[tu pa tam]

podsjetniK: ne jedi masline ili ne jedi cijelu staklenku!

dobiĆemo bebu u ovoj ludoj mi familiji! sad je doma bila feŠta prawa..zahvaljujući prirodnom procesu spajanja jajnih stanica i malih spermića dragog mi najdražeg bratića i njegove cure:) pohlepno sam mazala lososa i finoga sira koji su samo čekali da dođe neka prigoda da se probave. al ko i uvijek...ja sam se najviše družila sa vilicom i sa staklenkom maslina:) malo mi je sada sve to palo teško na želudac al ajde...za tog malog slinavca na putu su mi i vina udjelili:)
hoha i ja smo opet imale nakon neZnam koliko druŽenja uz kaFFe... na koje smo dalekooo putovale sa leđenderi jugićem kojeg je po prvi put u povijesti parkirala savršeno ravno i likovala sama sebi cijelo vrijeMe:)
u petak bili na đitarijadi:: lipo lipo:)) speŠL pozdrwa onim dwama grobarima simpaTičnima hehe:))
zbog burnog petka na kojem sam se istrošila ne samo zbog novca nego i malo je jetra izMorena povrh swega..tako da sam jučer se kvalitetno družila sa svojim omiljenim daljinskim i sa satelitom. i gledala duboku u noĆ -brOOklynske bande- ne zbog njenog neZanimljivog sadržaja već zbog nekog veoma sexipilnog glumca. no ni taj silni sexipil preko ekrana me nije održao budnom pa sam utonula u san:) swe u sweMu::evo slika *mislim da sam pojela previše maslina*

::sve je počelo mojim neslavnim otvaranjem boce prve::
alt="Image Hosted by ImageShack.us" />
::pomnožite ovu scenu X nTi broj::
Image Hosted by ImageShack.us
::"sad će vam popušiti zadnju cigaretu" haha::
Image Hosted by ImageShack.us
::noi gestikulijamo italjano::
Image Hosted by ImageShack.us
::nakon par mixanja....::
Image Hosted by ImageShack.us
::...hoha pokazuje ozljede iz rata davnog petka::
Image Hosted by ImageShack.us
:: maja se bahati oku kamere::
Image Hosted by ImageShack.us
:: ona će mene za maturalni ples ko pripremat ::
Image Hosted by ImageShack.us
:: kažu da smo u rodu a mi šutimo ::
Image Hosted by ImageShack.us
:: sljedeći put ti moramo prjevoz nać jebemu miki mausa::
Image Hosted by ImageShack.us
::dok čekamo bus...::
Image Hosted by ImageShack.us
::ja pratim modu za sljedeću zimu::
Image Hosted by ImageShack.us
::un dos tres..maria::
Image Hosted by ImageShack.us
:: she and she ::
Image Hosted by ImageShack.us
:: ovoj slici sam se smijala ko idiot..valjda sam pokušala izgledat ko lopov hahah::
Image Hosted by ImageShack.us
::deeDee and maj sister::
Image Hosted by ImageShack.us
:: ht-ovci va kurijeri::
Image Hosted by ImageShack.us
:: maja i ja jako opaKe::
Image Hosted by ImageShack.us
:: svi smo mi oliver!::
Image Hosted by ImageShack.us
::divojka se razbacala po točki od plesa ili nekih supstanci?::
Image Hosted by ImageShack.us
:: nekako se krivimo::
Image Hosted by ImageShack.us
:: one su meni bile lijepe hahahah:)::
Image Hosted by ImageShack.us

:: ja i stari frend kojeg smo hoha i ja napale eheh::
Image Hosted by ImageShack.us
::spolno odnos za gluhe::
Image Hosted by ImageShack.us
:: hoha mi nije mogla odoljet te večeri a mislim zato jer...::
Image Hosted by ImageShack.us
::..sam se pohlepno zalila piwom hahaha::
Image Hosted by ImageShack.us
:: pKp kru::
Image Hosted by ImageShack.us
:: moja ljubav ih ja zamalo uguŠila::
Image Hosted by ImageShack.us
:: opet Ht rijunijon ::
Image Hosted by ImageShack.us
:: OVO JE OD PRIJE #GOD# moja KRATKA kosa::
Image Hosted by ImageShack.us
:: nadroxani pas::
Image Hosted by ImageShack.us
:: moja nutela od 3KG::
Image Hosted by ImageShack.us
** evo tolko zasad** još moram neke slike poslje:))

PPPSSS::: maj IWA je imala brzdej taj dana pa eto i fotke od ranih popodnevnih sat!! hepi ti 11rođendan rođakinjo nefotogeniČna. sve je to u obitelji!! **
srIćan roĐendan na ovaj način jer ti nisam imala para za poklon haha.

poZz*

29.01.2006. u 21:24 | 41 Komentara | Print | # | ^

::još malo pa hepi brzdej tuu juuu, hepi brzdej tuuu juuu..hepi brzdej dir blog..hepi brzdej tuu juu::

uskoro se približava prvi rođendan ovog bloGa, pa sam odluČila da objavim prvi prvcati post koji sam objavila, em su neki izrazili žeLJu da to vide:)) text je daaavnoo napisan i objavljen u našem šKolskom listu pa će hateovcima bit aninčrsting za ponovno čitat al neka:))
e pa dragi moj blože...nadam se da si kroz ovih godinu dana bio zanimljiv i da ćeš tako i nastavit:))
i da mi budeŠ velik i dobar:)
malo je velik prvi post al eto:)) prva godina je prva godina:))


JA SAM PLAVUŠA...KOJA JE TVOJA ISPRIKA?

Upadam u neku xx drogeriju/parfumeriju/nije ni bitno, i šablonski kupujem Nivea kremu za ruke, dolazim do kase, keširam pare i pogled mi zastaje na vrlo simpatičnoj ambalaži marke Benneton. Bubnem anoreksično crnokosoj prodavačici: «Hulahopke?»
Ona me pogleda kao da mi se u tom trenutku pojavilo treće oko na čelu i s podsmijehom odvrati: «Ne,prezervativi.»
Pričekam trenutak da joj samozadovoljni smiješak odleprša s lica i prokomentiram da po toj cijeni mogu nakupovat godišnju zalihu Durex kondoma. Nažalost, ne vrtim se u takvim obijesnim rokfelerovskim društvima s RichieRich-dečkima da bih bila upoznata sa zaštitom od spolno prenosivih bolesti čija je cijena ravna iznosu mog vikend džeparca. Vrtim se u krugovima koji su i više nego zadovoljni dobrim starim Mr. Durexom.

