Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

*dok vjetar vani huče, bluberri jebene ovce preko ograde muče*

obradimo li ovaj početak posta krajnje matematički: ustajem se za 3 sata. iz vidljivog posta da se zaključiti da očito ne spavam. pa koji penis ova neustrašiva vampirica radi umjesto da broji ovce u snu kako skakuću i mekeću preko ograde? e pa ona se uvatila moba od starog i u mraku je najprije na staroj dobroj nokiji 3310, nakon pun kuFer vremena, igrala snejk i živčano se bacala po krevetu pokušavajući svojim kretanjem tijela utjecati na kretnje zmije na ekranu. pokušala je oboriti vlastiti rekord prije 2godine. al bezuspijeŠno. onda je pak upalila svijetlo i gledala po sobi dok su joj se u galvi rađale fantastične ideje kako bi srušila zid sa njene desne strane i potpuno uklonila spavaću sobu svojih staraca i sama sebi napravila precjednički apartman. a oni? srećom da imamo kauč u dnevnoj na rasklaPanje. i da. probudila sam totota pa sam ga morala češkat po trbuhu. i da je njemu loše u životu. još spava na mojoj ex deki koju sam mu nesebično prepustila nakon šta sam ga našla kako se uzbuđeno valja po njoj kad god ja nisam u blizini.
onda sam pak pokušala si štopat kolko može bez zraka izdržaT. nisam ni došla plava upola ko štrumpFovi. al trudim se. još pa neprospavanih noći i bit ću prvakinja u spavanju na daH.
pa sam se sjetila članka kojeg sam čitala o tipu koji je ubijao djevojke i onda se baviio jako inčrsting hobijem:: radio je narukvice od usana, padelice od lubanja, remen od bradavica, i najgnjusniji dio:: prsluk od vagina i grudi. baaah. zašto ja uvijek moram neke diskasting članke pronaĆ? toga sam se sjetila kada sam išla na wece pišaT. ne iz potrebe već iz dosade vrtenja sa jedne strane na drugu. i vjetar jebeno jako puŠe. al neka. barem znam da nisam zakurac provela prekrivajući mala stabla u vrtu mome i da je moja žrtva imala smisla.
na teveu ništa. apsolutno ništa. čeznutljivo gledam karte za UNO. joj kako bi ih sad igrala. il pikšneri. il čaK i fakin briškulu/trešetu. nešto.
čak bi imala volje staroj objasnit kako se rukuje sa daljinskim devdea. mislim da bi to izvela smirenije nego ranije. " stisneš PLEJ. za plej. stisneš STOP. za stop. šta ti nije jasno?". "kamo ga upalim?". nervi. nervi. sad bi joj čak i objasnila kojim daljinskim da se služi a ne joj se smijala dok stišće daljinski za liniju i očekuje sliku na teveu.
sad znam da se meni žena sa instrukcija stoPosto smije kada otiđem produhovljena za par formula koje znam upotrjebit. jer nakon legendarnog pitanja kojeg se i danas sjetim" oprostite meni nije jasno zašto je tu 20" i njen odgovor "jer je 15+5=20". svaki komentar je suviŠan.
i ode šuker. ode jedini profesor koji je znao prepoznati moju pasivnu ljubav ka tjelesnim aktivnostima i nije se dao povodit za blesavim ocjenama i ipak mi dao 5:) i sad ode. sad očekujemo nekog nadobudnog mladića koji za ručak pije proteinski šejK i kulturno se uzdiže sa knjigom u jednoj a utezima u druGOj. joj.
i tako. navila sam si za ne propustit dizanje sva 3moba kojima femili raspolaže u kući kako bi prvom zvonjavom tjelo uklonilo šok. drugom zvonjavom pokušavalo otvoriti oči i pokrenuti ruke i noge. a trećom zvonjavom se polako i smjestit u sjedeći položaJ i razbuđivat se 5minuta tupim trljanjem očiju rukama. ili pak popularnim laganim šamarima kojima se osim vraćanje krvi u obraze vrati i savjest koa me tjera da se pokrenem.
razmišljam da si kupim red bulleve tako da ih umjesto kawe pijem ujutro i uspijem bit budna tokom dana. sutra me možda jelena pita dal mi je maskara ispod oka crna. ne jele. nije. to će bit prije vjerojatnije podočnjaci:))
insomnia postevi su uvijek nepovezani i bezvezni. kao šta gore natipkano i ukazuje:))
dobro vam jutro;))


Post je objavljen 23.01.2006. u 03:12 sati.