Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

pinkPanterov odred za kresanje buđeTa

ok jebemu miki mausa.
da osjeckala sam se. al da mi je bilo 5 kuna za svaki put kad me netko ne prepozna na cesti mogla sam si
time platit kartu do zegea sutra. mislim, fino je to. al jebemu. dvi best frendice te u palahu ne prepoznaju a stojiš do njihovog stoLa :)
i dosta mi je onih idiota u školi koji misle da mi jako pomažu svojim savjetima i glupim komentarima vezano uz moj način govora. on im je prebrz ili prespor. dobro. a to što određena profesorica zbraja da je 10+5= 20 to nikom ništa. čistiKretenizam. a ja očito moram savladati govor koji je usporen i primjeren kakvom sprovodu. ma odite u pipicu maminu.
al neka:) sunce je tu. inače unatoč nekim pojedinim mišljenjima o mojoj "esutahijevskoj brzini govora" sam slow motion i nisam za nikakvu vrstu ubrzanja što se životarenja općenito tiče al ovo sa micanjem vremena mi je lajt motiv za izdržat do kraja sve muke preostale u ova 6 tjedana do kraja škoLe.
jer nakon 4 godine mi se ići u školu u opatiju zdegutantiraLo do jaja kojih nemam.
32. klanje za ulazak u bus. koji put se zapne na samom ulazu jer nitko ne želi ustupiti prolaz nikome. bratsko djeljenje stolice sa frendicama. prolazimo krnjevo. umirem od očaja. opatija. ispadam lost in spejs. kiosk. kupnja cigareta. pentranje i prolazak pored vatrogasaca. proklinjanje zadnje etape koje je uzbrdično postavljena. evo ga. " the zamak". kraj " tur.razgledavanja obrazovnog sadržaja zamka". trčanje na opet bus broj 32. opet se panično borimo za mjesta jer ko da nam je svima stolica apstraktni pojam pa želimo sudjelovati u stvaranju ljudske povijesti ko " ljudi koji su sjedili na stolicama autobusa".
kantrida. nikad se toliko bolnici ne veselim ko kad tamo vidim natpis rijeka. iskrcaj iz zone sumraka. uskrsnuće duha.
toliko tada shvatim da volim taj smrdljivi gradski asfalt i da me baš boli penis za pokvarene semafore na kojim zamalo poginuh. i štujem pokojnu riječku-novorođenu erste banku. i fali mi exMakao.fala rijeci na luČu. na pirsing studijima. na bradatom.na suncokretovom pecivu u piKu.i kont naravno. i neznam je ko skužio konobara sa onim dupetom u strigi ? jebote. :D
rezime: derz no plejs lajk in maj plejs.
**
i thuLe:: razmotrila sam tvoj sitan komentar aL nisam išla tako daleko sa teorijom več sam jednostavno promjenila zvuk budilice:)) hehe. al znaj da si imao utjecaja na ovu korjenitu promjenu:) :D
**
i koji će se meni kaco određivati vrijeme koliko smijem bit u kadi?!!! -> novi režim uštede kućnog buđeta.
izbivam iz kuće od 7-20 i sad ćeš ti meni štopat koliko se imam pravo pokušavati utopiti u kadi? a ne ne.
uštedi si negdje drugdje. još ćeš mi reći da moram kakat u mraku kad jednom sjednem na školjku jer nema potrebe da govnu osvjetljavam put.
**
ovako psihički rastrojena jedva tjedno progovorim 3 rečenice suvisle sa osobama u razredu i općenito. ko da sam u drugoj dimenziji. i onda toliko se pravim da jedva čekam da dođe vikend ili točnije sutra dramenbejs. i sad kad si malo orijentir napravim vidim da je to sutra. a da sam ja još u dimenziji di se kraj tjedna ne nazire još danima.
friki.
**
glupi jebeni pms nikako da dođe kraju. ko termit sam. danas su se po prvoj pomoći biseri sjetili me huškat da su vidjeli čokoladice po podu :D
s tankim živcima. nemam snage gledat po stopedesetiput đavoljeg odvjetnika. tj.potjerali su me. jer sam čim se al pačino pojavio rekla da je on vrag. majka je rekla da odem u sobu.
**
ideM. tuŠ sa štopanjem. nadam se da se ne misli skresat energiju koju koristim i pri spavanju. a pitanje je, je li to upšte moguče? nee.
papaĐorno.

Nitko nije usamljen dok jede špagete.




Post je objavljen 30.03.2006. u 22:14 sati.