Tipica, koja je pomislila da sa mnom može razgovarati kao sebi ravnoj, gušeći se u samodopadnom smijehu/urlikanju, baci bombu koja mi je uspravila sve dlake na glavi: «Ma sve je u redu...već me nekoliko plavuša isto pitalo! «
Toj dubokoumnoj krawi nabacila sam sarkastični osmijeh u stilu HaHaBašSiDuhovita, strpala kremu u torbu i u stilu ptice trkačice napustila drogeriju/parfumeriju/nije bitno, dok mi se iz ušiju pojavljivala para. Ovaj iritirajući incident zaslužuje pozdrav iz Rovinja....


Fakat mi je pun kufer tih predrasuda o kvaliteti inteligencije plave kose po kojima ispada da je svaka plavuša šupljoglava kretenuša koja jedino poznaje smjer krevet-kozmetički salon-vožnja u skupim autima s bogatim tipovima. Ja sam plava pa, osim kreveta u kojem spavam sama, nemam veze s ostalim stereotipnim pojavnim oblicima. Salone ne posjećujem, vozim se busevima za koje mjesečno izdvajam i do 200kuna i obično se u tim istim busevima ne vozim s bogatim tipovima već s nekim penzićima koji uvijek sjednu do mene i, očito fascinirani mojim divnim mladim licem i plavom kosom, non-stop pilje u mene dok im iz usta bazdi po jutarnjoj rakiji..

Dobro je biti Ja.

A šta je s onom bezočno lažnom pretpostavkom da se plavuše obično provode najluđe? Po nekim stereotipnim normativima ja bih svaku subotu trebala imati najmanje 50 poziva s različitih strana svijeta, od različitih muških ljepotana: od Hollywooda pa do bližeg susjedstva; trebala bih zaposliti osobnu tajnicu da uspijem sortirati sve te ludo zabavne ponude i na kraju uz eci-peci-pec izabrati sama. Vani bi se trebala pojavljivati u društvu dva bodyguarda koji bi štitili moju plavu kosu ( možda i mene ? ) od nepoželjnih tipova koji ulijeću sa spikama tipa: «Htio bi protresti tvoje stablo.»
Novac mi uopće ne bi trebao jer bi se svaki muški novčanik otimao za mojim računom. Najbolji prijatelji bili bi mi dijamanti, šampanjac i Chanel 5.

Molim lijepo..subota je navečer, sama sam doma( ja i Toto), mažem paštetu na kruh i usput bacam koji komad nezasitnom stvorenju ispod mojih nogu; najbolji prijatelji su mi daljinski, coca-cola i satelitska. Na VOX-u gledam film sinkroniziran na njemački o nekoj tipici koja u nasljedstvo dobiva stado krava i odlučuje se upustiti u biznis, a moj mobitel je već polako prekriven prašinom - i to ne zbog konstantnih poziva.
Dakle...zabava do krova, a plava kosa do ramena. Gdje je tu pravda!?

Ako već moram trpjeti neiscrpne viceve koje iz rukava sipa svaki seoski dječarac, onda smatram da bi mi se život trebao podudarati s mitom barem u nekim pogledima. Recimo, da je sve to živa istina, sigurna sam da bi mi neki magnat iz Europe financirao vozački i za uložen trud poklonio Mini Coopera. No, kako to obično biva u stvarnosti, posljednji komentar koji sam čula vezan uz moje perspektivno vozačko zvanje je aludirao da bi ja sve svoje kazne ( kao da bi ih dobivala...) rješavala tako da bih se upucavala ležećem policajcu. Složila sam facu čisto reakcije radi u stilu:»NE KUŽIM» pa mi je tip vrlo suosjećajno obznanio: «Pa...znaš..plavuša...ležeći policajac nije stvarna osoba!» Zamolila sam ga da mi polako slovka jer mi riječi lete iz glave. I upozorila sam ga na vremenski period kada bi se striktno trebao držati trotoara. Pješaci umiru hodajući...step by step..PAF!

A pravo pitanje visi u zraku: tko je i kada došao do zaključka da smo mi plavuše vrsta bez mozgovnih funkcija i bez sposobnosti logičkog ili bilo kojeg zaključivanja? Malo sam se raspitala među mješovitom svitom...crnokosih, crvenokosih, smeđokosih i začuđujuće ( ili ne..) nitko nije znao odgovor. Crnokose su se pravile kao da se tu nema o čemu pričati, kao da je u početku stvaranja svijeta odlučeno da su one intelektualno jače od nas. Smeđokose su pak uvjerene kako je to sve zbog Barbie lutkica koje su zbog plastičnog pogleda na svijet kolonizirale planetu. Šaljem Tarantinu predložak za Kill Barbie. Ne postoje žene s prirodnom bojom crvene kose koja podsjeća na crveno-žarki flomaster, stoga je njihovo mišljenje posve nebitno jer se ispod sloja kemikalija krije ili crnokosa ili smeđokosa. Čini se da se tu radi o klasičnom sindromu: Kokoš ili jaje? No, nekako mi se čini da je sve to počelo negdje u vrijeme dobre stare Marilyn Monroe koja je povijesno poznata kao užasno glupa osoba i loša glumica, no probila se u filmskoj industriji anđeosko naivnim licem i platinasto plavom kosom. Pitam se trebam li reći da je uz to preležala mnoge krevete...pa eto i objašnjenja «mita o plavušama» kojeg se većina kromanjonski zaostalih dečki drže - da su plave cure lakše jer preleže svaki krevet kao boginje? Tu se samo pokazalo da vrijedi ona nadaleko poznata: iznimka potvrđuje pravilo.

Ja definitivno nisam laka, ali kako je težina jedna od tema koju žene vole izbjegavati, suzdržat ću se od komentara pojma «laka» u svim njegovim značenjima.

E, pa hvala, Marilyn. Nisi li se kao sve ostale mogla furati na dugu, crnu kosu, čednost do prve bračne noći i poštedjeti nas da u budućnosti ne budemo glavna meta sprdnje?

