[tu pa tam]

papa štrumPf jer reko: nie to u redu....

oplakujem izgubljenu kutiju bijelog waltera sa 10odgovarajućih veličina naprosto najboljih cigareta na svijetu...ja sam kriva. imam biblijski nagon da više ne kupim ni jednu kutiju dok ne povratim onu izgubljenu ( spika o izgubljenoj ofci )...točnije..neoprezom napuštenoj od strane mene na oemveu.
sirota moja kutija. ljubomora me ždere kad se samo sjetim da će je netko drugi iznikotinirati do kraja:)
r.i.p. barba Walter Bili:) dali ste mi potporu onda kada mie najviše trebala..u pauzama između ubacivanja školskog programa u neki fakin varaždinski list. sirota djeca. tek je utorak.
i neka su vas pljuvali svi oko mene...da niste dobar utjecaj za razvoj mladog tijela i duha..i zahebite sha već dva tjedna kašljem..i sha mi se čini da je to već postala kronična kategorija..i sha mie šef danas davao recepte iz kućne radinosti npr. med i maslinovo ulje. ( wtf? )...vi ste meni bili gusht:))
niste bile ni prve ni zadnje...al ono. sve vas ja volim ko svoje piliće.
al dosegla sam vrhunac kad sam napokon nakon trogodišnje strastven karijere spoznala da sam ovisna...jer iako je prošlo 5ujutro ja sjedim na kompu i razmišljam o kutiji cigareta koju sam izgubila.
sick.
no opet...negdje sam pročitala da svaki čovjek mora imat barem jednu ovisnost...to je statistika koja me tješi kada svaki put nakon novogodišnjih odluka da prestajem sa nikotiniziranjem..dan-dva se vratim već prirodnom okruženje: birc-kawa na stolu-cigarete.
hodakica i ja sve to okrivimo da je kriva novogodišnja cuga i preveliki entuzijazam uzrokovan istim:)
biće još novih godina u životu:)
neki dan je madre senjor imala rođendan pa je njena najdraža kći morala provest dan pod motom:"krv nie voda" i trpit cielu femili na okupu. femili koa se ponaša ko adams femili nakon veri mač čašica vina.
kako sam u ofišli bankrotu...u subotu u 0.00....iz booke ( č: veselice uz piće )...ja sam joj poklonila stih koji je definitivno obilježio gluposti koje ja mogu izmislit u trenu govorenja: ima jedna osoba u stanu mome...zove se mama i ponosim se njome... đizs. e al i sitno e bitno.
čujem ptičice. ciju ciju. moguće da su i kokoši al želim zanemariti da živim u takvom okruženju pa ću si ja zamislit da su kraj mene rajske ptice a ne seoske koke.
a dok tičice pjevaju ja ću zapjevat S-i preko poruke koi se marljivo diže sad negdje sav pun entuzijazma jer zna da u subotu ide na Korn :) i tako oponašat borčija koji meni vrši teror u neprihvatljivim jutarnjim satima. biće malo manje tog preseravanja:)
i danas ofišli započinjem sezonu pms-a. viv´la.
Image Hosted by ImageShack.us

