Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

"..nije ni srce uvek crvena fasada, pukne onda kada se najmanje nadaš.."

već dWa dana sam prekrivena papirima i okružena nekim blijedo kopiranim oxford rječnicima koje sam dobila na poklon od škrtog strica. znam, poklonjenom konju se ne gleda u zuBe, ali rječnik koji kraj riječi "apple" ima filozofsko objašnjenje o koje uključuje podatke da je to stablo iz porodice voća čiji plod je jestiv i nazivamo ga:jabuka....e to mi fakat ne treba.
na praktički kraju svog školovanja došla sam do zaključka da sam jebeni sadista. znam da sam lijena i da i ako me ponese neki entuzijazam za radom ili čak nevjerojatnim porivom za učenjem: da to nakon jedne lijepo prospavane noći se slegne. zato sam već od kad je nova godina prošla pod "must do" pritiskom da počnem učit za interno u školi veze gastra. okružena sam brdom papira, kopija i sličnim papirnatim pomagalima koje mi na kraju krajeva ne služe ni crno pod noktom, i uvijek kada mislim da sam napravila neki pomak shvatim da sam i dalje na istoj točki. zato mi soba izgleda kao radni studio ludog matematičara koji samo što nije na putu da osmisli novu revolucionarnu brojačnu formulu:)
od obavezno prevednih stranica...ja sam i dalje na prvoj. mozak mi je u blokadi totalnoj. deset puta sam išla prevađat jednu te istu rečenicu koja ima sveukupno 5 riječi.
kada si lijen imaš urođen talent da nisi lijen da radiš sve druge stvari, samo da nije ona zbog koje lijenčariš. tako da sam danas pokazale svoje adute kod pranja suđa, usisavanja, prskanje psa protiv buha, sređivanja sobe, brisanja prašine sa biljaka, farbanja staroj kose. i sad?
ostavljena sam sama sa tim papirima. s kojih vrišti "prevedi me, nauči me".
još me upravo u ovom periodu puca onaj antologijski razlog ženske nadrkanosti:pms. tako da sam luda na ntu potenciju. stara mi je razvila cijelu zavjeru o tome kako nas peder od susjeda iznad nas prisluškuje kroz otvor iznad štednjaka(?). do toga je došla jer je jednom bila kraj štednjaka pričala o tome kako je on peder jer ne zna pozdravit a kad je izašla na balkon on joj je vikao: bok, da ne kažete da vas ne pozdravljam. uhu. trebali bi je zaposlit u efbiaj da otkriva krtice unutar organizacije.
uglavnom. moji nedjeljni postovi nikad nisu odisali veselim tonovima upravo zbog kalendara koji ukazuje da je nedjelja. do nekog radnog dana;) pozdraw


Post je objavljen 08.01.2006. u 23:40 sati.