Zahvaljujući originalu, kopije trpe.

Oni u manjini, koji slučajno pročitaju moje textove a da nisu upoznati s mojom ličnošću, od reda kažu da im je nekako teško povezati moj izgled s mojim pisanjem.
U čemu je problem? Zar samo zato što sam plave kose budim asocijacije da jedino što umijem je nabrojati svih 30 slova abecede?

Tiha voda ( Jana izvorska ) papir oplemenjuje.

A nakon što me upoznaju i otkriju da ipak ima neke frekvencije na mojim moždanim valovima, neizbježno je pitanje: «Ti je to prirodna boja ili....?»
To mi fakat zvuči kao kompliment: ono, kao ne može se vjerovat da znam slagat rečenice pa očito mora da se farbam u plavo. Hvala? Ne bih rekla.

Jedina opasnost koju donosi dah stereotipa jest to što uvijek postoji vjerojatnost da se plavuše počnu ponašati kao iz vica. Jedina opasnost koja je mene snašla je ta što se «alla plavuša» ponašam kad mi netko ispirča vic. Prvi ga put uopće ne skužim, drugi put se nasmijem tek toliko da sugovorniku pokažem da cijenim trud, a treći put nakon tjedan dana kažem toj istoj osobi da je vic stvarno super. Ali, to sam samo ja, cura koja nema smisla za viceve tipa Mujo-Haso i mali Ivica, već besramno umirem od smijeha na bolesne viceve u kojima dečko kupuje petarde misleći da su žvake i stavlja ih u usta, prodavač ga pokuša upozoriti, no on jednostavno pukne od smijeha. ( ! )


Plavuše su top tema i rema svih vicoklepaca diljem lijepog našeg svijeta, no još nitko nije bio toliko pametan da primijeti da smo mi kao bjeloglavi supovi - vrsta koja polako odumire. A da li se netko šali na račun supova? Ne.
Od priglupe mase postale smo samo mit koji se prenosi s generacije na generaciju. Računa se da je posljednji pravi primjerak prohujao s Merlinkom i tabletama, stoga....dragi moji, kome se vi u biti izrugujete? Kao…plavuše su jako blesave cure..tralalala...a kada se malo bolje pogleda svijet oko sebe, prirodnu je plavu kosu teško naći dok iza svakog ugla iskaču tzv. plavuše iz frizerskih radionica. Dakle, kao pametna plavuša (ne zlatni retriver) zaključujem da su vicevi o plavušama kao glupim bićima zapravo pokrenuti od strane svih onih koji žude za plavom kosom koja, osim čiste estetike, dobro dođe kao krinka da se opravdaju svakodnevni lapsuzi, greške, neznanje i manjak logičkih sposobnosti.
Sve te glupe plavuše, zapravo su nekadašnje brinete, crnke i slično. Tu vrijedi poslovica «rugala se sova sjenici».

Na kraju balade priznat ću da kao vlasnica počasnog statusa «plavuše» uživam povlastice već od nižih razreda osnovne škole kada se svaka moja greška u bilo čemu pripisivala mojoj kosi. Već sam tada naučila kako začepiti zlobna dječja usta...uvijek bih uljudno odgovorila:
«Ja sam plavuša, a koja je tvoja isprika?»
Tu i tamo sretnem te iste face kako paradiraju Korzom s nekim plavim pramenčićima. Očito su i one pronašle opravdanje. Efekta radi preformulirat ću Nietzscheovu jednu: Tko se ruga plavušama, mora pripaziti da ne postane i sam plave kose. ( ??? )









26.01.2006. u 22:27 | 31 Komentara | Print | # | ^

*dok vjetar vani huče, bluberri jebene ovce preko ograde muče*

obradimo li ovaj početak posta krajnje matematički: ustajem se za 3 sata. iz vidljivog posta da se zaključiti da očito ne spavam. pa koji penis ova neustrašiva vampirica radi umjesto da broji ovce u snu kako skakuću i mekeću preko ograde? e pa ona se uvatila moba od starog i u mraku je najprije na staroj dobroj nokiji 3310, nakon pun kuFer vremena, igrala snejk i živčano se bacala po krevetu pokušavajući svojim kretanjem tijela utjecati na kretnje zmije na ekranu. pokušala je oboriti vlastiti rekord prije 2godine. al bezuspijeŠno. onda je pak upalila svijetlo i gledala po sobi dok su joj se u galvi rađale fantastične ideje kako bi srušila zid sa njene desne strane i potpuno uklonila spavaću sobu svojih staraca i sama sebi napravila precjednički apartman. a oni? srećom da imamo kauč u dnevnoj na rasklaPanje. i da. probudila sam totota pa sam ga morala češkat po trbuhu. i da je njemu loše u životu. još spava na mojoj ex deki koju sam mu nesebično prepustila nakon šta sam ga našla kako se uzbuđeno valja po njoj kad god ja nisam u blizini.
onda sam pak pokušala si štopat kolko može bez zraka izdržaT. nisam ni došla plava upola ko štrumpFovi. al trudim se. još pa neprospavanih noći i bit ću prvakinja u spavanju na daH.
pa sam se sjetila članka kojeg sam čitala o tipu koji je ubijao djevojke i onda se baviio jako inčrsting hobijem:: radio je narukvice od usana, padelice od lubanja, remen od bradavica, i najgnjusniji dio:: prsluk od vagina i grudi. baaah. zašto ja uvijek moram neke diskasting članke pronaĆ? toga sam se sjetila kada sam išla na wece pišaT. ne iz potrebe već iz dosade vrtenja sa jedne strane na drugu. i vjetar jebeno jako puŠe. al neka. barem znam da nisam zakurac provela prekrivajući mala stabla u vrtu mome i da je moja žrtva imala smisla.
na teveu ništa. apsolutno ništa. čeznutljivo gledam karte za UNO. joj kako bi ih sad igrala. il pikšneri. il čaK i fakin briškulu/trešetu. nešto.
čak bi imala volje staroj objasnit kako se rukuje sa daljinskim devdea. mislim da bi to izvela smirenije nego ranije. " stisneš PLEJ. za plej. stisneš STOP. za stop. šta ti nije jasno?". "kamo ga upalim?". nervi. nervi. sad bi joj čak i objasnila kojim daljinskim da se služi a ne joj se smijala dok stišće daljinski za liniju i očekuje sliku na teveu.
sad znam da se meni žena sa instrukcija stoPosto smije kada otiđem produhovljena za par formula koje znam upotrjebit. jer nakon legendarnog pitanja kojeg se i danas sjetim" oprostite meni nije jasno zašto je tu 20" i njen odgovor "jer je 15+5=20". svaki komentar je suviŠan.
i ode šuker. ode jedini profesor koji je znao prepoznati moju pasivnu ljubav ka tjelesnim aktivnostima i nije se dao povodit za blesavim ocjenama i ipak mi dao 5:) i sad ode. sad očekujemo nekog nadobudnog mladića koji za ručak pije proteinski šejK i kulturno se uzdiže sa knjigom u jednoj a utezima u druGOj. joj.
i tako. navila sam si za ne propustit dizanje sva 3moba kojima femili raspolaže u kući kako bi prvom zvonjavom tjelo uklonilo šok. drugom zvonjavom pokušavalo otvoriti oči i pokrenuti ruke i noge. a trećom zvonjavom se polako i smjestit u sjedeći položaJ i razbuđivat se 5minuta tupim trljanjem očiju rukama. ili pak popularnim laganim šamarima kojima se osim vraćanje krvi u obraze vrati i savjest koa me tjera da se pokrenem.
razmišljam da si kupim red bulleve tako da ih umjesto kawe pijem ujutro i uspijem bit budna tokom dana. sutra me možda jelena pita dal mi je maskara ispod oka crna. ne jele. nije. to će bit prije vjerojatnije podočnjaci:))
insomnia postevi su uvijek nepovezani i bezvezni. kao šta gore natipkano i ukazuje:))
dobro vam jutro;))