30.08.2005. u 05:30 | 20 Komentara | Print | # | ^

¤ smoke on the...¤

radeći sa svojim kolegama za stolom do stola...nas 4-5samoProzvana ekipa za štosanje novina..
u kratkim ali slatkim pauzama između novih paleta novina koje samo izlaze i izlaze...
unedogled brzo i dosadno...¤ još ja sjebem situaciju i prijavim nas u ponedjeljak za radit
ni manje ni više nego u 1 in d morning ¤ došli smo do ideje da bi si mogli tetovirati logo n.lista na čelo i onda od šefa tražit da nam plaćaju promociju+duševne boli pretrpljene ruganjem okoline.
gledajući na to...to e isto kada je ona neka tipica išla na mjenjam ženu/spremačicu/kuharicu=ženu i kada si je za krunidbu tog satIpolnog sramoćenja dala u prvom tattoo studiju iztetovirati logo ERTEELA. užas. veoma je teško čak i zamisliti sha si e ta žena uopće i pomišljala u tom trenutku.
a bo.
samo znam da je ta emsija shebana do eggs i nazad. moj stari je protestiro da zashto ne postoji mjenjam muža?
dobio je i odgovarajući odgovor: ¨da se ti recimo prijaviš.neznam kako bi lako bilo naći zamjenu
koja bi sjedila umjesto tebe u kauču, pila piwo i razmišljala o ostatku života¨.
istina. amen.
a kad smo već kod religioznog amenovanja...neki dan sam naišla na neku sliku..bljak.
tipica si je pustila dlake na onoj opeć poznatoj ženskoj stvari tako da ispadne ko brada...
a iznad si je iztetovirala lik isusa krista. *maiko božja* ima na p^^^i isusa sa bradom.
wtf.
moja teta aka Crkva/Crkva i samo crkva bi se vjerojatno odvalila na takvu tetovažu od
sreće i think. bash se pitam jel se i ona molila u crkvi dok je menson pjevušio u areni.
¤morala sam ga spomenut jer sam po blogovim skužila da je to jako popularno sada¤
samo znam da su moji svi licemjeri sha se vanjskog izgleda tiče. samo sam spomenula nesh o
S da ima mac pirseva odma sam dobila filadu da jel narkoman i da sha ne mogu nać nekog normalnog. dobila sam najviši stupanj instant popizditisa u instantkratkom vremenu :)
po tome sam ja bivša komuna-girl koja svoju sreći mora djelit sa nekim geekom koji se
odvali uz poveću dozu kofeina u koka koli. :)
teta aka crkva bi bila presretna da dečko kojeg ja nađem je isus krist sišao sa križa, teta
br.2 bi bila hepi da nađem nekog čiji roditelji proizvode pršut/vino/sir..stara bi da hodam
sa recimo...borisem novkovićem a stari? on bi pak bio hepi sa bilo čim.
gušti su gušti..al bolje me pušti:))
ja bi si recimo stavila jednu tattoo iznad malo gore spomenute stvari male izlazeće dimove.
pogađate sha bi to bilo? :)))
Image Hosted by ImageShack.us

27.08.2005. u 20:21 | 18 Komentara | Print | # | ^

gradić pejton

pas je opran. misija komplited. na kraju pranja više je vode bilo na meni nego na njemu...al neka...faca se uvalja u neki mirisom nimalo primamljivu smjesu nečeg nimalo odvratnog i faca dobije čast da se šamponira sa mojim sunsilk šamponom. jer je on uber pas koji ne zaslužuje ko ostala blaganaca koja laju da se pere nekim psećim šamponom.
i još da slučajno mu se dlaka ne zamrsi...tu stvar uvijek spasi regenerator..također moje vlasništvo. ovako mirisan i mekan postat će d new dog ciganović in the nejbrhhud.
to bi samo objasnilo zašto taj pas jedini ne čuva svoju kuću.....
neki dan...sjedim ja na kompu...neš se dopisujem sa osobama koje će se prepoznat u ovim redcima..i čujem onog malog fakin zrikavac u mojoj sobi! kako ne trpim taj bezobrazluk da mi gamad zriće po kući..uvatila sam se handy oružja-metle i ala rambo krenula u masakr na zrikavca..( ofkors izgledajući bolje nego silvestar stalone) i sad se fino ja borim sa pristojne udaljenosti sa tim stvorom...i kako su mi grilje/škure/ kako vam srce drago to nazovite...skužim kako se netko pomaknuo i projurio kraj tog jebenog prozora!
WTF? nisam ni ja neka slaba pa sam zato jako vrisnula i po kući provrištala da mie netko ispred prozora. mda. stara mi se prvo smijala i optužila da haluciniram. povlašteni cucek je njurgao jer šatro nie mogao spavat. kasnije sam ga stavila u svoju sobu i navila neki žeschi cede njemu kraj uha. patićeš ti toto od insomnie. stvarno. i sha reć? živim u sigurnom susjedstvu di sam okružena pijancima koji mi bacaju cigle na terasu, psihotične susjede koe proviruju iza koltrina i mrke ljude koi samo čekaju da me prikolju sjekiricom s kojom ih vidim da z gušton sječu svojim kokoškama vrat. kladim se da se barem u svakoj petoj kući oko mene krije neki masovni ubojica koji svoje žrtve sječe i sprema u zamrzivač i prodaje ih pod spikom da su to kokice.
sick sick. koji bronx...ovdje je real life.
i koga ja moram srest u opatiji daleko od svijeta riječkog? ex razrednika:mr.sekya.
izgrlio me/izljubio...izjavio da nema ljepše stvari nego kada učenica i njen bivši razrednik se ljube. mda. budući da nisam bila sama u opatiji ovo se fakat moglo svakako protumačit kad se čuje sa strane :) a dobri naš seky.
teško je ful biti kul kad si tu. u petak idemo na hladnu biru ( da per...IDEM..)
ae bay:)
Image Hosted by ImageShack.us

