijom što je jako paradoxalno sa njegovim općim znanjem o tehnologiji. uglavnom, ja zamotana u deku a on sa printerom mi novim upada u sobu. da je to neki stručni tehnomen ne bi se ni trebala dizat iz kreveta već bi mu objesno rekla da slobodno obavi svoj posao i ne obazire se na mene koja želi spavat / ni top što u zegeu puca mi ne bi zasmetao /.
al ne. ja sam se morala dići, izvadit mu kućište, saginjati se i prespajati jebene priključke, objasnit mu pedesetpet puta da ne dira priključak za tastaturu za koju je bio uvjeren da je za printer, i onda kad sam ja svu fizikaliju obavila , a on samo malo prodrkao po kompjuteru e onda je pobjednički rekao da je sredio stvar. e jebem ja takav posao kad ti ga neko drugi obavi a ti samo stisneš probno printanje:)
onda je pak mojim starcima uštekao ukraden devede plejer / stari uvijek opustoši kabinu na brodu /, al da bi platili cjenu ukradene robe i usput uživali u blagodatima devedea, morali su se pomiriti sa tim da sad ne vide 3programa al dobro. imaju devede plejer. uhu. stari je odma ubacio i "posuđeni" devede sa broda koji je na njemačkom bez prijevoda. nije bilo bitno što me kuži ni kurca al on je gledao film na devedu! malen korak za svijet velik za kapota! onda je uslijedilo pitanje: " jana šta ovo znači prevedi..."
" redatelj: Andy Richman"... i onda je očito shvatio bit filma jer me nije niš pitao više.
×××
provest večer doma znači konstantno bit na oprezu jer opasnost vreba iza svakih vrata. čudan smisao za humor tjera moje ukućane da dok se tuširam gase svjetlou kupaoni i onda u mraku perem kosu. mislim....jel bi to trebalo bit smiješno ili ja nemam smisla za humor? ;)
slušanje stare kako se hvali mojim jedinim uspjesima u životu vezano uz nagrade za lidrano * spontani aplauzi publike za državno, hvala*. slušanje o nekom "kompiću" mog starog iz šmrike ili tako neš sa škalinica (?)...koji je kao s njim plovio a on mu je prodao peć (?). pa ovaj nije bio zadovoljan. nije ni čudo kad mu dao peć koja ni nama nije radila. očito je mislio da je stvar pokvarene peći u vezi sa podzemnim vodama:)
×××
anivejZZ::: dobila sam od dragog freNda na mejl analizu severinine štikle pa ako niste u toku i ako se pitate koji je kaco ta pjesam evo vam dublje značenje, a čini se na prvi pogled da ga ni nema:))

er još trava nije nikla
Tamo gdje je stala moja štikla
(kuda prođem sve uništim: svoju obitelj, tuđu
obitelj...Doru...) Destruktivna

Dođi, dođi, hop, hop
Hajde pile moje
(vezano uz ptičju gripu- dođi da ti zavrnem vrat)
Osviještena
Tika taka oko pola tri
(imam sat) Materijalist
štipnut ćeš me da se ne vidi (bez kamere,molim)
Samozatajna

Znam ja dobro takve kao ti
(imam iskustva) Iskusna
Đavoli su tvoji kumovi
(upoznata sam sa religijom) Religiozna

Zvrc, zvrc, tražit ćeš moj broj
(ovdje kopiram Madonnu: ring, ring) Svjetska
Kuc, kuc kucaj nekoj drugoj
(knock, knock... knocking on the heaven's door....) Retro

Sojčice djevojčice daj obuci
čarapice
(stih o modi) Pomodna

Ojda da, oj da da, oj da da da
Sssss sex
(malo o mom filmskom uratku) Glumica

Hop, hop, mrk, mrk
(to ne pjevam ja, to mi drugi rade, ovaj, pjevaju) Naivna
šic, šic, bježi nekoj drugoj
(ja se opirem) Nedodirljiva
Cupa, cupa, zumba, zumba
Sijeno, slama, sir, salama
(gastronomija u Hrvata) Gurmanka

Cikla nikla, cikla rikla
(malo filozofije o prolaznosti života; rikla=crkla)
Filozof