23.01.2006. u 03:12 | 27 Komentara | Print | # | ^

Materija će biti oštećena proporcijalno svojoj vrijednosti. reče on.

glumim sama svog majstora i veoma šik odjevena u traperice i svoj gornji dio piđame koji koristim ko modni aksesori za domaće relacije: soba/dnevni. izgledam jako umjetnički nastrojena. što je dakako optička varKa. imam i traku za glavu da mi kosa ne zasmeta pri ćoravom poslu ljepljenja keramike. osjećam se ko ona šta glumi neku jaku super umjetnicu u ljubav u zaleđu. otrcano a opet zanimljivo obučena:))
razbila sam figuru neku. neka tipica sa papirima. predstavlja učenicu koja jako puno uči. ja sam je dobila kao poticaj. i sad sam taj poticaj prepolovila. ili preciznije: otpala joj je glava. da prikrijem tragove zločina nemilosrdnog pokušala sam joj glavu zakeljiti uhu ljepilom no ne stoji kako sam očekivala. nekako joj stoji ko zašivena. totalno neprirodno. stoji ko trofej na polici mene malog šegrta hlapića. mali šegrt kojeg maltertiraju svako jutro od kad je stari došao. on ne podnosi kada ijedna osoba si preko vikenda uzme malo dužeg spavanja, pa tako danas smo imali onaj dobri stari triK. upali usisavač ispred moje sobe i pusti ga da radi dok se ja napiždena ne ustanem. neznam šta je tom čovjeku u mentalnom sklopu da me psihički muČi. i ugasim usisavač i onda ko po murphyevom zakonu upravo tad će i telefon zazvonit ili pas počet lajat ispred prozora. i mirno jutarnje izležavanje u krevetu: propalo. i digneš se puna veselja da će te dočekat dve palačinke koje su ti ostale od jučer ali njih nema jer ih je stara dala psu. " ma u zadnje vrijeme mi nekako jako jede slatko". super.
već danas majstorski nastrojena pokušala sam : prikopčati devede u dnevni. al bezuspiješno. jer je stari bacio upute koje su mu nepotrebne jer " ne treba njemu knjižica da mu kaže di šta ide".
mrzim takve ljude koji se opiru svim pomagalima samo kako bi dokazali da su oni super snalažljivi i bez uputa. zato se i jesmo izgubili kad smo išli na pašman nekom novom cestom. jer je sramota bilo stat na cesti i pitat tipa koji prodaje voće di skrenuT.
i da. bili mi na đitarijadi. i moj zaključak večeri: od kad psiho slučajeve puštaju preko vikenda sa raba? neznam. nekome sam rekla da sam kojim slučajem bila ful trijezna da bi tjerala pravdu. al mi se taj neko lipo nasmijao i onim glupim smajlićem na ajsikjuu rekao sve. a nitko nije vidio kako jana daje šamar onom perveritetu davnog jednog petka:) nije herkuleS ni đi.aj.đejn. ni supervuman. al ima snage;)) izvinjavam se ako sam koga utlačila. možda se ljudi i prepoznaju u nekim redcima hehe:) a bilo je i veoma dragih ljudi! i isprike idu mističnom dječaku s kojim smo imale nesporazum u dogovorima:) more i dalje ostaje moj egotrip od krvi i mesa hahah. kolko ta žena meni komplimenta da kad si ga cugne. da je muško opijala bi je svaki dan hehe:)) * onaj krele smajl*
danas je naravno: šta nego nedjelja pa neću se upuštat u dublje teme:)) ajde budite mi lijepo pozdravljeni :)
Image Hosted by ImageShack.us

22.01.2006. u 15:13 | 6 Komentara | Print | # | ^

mmm.pijem nesKaFFE koje nije piwo. a svejedno mi se jebe žiwo.

