Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

bolje 20sati nego par sati-ustvrdi ona.

nakon fakin natjecanja s kojeg me osim prvog mjesta do kuće odpratile:: ukočena leđa od cijelodnevnog stajanja u inače ne nošenim cipelama na petu , grč u nozi (!!!), neudobnost od službene obleke do prežderanosti finim sendivčima/kolačima/sokovima/pićima/ grickalicama... e nakon svega toga, odspavala sam ravnih 20 sati u komadu. mislim da je riječ bila i o sveopšte prisutnoj psihičkoj iscprljenosti ponajviše.
tako da sam iz faze " uspavane ljepotice " izletila u "naspavano djevojče" i sad san friška i odmorena za državno va zadre na 4 dana:)
i one babe iz stroge komisije me napale da na državnom moram sve " priključke" sa lica maknut.
jebo vas priključci.
još je išla okolo regulirat ko je kako obučen da kad joj uđemo da nam se ne skidaju bodovi. biiiČ.
najjače mi je kad netko nekom sere o navodno lošem oblačenju, u ovom slučaju za recepciju, a kad smo malo išle analizirat tu ženu:: htjeli smo joj iz one kutije za karitas složit par kombinacija za proljeće. get low ženo.
al najjače mi cure iz xx škole. jedna je došla obučena ko hajdi sa sela u izvezenoj košuljici a friz ko da ju je krava počupala jer ju je prejako stisla za vime. al oke je cura. malo je puna suza izašla kroz vrata nakon odgovaranja što me s obzirom na mio komisijski stav naše škole defaktički čudi * evil laugh*
druga je pak komisiju zavađala dekolteom koji je bio nadasve očajan. ono...čak JA bi imala šta stavit unutra. al dobro. crvene izvezene cipele sa cvjetovima su je spasili. ( da ne )
dok je hate škola bila uniformirana u službene majce tako da smo djelovali ko skakavci na recepciji sa identičnim maramama.
al ajde:)
ic ol ouver. for nau.
u glavi imam nadasve zanimljivo upakirane rečenice al mislim da sam ih lijena odtipkat.
jel moguče da ti se nakon 20 sati spavanja još spava?

pies. danas je dan voda. e pa ime moje sretan ti dan.

Post je objavljen 22.03.2006. u 22:28 sati.