24.08.2005. u 14:34 | 14 Komentara | Print | # | ^

......¤¤¤¤¤¤¤........¤¤¤¤¤¤¤........¤¤¤¤¤¤¤.........

fuj.riba.a zna se da ju ne volim.bljak.onako sva skuvana i raspadnuta meni plutala po tanjuru ukrašena nekim ala pogrebnim cvijećem a kažu da je to peršin *riba naša svagdašnja*.i dva kuhana krumpira koja se preseravaju na tom istom mom tanjuru isto onako skuvani i raspadnuti. osjećam se ko potomak kanibalskih gena..jedem raspadnute i skuvane stvari. koe su onako usput mrtve.
morala sam zavijati da je..mmmm..fino jer se stara ko jako potrudila ribu ubacit u zavrelu vodu i dokrajčit njen škrgasti siroti život.
i glupa pitanja tipa:" kad si bila u vodicama di im je bio teve?" ili..." da li je njihova kupaonica manja od naše?".... teve im je bio na krovu tako da i lastavice mogu gledat walkera texaškog renđera....a kupaona im je velika ko moja soba..dakle manja. pitanja su za .. sha je mama htjela da reče...
iiii daaa.
ja ću se maike mi odselit iz ove kuće zbog svojih psihotičnih susjeda.ona malo puno megaextremno jača susjeda zvana "ždero pero". sjedimo za stolom i preživam tu jadnu ispaćenu ribetinu dok mi stara pod nos još gura fakin tikvice i prehrambeno me zlostavlja ko i proteklih 18godina....a "Ždero-pero" sjedi preko puta mene i onako pohlepno gleda u rep riblji ko da samo očekuje da će jadna životinja uskrsnut po ribljem evanđelju i skočit joj u usta. jea rajt
subota je. nie mi se dalo uopšte pisat post jer sam nekako baaaah.
ma....danas me opet pelju u najt lajf.
svira mi fallOutBOy nesh ala love songs. nice nice.
majka misli da se sljedeći tjedan neće u femili pojavit novi član..al oće.
dobiće zeca. imamo i ime: MARLEY. punim imenom ¤ chupe marley¤. imaćemo i krstitke. biće mrkava i kupusa. jupi je hura. uzeću mini zeca jer sam ipa ja obzirna prema svojoj staroj..manja govanca manje brige :)
ps. senorita annabel Lee....veliki pozdrav i do skorog viđenja :)
Image Hosted by ImageShack.us

20.08.2005. u 14:41 | 29 Komentara | Print | # | ^

d sopranos in piccole acque:)

lessie se vratila nakon drndanja po divnim hrvackim cestama i naguravanjima po stražnjem sjedalu sa hodakicom koa mi nie dala da spavam. da krv nie voda dokazao je i njen brat kojeg smo se bojali taknut po stolici jer smo mu "dekoncentrirali"vožnju. hehe.
ae za dole je još bilo vrlo oukej...prvo su se dečku u senju svi uzbudili jer ih je neki crnac neš pito a oni su mislili da je on karl cox..pa su se ko frikovi nabili ko fol oko njegovog auta...dok sam ja stjupid ja....stala nasred benzinske pumpe i zapalila cigaretu dok mie tip nie istrčo o izdero da vidim li ja kakvo je ovo mjesto. puno ljudi-puno srama.
pojedini ljudi su orgazmički doživljavali svaki odsjaja sunca u moru da je to prešlo na mene..sad kad god vidim zalaz sunca samo se proderem: ajimeeeee kakoooo lijepooooo.
sama sebi sam gej ali s kim si takav si. per ti znaš o kome e riječ :))