juTro. najradije se ne bi ni dizaLa jer znam da me čeka još jedan fakin dan repetiranja u školi istih glupih stvari. i kda čujem rečenicu : " kako ste vi sad maturanti, vi MORATE..." lijepo bi si na klupu izvadila pribor za rezanje žile. dakle jedan onako profesionalno strućni žilet:) a kod pitanja:" i jel misliš ići dalje i šta?" najradije bi tad da sam briljantan znanstvenički um i da ko onaj u smogovcima napravim svog robota koji će umjesto mene o takvim stvarima komunicirat sa ostatkom svijeta:" da mislim. ne neznam." i onda mi se nađe neka glupa baba iz bivše ulice drage najdraže sa rečenicom:" ma ja ne vjerujem da ćeš ti uspijet..mislim ne shvati to osobno ali ako moja Veronikica nije prošla a imala je sveeee peticeeee...". vaša veronikica je malo mentalno zaostala. jebem ja njene petice kad žena ne zna dalje mrdnut nosom od knjige. dečka nikad vjerojatno nije ni imala. nego je učila o njemu preko knjige.
pa se stara uhvati paranoje pa povuče starog. koji je baj d vej kad me jučer vdiio rekao:" a vidi moja studentica" i onda se osjećam pokakano i najradije bi se zabila glavu u perjani jastuk i gutala perje dok sve ovo ne završI. *načinje nutelu od 3kilograma koju je stari donio sa broda i perverzno šnitu kruha namaže debelim slojem*

kao da nije dosta šta se osjećam ko cjediljka jer sam shvatila da sam već sad trebala dat zahtjeva za neke papir štatijaznam da bo mogla prisustvovat prijemnom u sloveniji ( to mi je onako sos opcija ). a ja sam lijena pizda kojoj je teško doć tamo gore i onoj užasnooj ženi uputit bilo koju rijeČ. e pa onda trči jana. e pa onda trČi. :) znam da nisam najblistavija zvijezda u školskom sustavu al jebat ga! i najrazorniji meteor ima svoji 5 minuta slave. ja računam da su tih par minuta moje minute na prijemnom zagrebu. onda slijedi razarajući faktor:)
* sjedim zamoTana u deku svoju jer luftam sobu kako bi uništila sve bakterije porođene tokom noći zbog nedostatka zraKa*
i matuRalna zabava. * napravi facu u stilu: meni se ne daaaaaaa*. ok.divno kraSno. nemam partnera. nemam odjeće. ni ideje o odjeći. najradije bi se pravila da su maškare i obukla u odjelu ko dečki. moja stara je više oduševljena njome nego ja jer napokon će me vidjeti u "pristojnoj odjeći" kako to ona popjular kaže. na njen prijedlog da obučem neš svjetlucavo složila sam facu kao da mi je ponudila da si popapam gusjenicu umočenu u senF. ...speaking oF senf....ja neznam kakvo izvrnutu zrcalo gale ima doma al ona boja kose:: no no. no. :))) javljam se ja kojoj je -jelčy- tako u ponedjeljak dala kompliment: imaš nešto plavo na glavi. da bi se ustvrdilo da mi je to žila. baš sam bila sexy i zavodljiva. ja i moja žila. neznam kako je uopće se i vidla.i ona je od muke zbog škole iskočila iz svog mjesta. više je nema. al zato sam ja tu. u školi. uhu.uhu.
petak ću dočekat u stilu let3 čokolade: P(ička)etak za spas duše:)) idemo na đitarijadu. nakon mog fijaska prezentacije korčule u petaK slijedi počasno čaščenje same sebe piwama i svim ostalim. molim vas čestitajte mi kad me vidite na kreativnosti::: kako stvoriti diverziju da odvučete profesore od svog vidljivog neznanja:: donesite im na prezentaciju poznato korčulansko vino! bravo ja. moji sa korčule ko trotteri žele da pustim i broj pa ako im se vino svidi da...tralaalla. ne želim postat brižna ko rodney:)
idem prošetat šepavog svog psa brižnoG:) i uživat u jebenom suncu bar 5minuta dok on se ne izurinira!
papa.

Image Hosted by ImageShack.us

19.01.2006. u 10:27 | 20 Komentara | Print | # | ^

malo kratko. malo. malo :)

malo malo. malo loŠe. zapravo, svaki moj odlazaK na gustafe je završio glavoboljom ujuTro. ni jučerašnji nije iznimKa:) hodakica je zahvaljujući "vlakiću" ostala ranjena. na kojem je per inzistirala nonStop dok se nismo uvatile za nečija ramena. nismo prešli ni 3 metra. hodakica je pala preko tepiha. rezultat: poderane hlače na koljenima. krv na rukama. otečeno koljeno. šepavo moje malo. izašli smo iz te dvorane. malo sam uganjavila redare. hodakica je ko iz drugog svjetskog rata iziŠla oslanjajući se na jednu zdravu nogu. i tako:)) maja mi se nonStop smijala. fala;))
došla sam doma. bez ikakvih znakova normalne motorike. poruke sam čula da zvone. al nisam ih stigla pročitat. onda sam se revolucionarno ustala iz kreveta i sjela važno kao da svaki čas mislim ormarima u sobi održat mirovnu konferenciju. i pisala poruku. i pisala. i pisala. i napokon poslala. dubok naklon kolegama ormarima i dubok pad na jastuk. i dubok san do 14.00:)
i izjava koja je potukla onu pred dvogodišnju: "svi su kuhari pederi." muk. " ajme! moj stari je kuhar".
izjava jučer: pjewa se " sve bi seke ljubile mornare.." muk. " moj stari je mornar". *sram*. stvarno neznam al svaki put kad sam vesele volje. imam nenamjerni pik na svog starog. e pa sorry tata!
jučer sam bila u prilici si dopustit malo alkoholno se uz gustafe proveselit. jer smo bili kod sestrične i bratića na rođendanu. / jer su se baš morali rodit na isti dan /. i onda su naši snobistički dijelovi rodbine. imali izjave tipa: ja svom mariju dam i do 100kuna vikendom. sa zlim podsmijehom sam pogledaval staru jer samo ja i ona znamo da nije bila istinita njen potvrdni komentar: ma da, i ja jani isto. mda. 100kuna vidim samo kad je xmas. a i to se prorijedilo.
družila sam se sa svim mogućim uzrastima djece i došla do zaključka: nismo si baš na ti." ante di si ti?".
"šta te briga". super. a ko te čuvo ti mali slinavče.
ja mudra/pametna sam iskoristila mamino crvenilo kad je primila 20kuna iz novčanika da mi da. pa sam je upozorila da tamo desno ima jednu i od 50. opet je imala misiju : pušenje šteti. i ispovjest majke čija kćer puši. opet se moj pametni bratić usudio mi u torbu ubacit kutiju cigareta. i sad vi meni recite: kako uopće prestat pušit kad vam ih sami davaju a da ih i ne tražite?
i neobjašnjivo: probudila sam se sa svojom malom lampicom u rukama. (?)

