Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

cilj zadatka je objašnjenje.

naslov posta ukazuje na moj plan za maturalni rad. cijeli razred je dao sve od sebe da teta mirjana bude heppi osim mene koja je pisala sraćke ala : mentor u agenciji: gĐa.Ana ( ediT::da bi doznala na kraju i prezime koje nisam znala i da se ne zove Ana ), ili na vrlo bitnom djelu di se treba pokazat da znaš koji ti je cilj zadatka aka radnje...ja sam napisala naslov posta. a na naslov : sažetak na stranom jeziku piše: tu će stajati sažetak na stranom jeziku. al ajde barem sam nasmijala razred iako sumnjam da će se teta mirjana smijat od srca ko neki :)
no nema to veze jer je danas bio divan kišan dan koji uvijek zdravo potiče na spavanje i kljucanje po školi pa se dan proevo izuzetno dosadno kvalitetno, s tim da smo crwena i ja u seoskom busu punom seoskih ljudi zaspale jedna na drugoj. to i ne bi bilo smiješno da ja kad zaspim uvijek zaspim sa otvorenim ustima a ova ima čudnu facu, pa smo bile atrakcija čeljadi ispred i iza nas. bilo je tu i snova...dakle: zdravo spavanje:)
nastavila sam ga doma dok nije uletio barba zvonko iliti ga kućni hendi men moe femili koji se bavi tehnologijom što je jako paradoxalno sa njegovim općim znanjem o tehnologiji. uglavnom, ja zamotana u deku a on sa printerom mi novim upada u sobu. da je to neki stručni tehnomen ne bi se ni trebala dizat iz kreveta već bi mu objesno rekla da slobodno obavi svoj posao i ne obazire se na mene koja želi spavat / ni top što u zegeu puca mi ne bi zasmetao /.
al ne. ja sam se morala dići, izvadit mu kućište, saginjati se i prespajati jebene priključke, objasnit mu pedesetpet puta da ne dira priključak za tastaturu za koju je bio uvjeren da je za printer, i onda kad sam ja svu fizikaliju obavila , a on samo malo prodrkao po kompjuteru e onda je pobjednički rekao da je sredio stvar. e jebem ja takav posao kad ti ga neko drugi obavi a ti samo stisneš probno printanje:)
onda je pak mojim starcima uštekao ukraden devede plejer / stari uvijek opustoši kabinu na brodu /, al da bi platili cjenu ukradene robe i usput uživali u blagodatima devedea, morali su se pomiriti sa tim da sad ne vide 3programa al dobro. imaju devede plejer. uhu. stari je odma ubacio i "posuđeni" devede sa broda koji je na njemačkom bez prijevoda. nije bilo bitno što me kuži ni kurca al on je gledao film na devedu! malen korak za svijet velik za kapota! onda je uslijedilo pitanje: " jana šta ovo znači prevedi..."
" redatelj: Andy Richman"... i onda je očito shvatio bit filma jer me nije niš pitao više.
×××
provest večer doma znači konstantno bit na oprezu jer opasnost vreba iza svakih vrata. čudan smisao za humor tjera moje ukućane da dok se tuširam gase svjetlou kupaoni i onda u mraku perem kosu. mislim....jel bi to trebalo bit smiješno ili ja nemam smisla za humor? ;)
slušanje stare kako se hvali mojim jedinim uspjesima u životu vezano uz nagrade za lidrano * spontani aplauzi publike za državno, hvala*. slušanje o nekom "kompiću" mog starog iz šmrike ili tako neš sa škalinica (?)...koji je kao s njim plovio a on mu je prodao peć (?). pa ovaj nije bio zadovoljan. nije ni čudo kad mu dao peć koja ni nama nije radila. očito je mislio da je stvar pokvarene peći u vezi sa podzemnim vodama:)
×××
anivejZZ::: dobila sam od dragog freNda na mejl analizu severinine štikle pa ako niste u toku i ako se pitate koji je kaco ta pjesam evo vam dublje značenje, a čini se na prvi pogled da ga ni nema:))

er još trava nije nikla
Tamo gdje je stala moja štikla
(kuda prođem sve uništim: svoju obitelj, tuđu
obitelj...Doru...) Destruktivna

Dođi, dođi, hop, hop
Hajde pile moje
(vezano uz ptičju gripu- dođi da ti zavrnem vrat)
Osviještena
Tika taka oko pola tri
(imam sat) Materijalist
štipnut ćeš me da se ne vidi (bez kamere,molim)
Samozatajna

Znam ja dobro takve kao ti
(imam iskustva) Iskusna
Đavoli su tvoji kumovi
(upoznata sam sa religijom) Religiozna

Zvrc, zvrc, tražit ćeš moj broj
(ovdje kopiram Madonnu: ring, ring) Svjetska
Kuc, kuc kucaj nekoj drugoj
(knock, knock... knocking on the heaven's door....) Retro

Sojčice djevojčice daj obuci
čarapice
(stih o modi) Pomodna

Ojda da, oj da da, oj da da da
Sssss sex
(malo o mom filmskom uratku) Glumica

Hop, hop, mrk, mrk
(to ne pjevam ja, to mi drugi rade, ovaj, pjevaju) Naivna
šic, šic, bježi nekoj drugoj
(ja se opirem) Nedodirljiva
Cupa, cupa, zumba, zumba
Sijeno, slama, sir, salama
(gastronomija u Hrvata) Gurmanka

Cikla nikla, cikla rikla
(malo filozofije o prolaznosti života; rikla=crkla)
Filozof

Afrika paprika
(ili sam vruća kao Afrika ili sam se osramotila pa sam
crvena kao paprika: to vi odlučujete) Apstraktna
Zlatan prsten tanki brčići....
(novi metrosexualac) Urbana

i ko kaže da nema dubinu ? :P :P :P

Post je objavljen 09.03.2006. u 22:56 sati.