Afrika paprika
(ili sam vruća kao Afrika ili sam se osramotila pa sam
crvena kao paprika: to vi odlučujete) Apstraktna
Zlatan prsten tanki brčići....
(novi metrosexualac) Urbana

i ko kaže da nema dubinu ? :P :P :P

09.03.2006. u 22:56 | 10 Komentara | Print | # | ^

ou sani dej.ou sani deeej.:)

kad ne znate što bi napisali u jako bitnom planu za maturu, s kojim vas profesorica doslovce maltretira od kad je počela ova zadnja faza do kraja, e pa onda ako ste jako kreativni izmislite neke nove strukovne izraze ala " radno organizacijska shema ljudi u putničkim agencijama " ili još bolje " slikovni prikaz osoblja u putničkim agencijama na grafikonu" (?). :)) ne..dakako da ni jedan od pojmova nije u uporabi već je to moje slengovsko izražavanje svih onih izraza koje bi trebala upotrjebiti ali kako nemam knjigu iz nekih eto medicinskih razloga / bolna križa / onda si tu sama izmišljam strukovne izraze.
da nisam u stisci bilo bi jako zabavno provesti popodne razmišljajući o tome ... :))
i usprkos mom jučerašnjem psovanju i živčanjenju pred ekranom kada sam svim trudom i malim znanjem slovenskog jezika nekako pokušavala ispuniti prijavo ili se vpisat na univerzo v ljubljani ( grrr )..nisam uspijela. zaustavilo me krivo ispisivanje oblika datuma, kojim se koristi i lijeva i desna zemljina polutka. valjda osim slovenije :) već sam mislila danas preko ajsikjua nać slovenca i dat mu da to ispuni umjesto mene al se u avtoškoli našla sandra koja mi je ljubazno sama se ponudila uštedit živaca i sama mi ispunila. i dala sve potrebne informacije....i tako. pa di se upadne se upadne. novinarstvo je in d frst plan a jezici u drugom. hajdemo da vidimo.
i btw. da. pala jebenu glupu teoriju. suha pitanje riješila za 5minuta jer sam isti takav riješavala sat vremena prije ispita...i onda prvo raskršće. super znam. drugo..super znam...treće...super znam..četvrto: blokada. i onda sam ostalih 40 minuta igrala eci peci pec sa odgovorima i blejila u pitanje: kako biste postupili u ovoj situaciji?. tip do mene je polagao za kamion. i nije mi jasno zašto je cijelo vrijeme prepisivao od mene. stari red do mene od 73 godine je čitao i riješavao pitanja sa povećalom.
eci peci pec je krivo odlučio. nakon saznanja da sam sve točno rješila osim tog JEDNOG JEDINOG raskrižja...bila sam oficielno ( sleng struke ) bijesna. prvi se mačići bacaju u vodu. jea rajt. zapravo sam bila utješnija kada mi je neka cura rekla da je ona već 6 puta tamo. jebote!
al me moj novostečeni frend od 50godina sa starkama u kožnjaku, koji inače vozi šlepere, jako uveselio. hahah. vodio me na kafu da mi kaže kako je za neke jeftine pare nabavio laptop za 6ooeura ( ako je tko inčrested .... ) i ako imam koju slobodnu susjedu za njeGa.
hoha on d fOuN. red hair napast kojoj sam isfurala u subotu pravu romantičnu atmosferu koju nije znala cijenit..heheh. a valjda joj je gest što sam išla s njom van jer nije mogla u petak bila jako dovoljna:)) a herri da znaš da onaj tvoj redBuLL va petak me dokrajČIL:) veeeseeeloo.. a subota je valjda pak bila prvi put kada sam zamrzila pitanje " što ćeš popit" :)) ne bi se reklo al da.a onda u jugiću janini halucinogeni odgovori na pitanja sama sa sobom ( a mislila da s nekim priča ):: " da da..u utorak ću" :P !" kul si jel?" hehehe. da da. sve 5. i da ima da skupljaš pare fur exit this suMmer. no me interesa. ne jedi i ne pij ko prvo. ne kupuj vino nego pi vode. i da vidiš kako se može ušedit. i posao ne zaboravi. u banci buahaha.
* jede kikirki*
stara i dalje proživljava šok od saznanja da ne želim studirat engleski kojeg učim od kad sam naučila slova, već da bi uzela švedski ili francuski. srećom da i dalje mora mirovat. :) šta će mi engleski...oke. da. ajde bilo bi red da imam neki certifikat / mrzim tu riječ / da really znam engleski al jebat ga. ne da mi se i dalje tupit po engleskom. i ne pitajte zašto švedski. dont gou der:)
* radi sve samo da ne mora pisat plan koji nema di ni isprintat jer nema i dalje printera pa kombinira kamo to obavit ujutro u 6.oo*
i kad će taj blesavi sajnFeLd? lipo da su se sjetili neke dobre serije ponavljat...
i hvala narodnom radiju što se u svim busevima uistinu trudi da cijelo pučanstvo nauči lirikse pjesme predstavnice na eurosongu. svi su valjda na blogovima spomenuli tu riječ da mi se kaki na nju :)
* nova riječ: strukturacija poslovanja poslovnih jedinica*
evo nine inch nailsa na plejeru.

...you make me hard when i'm all soft inside
I see the truth when i'm all stupid-eyed
the arrow goes straight through my heart
without you everything just falls apart...

a idem. idem. vrijeme odmiče a naslov plana i dalje me gleda pun ničega sa ekrana. papaĐorno :)

07.03.2006. u 17:59 | 48 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com