uglavnom:::sutra počinje poluzavršno mi finale pred maturu i nimalo se ne veselim jer sam se tako ulijenila preko ovih praznika i samo se utupljujem ponavljanjem rečenica o korčuli. interno je za 5 dana. a ja uz polovicu obavljenog posla uopće se ne brinem. i to me brine. i onda me čeka: matura* skeri smajl*. ok.nije to bauk. ako naučiš. i znam da ću sadistički si sve na leđa natovarit u zadnji čas. i to me brine. opet ono dizanje ujutro. pa opet ono glupo pravo. pa opet drobnjak. ima da nas vodi u zadaR.
traLala:) ajd poZdraW

Lung cancer
No time
Lots of stress
More fear
Self pity
Headache
Lots of guilt
No sleep

15.01.2006. u 15:03 | 21 Komentara | Print | # | ^

u jednoj zimskoj noći tam di je minus tri..smrznuo se palac i nikako da se odledi...

*podsjetnik: ako ubuduće ne možeš pronaći drugu toplu tenisicu. radije ostani doma a ne obuć starke i ne osjećat stopala. i ne tješit se da su od kože pa da su ti noge došle na turske kupelji.
mislim da za moe neSimpatije prema zubaru znaju sve tičice na grani. i svi blogeri koji me čitaju.
imam neki otrov u zubu(?). ko da mi umrtvi živac prije nego ga izčupa van. mislim da mi prijeti gripa. glupa zubarica ima nos otečen od prehlade i dok sam ja jako važno zijevala. ona je kašljala oko mene na sve strane. tek nakon što je sve bacile raspršila po ordinaciji je stavila masku. tako je. budi obzirna. anesteziju koju je ubrizgala nije ni sačekala 5 minuta i išla bušit na silu. zub koji me nije danima prestao bolit i bušilica? no. uz zvuke bušilice život mi je letio pred očima. anestezija je počela tek poslje svega djelowat i trajala dva sata. uz bolowe koje je samo volatren rapid mogo smirit. al bar sam ljude na kavi zabavljala svojim fafljastim glasom ukočene face:))
nikad me u životu nije bolio zub. ovo je moj prvi put. i uvijek se ponovi ono: svaki prvi put je najbolniji. al bol je moja furka definitivno:))
i da. prije mene je bila neka mala od 6godina sa starom i starim. i ona je urlala. al stara ju je tješila da će sve bit oke njanaj. a stari joj je radio neke face da je smiri. meni se u flešbeku vratio moj posjet zubarima: ja urlam. stara urla " u pičku materinu jana, pa to je samo bušilica. potrpi malo ili ćeš ostat bez zuba". ionako su bili mliječni?. stari je samo sjedio i listao novine. pokazujući mi na sat: " ajde ajde...otvori ta usta. nemamo cijeli dan". love and kering femili sičuejšn.
ko mala nisam htjela pit sirupe jer sam se bojala (?). pa sam dva puta na dan išla na injekcije.optimista.a moj bijeg prije operacije krajnika mislim da se i dan danas prepričava među bolničkim osobljem u riječkoj dječjoj što god. ili se nasmijavaju djeca prije operacija da ih opuste" i tako mi njoj dva sedativa...al nikako da je odvojimo od kreveta!! na kraju je pobjegla ispod nekog kreveta i od tad su joj se od starah od noža krajnici stisli i sve ok". i onda se djeca nasmiju tom glupom događaju i sve 5. ni slikanja zuba nije prošlo bez drame. kad me obukla u onu svemirsko odjelu protiv zračenja. još kad se ono počelo okretat oko mene. a ja sa onim u ustima...joj. poslje sam morala pit vodu i šećer jer mi je srce od šoka malo iskočilo iz orbite. operacija prsta je prošla relativno ok. r e l a t i v n o. detalji su posve nebitni. * sramežljivi smajl*.
i ako mi netko može reć dal je nova teve makla onu retardiranu najretadiraniju reklamu sa onim animiranim djedom mrazom koji sa pederkastim glasićem ubija u pojam"moja nova je super nova"?. od sezone božića trudim se izbjegavat taj skeri reklamni đinGl.
trenutno mi je jedna od glupljih reklama ona sa oliverom mlakarom. i onim mlijekom.
al nema mi konkurencija ako ste davno vidli onog malog bucmastog koji ko ima krunu od nečeg i jede salamu. a ko da si jede šaku sa njom? baaaaah. mjesecima mi je gadila salame po plakatima.
općenito ima tako glupih reklama. ako vam je koja na duši, slobodno je podjelite sa mnom.
moje učenje: nula bodova:))

It's a particular point of view
this group's dynamic caters to
It's a predictable point of view
I think you know when it caters to you

............... :) poZZ.

12.01.2006. u 00:33 | 18 Komentara | Print | # | ^

"..nije ni srce uvek crvena fasada, pukne onda kada se najmanje nadaš.."

već dWa dana sam prekrivena papirima i okružena nekim blijedo kopiranim oxford rječnicima koje sam dobila na poklon od škrtog strica. znam, poklonjenom konju se ne gleda u zuBe, ali rječnik koji kraj riječi "apple" ima filozofsko objašnjenje o koje uključuje podatke da je to stablo iz porodice voća čiji plod je jestiv i nazivamo ga:jabuka....e to mi fakat ne treba.
na praktički kraju svog školovanja došla sam do zaključka da sam jebeni sadista. znam da sam lijena i da i ako me ponese neki entuzijazam za radom ili čak nevjerojatnim porivom za učenjem: da to nakon jedne lijepo prospavane noći se slegne. zato sam već od kad je nova godina prošla pod "must do" pritiskom da počnem učit za interno u školi veze gastra. okružena sam brdom papira, kopija i sličnim papirnatim pomagalima koje mi na kraju krajeva ne služe ni crno pod noktom, i uvijek kada mislim da sam napravila neki pomak shvatim da sam i dalje na istoj točki. zato mi soba izgleda kao radni studio ludog matematičara koji samo što nije na putu da osmisli novu revolucionarnu brojačnu formulu:)
od obavezno prevednih stranica...ja sam i dalje na prvoj. mozak mi je u blokadi totalnoj. deset puta sam išla prevađat jednu te istu rečenicu koja ima sveukupno 5 riječi.
kada si lijen imaš urođen talent da nisi lijen da radiš sve druge stvari, samo da nije ona zbog koje lijenčariš. tako da sam danas pokazale svoje adute kod pranja suđa, usisavanja, prskanje psa protiv buha, sređivanja sobe, brisanja prašine sa biljaka, farbanja staroj kose. i sad?
ostavljena sam sama sa tim papirima. s kojih vrišti "prevedi me, nauči me".
još me upravo u ovom periodu puca onaj antologijski razlog ženske nadrkanosti:pms. tako da sam luda na ntu potenciju. stara mi je razvila cijelu zavjeru o tome kako nas peder od susjeda iznad nas prisluškuje kroz otvor iznad štednjaka(?). do toga je došla jer je jednom bila kraj štednjaka pričala o tome kako je on peder jer ne zna pozdravit a kad je izašla na balkon on joj je vikao: bok, da ne kažete da vas ne pozdravljam. uhu. trebali bi je zaposlit u efbiaj da otkriva krtice unutar organizacije.
uglavnom. moji nedjeljni postovi nikad nisu odisali veselim tonovima upravo zbog kalendara koji ukazuje da je nedjelja. do nekog radnog dana;) pozdraw

08.01.2006. u 23:40 | 18 Komentara | Print | # | ^

blad iz tiker den voter.

bezizlazna situacija. rođaci from korčula. nose ulje. čim se radi o mogućem profitu eto ti njih na vratima. cmak cmak u obraze. malo o vremenu. malo o preostaloj rodbini koja nasreću nije došla.
" a..ženi se'". ima godina ko ja. kadkad zahvaljujem bogu što stari nije ostao živjet dolje i što stara se nije zaljubila u njegovu femili. sad bi bila sa trbuhom do zubi i prstenom na ruci. ustanovljuje se da ja nemam mogućeg ženika. " a kako to?!" čuđenje i izčuđavanje. a eto. smješkam se. hvataju me za obraze botux zatezanjem prstima. besplatni fit tretman.
ko i uvijek. u glavi listaju sve "drage i pristojne mladiće koje znaju". ne hvala. prvi i posljednji je bio kad su me upoznali sa tipom koji će nasljedit očevo pogrebno poduzeće. uz objašnjenje da je on glavna lovina na otoko jer tamo ljudi često umiru. uhu.
stara se pokušava pekmezit al joj ne ide. nisu oni ko njeni slovenci razumni i hladni. ovi ti se ugmize u kuću pa se snađi. razgovor o tome kako je ove godine izrodilo puno maslina. malo komentara na račun boje ulja. meni ponuda da ovo ljeto pro bono berem masline. na hvala.imam osjećaj da bi završila kremirat mrtvace. osjećam se ko pokusni kunić. žbalje u mene ko da očekuju nuspojave nakon ubrizgavanja nekog pokusnog lijeka. ko đek nikolson i betmenu: đoker osmijeh ne silazi. malo boli al ajde de.
pitanje godine: " ma meni nije jasno na koga si ti tako lipa". staroj bijes kroz uši. jer naši dalmatinci ne uviđaju da zanemare li mog starog..ostaje zavodljiva genetika moje majke.
nakon pomnog razmišljanja. " da! isti tata!.
to se zaključilo prema sljedećim slikama koje uvijek izvade.
kao i tata je htjela bit mornar....
ko i tata voli si cugnut vina
ova zadnje je prokomentirana " a ko je ovaj dečko". stara: "to je jana. jana. tada je bila popularna kosa". o da. morala sam nosit suknje dok mi nije izrasla da se zna da sam cura.
pitanjem kako "oni" potegla se rasprava o "onim" sa pašmana. njihova nepodnošljivost se i na dalekoj daljini može rezat nožem.
malo dave psa. malo dave staru. malo mene. obje pogledavamo na sat. repetiramo novu godinu.
znate kako uvijek u obitelji postoje ulizice koje sve daljnje rođake trpaju sebi makar živili u malom stanu. srećom ni mi nismo izuzetak. 1o minuta. 9 minuta. 8 minuta. 7 minuta. 6 minuta. 5..4..3..2..1. zvono. dupeulizički tetak točan ko urica na vratima. nosi sve kofere jer je ko jak ko herkules. a u biti bi se slomio da ne želi ostavit dobar dojam.
cmak cmak u obraze za pozdrav. da da...obećajem doć pomoć brat masline. tetak ozaren ih smješta u vozilo. obećaju da će mi za maturalno poslat vina. samo dajte.
rođaci otišli. bronhi efekt: lakše se diše. stara odahnula. ja osmijeh dobrog djeteta skinula.
taman kad sam pomislila da je gotovo do next jir sa old rođacima.
" e sad bi sljedeći tjedan mogli naletit slovenci jer..."
nisam ni slušala do kraja jer mi je bilo slabo.
danas idemo do točke na onaj dišpektakl tralalla. dekintirana i bez prijevoza / prijeti pješice / al neka . hoha und ich optimisti. živi punim gasom.
poZz.

06.01.2006. u 17:42 | 12 Komentara | Print | # | ^

looking bacK

without an inspiration these days.... pa potaknuta pozitivnim komentarima Kreše koji svraća na bloG:) evo me da oživim baladu o čevapčiću koja je nastala ko posljedica prvomajskog prežderavanja;) a i jelena je izrazila želju za čitanjem iste:::: ;) imajte milosti sa kritikama prema inače pjesnički netalentiranom biću;)

...čevapčić je konjski trebao da bude
ali glavešina stari nije htio da mu zbog jahanja kobile sude
zato kupili smo čevapčić dobro znan svima
onaj šta zamamne i sirove obline ima
gledala sam ga kako na suncu zavodljivo stoji
kao da se jadan grilla boji
proboli ga vilicom hladnom, rupe mu u tijelu napravili
zatim ga premazali sa uljem i na taj isti grill stavili
dim je počeo da se dimi..i da mu dušu peče
a ja ga gledam, sline curi i nema mi sreće veće..
prvo ga pekli i napravili mu rane...
a zatim ga okrenuli da se speče i sa druge strane....
nakon što ga spržili i na tanjur utržili...
pečenu mu glavicu u staklenku ajvara stavim...
čiste su prehrambene perverzije kojima se ja na prvi maj
bavim....
dug je put do središta želuca bio....
nadam se da se čevapčič nije umorio..
društvo su mu pravili ajvar, susjedna kobasa i puno luka....
mili bože..meni slast..njemu muka....
grijeh bi bio da želucu pečenje sokom gasim...
zato se brzo hvatam pive da situaciju spasim...
nisam supervuman da od sreće poletim...
ali nakon ovakvog objeda...uvijek rado na jastuk sletim...
sanjala sam svog malog čevapčička kako negdje veselo se talasa sa čevapčićima malim
ufff..što se ja na čevapčiće hrskave kožice palim...
volim kada se toplo topi u mojim ustima..
osjećaj kakav svaka žena priželjkuje u noćima pustima...
čevapčićko nikakvu naobrazbu u životu neće imati...
zato će uvijek brižno u mome želucu počivati...
bio je to razigran čevapčić mali...
volio je da se sa svim vrstama mesa u mesnici šali..
voljele ga sve mlade janjetine...
pa čak i tete govedine i teletine...
konjski čevapi pokušavali da budu kao on...
ali čevap je čevap...konj je konj..
mesnim pogledima zavodljivo je pogledavao teleću koljenicu do sebe
no kada je primjetio da ga sa kotletom sa faxa vara..kaže joj: tko te jebe.
volio je sve što i mladi vole..glazbu i ples...
a onda za prvog maja:s njim u papir, na gril, na tanjur pa kroz jednjak pam bum tres.
I sada taj osjećajni čevapčić u želucu veselu hranu zabavlja vicevim svojim...
Čevapi svih nacija ujedinite se i pratite čevapčićka jednjakom mojim....
......................................................................................................

04.01.2006. u 22:19 | 23 Komentara | Print | # | ^

..cause I find myself in the same old mess..singin´drunken lullabies..

..pa dakle. sretna 2oo6;)
gdje god da ste bili nadam se da je bilo ok i da date pare niste uzalud bacili.
mi ko po reČenom u palahu. baza je bila kod piwe i kod barba šipca kojem smo bile jako lude i simpatične
pa nam je cijelu noć davao kokice od kojih mi je sad muka. i mislim da ih neću jest dug period vremena.
neki su malo pretjerali sa piwom i plesom pa su do kraja večeri svojim sjedenjem napravil bazni stožer di smo se mogli vraćat;) hoha i ja nakon piwe nabrijane na vino. bah.bah. odvratno vino. gadno.
samo okus je bio tužan. tužan ko piwo bez alkohola.
isprala sve loše gutljaje sa tequilom. i nekim drugim alkoholnim supstancama. izgrljavala cijelu večer čovjeka koji mi je našao novčanik početkom godine. sa suzama u očima i dahom od tekile puhajući mu u facu, sam mu rekla:" fala! meni je bilo žao da mi netko ne nađe novčanik jer sam u njemu imala karticu sa menstrualnim ciklusom ". ostatak večeri smo proveli u uveličavanju tog događaja pri svakom susretu kod šanka. meni je nova godina došla 3minute ranije. tako da povedena onom: tko rano rani dvije sreće grabi, sam imala prilike se sa svima izljubit dva puta.
nakon:ponavljanje je majka znanja-čestitarenja nove godine. bila sam in d mood.
tako sam jako u magli predočenim sada francuzima, govorila kako ja znam pričat francuski. a u biti sam im objašnjavala moj izgovor rečenice koa bi na naški bila: "što je to mama? je li to kapa za mene? ne sine, to je za tatu"....ili..." ja volim kruh i sir"... voiLa.
onda smo hoha i ja talijanima bacale školske fraze na naši rečeno:" što se tiče skija, Boris je jako napredovao"....i onda ja lamatajući taljansko/španjolskim rječnikom sam ustanovila tipu da ja imam neku rodbinu u udinama al da ih on ne zna jer su stari. a da je uostalom jedan i umro nedavno.
uspostavljanje međunarodnih odnosa: nula bodova;)
malo drndanja uz muziku svih tih ljude koji su prošli kroz pozornicu....cugica sim cugica tam..kokice lalala. anine domaćice i neznam čiji štapići?. bah. samo mi je žao:: bila je riža tamo negdje...i ostala.
puno poznatih ljudi. puno novoupoznatih ljudi. puno antipatičnih poznatih ljudi. puno novoupoznato antipatičnih ljudi.
:: kako je stožer bio mrtav..nas 3 se uputile na belfast. taj dio je u laganom priviđenju. ko da nisam ni bila a jesam. sreLa samozatajnog blogera kojeg ne bi ni skužila da nema onu prepoznatljivu zastavu na jakni i onog dječaka sa uskličnikom ! u imenu i treću osobu :)) cheerS! i kolegu engleZa.
crta. crta crta. i onda evo mene ispred palaha. sa rasturajućom glavoboljom. crta.crta.crta. i ja tražim kišobran. crta.crta.crta. dvije dobre duše našle jaknu. crta.crta.crta. wow. jana bi lupala glavom kako joj se glava od bola cjepa na dva djeLa. crta.crta.crta. napada nekog tipa koji joj kvoca nad glavom. crta.crta.crta. stoji na stanici. crta.crta-crta- vozi se nekim autom a majin brat mi provjerava vitaLne znakove. crta.crta.crta. stojim na cesti. kupim snagu da pomaknem glavu. dok se borim sa ledom na cesti. crta.crta.crta. rano ujutro ulazim u kuću. uskačem u piđamu. jedva skinem leće.crta.crta.crta. razmišljam o francuskoj salati u frižideru i zaželim sama sebi sretnu novu. crta.crta.crta. budim se raščuPana. sa još većom galvoboljom. gutam aspirine. pijem kawu. gledam koju sam poruku slala jučer ljudima i sram me. " ....sretna ti nova 2oo6! nek se kondomi troše, super stvari frcaju i nek ti plejbojeve zećice padaju pod nogama;) cure su dobile poruke koje je pod cenzurama. joj.joj. ne znam šta sam zaželjela ljudima užiwo. al ajme jana.
da. danas je detoxinacija uz vodu:) niŠ. pozdravi:)

01.01.2006. u 19:50 | 26 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com