onda smo se opet drndali do karlobaga i stali da se javimo našoj meci..obradovali se činjenicom da kuća časti i nastavili bez stajanja iti jednog do vodica.
( meca govori psu: curo..sha je curo jesi gladna curo? jana: aha. šta je dečko? ) tragično. :)
iz auta smo izašli friški za kiropraktičara a ne ljetovanje. :))) kuća od marie preprepredobra.....smještaj preprepre za očekivat:ja und hoha ;)
jest da je njen tetak malo me prestrašio jer me svih 5 dana proganjao da bi trebala maknut te pirseve s face a kad mie vidio u pupku skoro da se nie onesvjestio i samo pito da ko zna di ja još to imam.....
jedan ženski dio intime mie bio na pameti ali sam ipak odustala jer sam ljepo odgojena :)
i još neka baba prigovorala mariji da sha ona mene i hohu pelje kod nje i njene djece koju ona baj d vej čuva...da kakve to prijateljice sa RINČICOM u nosu ima. mislim....sela li. ko da sam joj ja kriva sha su joj djeca u komi. mali ima 7godina i voli se šminkat..buahahaha :))
ja sam tamo bila glavni freak act ;)

bili smo na nekom končertu-fetsu jer su od ovih frendovi svirali tu večer između ostalih...neki punk bedn kojem nisam zapamtila ime... a neko sjebano do jaja i kajgane :)
a onda... završili u na nekom partiju sha ti ja znam do kojeg smo došli paz ti malo...nekom jedrilicom francuza iz francuske ( m: e večeras idemo sa francuzima na jedrilicu! j: aha. a oni su iz francuske ili...? )...ja sma bila dead mrtva od gnječenja po auto..još popila nešto i ono....cijelu sam večer brijala na ljepotu i prizore oko sebe i pokušavala neznam ni ja shta..
onda jedno sat vremena vodila jako deep deep dijaloge sa marinom i ostatkom o temama koe su me tolko inspirirale da sam se inicijativno sama na svoju volju ustala i plesala kraj nekog tipa koi je samo čeko da me zamlatne svojim uživljenim pokretima.
i da....tu večer smo upoznale mr.Koljeno. tipa koi mie cijelu večer diro koljeno dok mu nisam tu ruku poslala u jedno mjestu di je može i sam stavit... a tip prepotentan ko on završio 3škole..njanjanajnjanja:) nakon mog odjebavanja mr.Koljeno odlazi i daje pusu u obraz..ja u wece i sapunam si obraz:) hm...neko je s njim popričo jel tako G. ? bed bed bed boj. :))
nas dve iz rieke zvane -riečanke- smo do 6 kljucale po mekanim kaučevima u toj šumi aka parti mjestu...
tičice cvrću...ljudi se kupe ća....svi mrtvi od svega i svačega .. ja i ova moa riečanka mrtve od umora pomixanog sa brendi kolom koju sam morala NA SILU pit jer neznam ja zashto nisam mogla proći i bez svega toga. :))
Č. i M. su ostali tamo a nas je gogo ljepo prebacio doma. :))
8.00ujutro ko mi smo bile jako jako jako jako umorna ..i sad .. ja se okrećem ko nemogu zaspat i razmišljam da idem kroz prozor se popišta i ono..okrenem se i vidim kako me hodakica pilji ko da će me svaki tren ubit.
skužimo da ni jedna ni druga ko samo kukale da smo umorne i na kraju marija i anuška zakrmile a mi smo od smijeha gurale glavu u jastuk.
izvadile smo je iz jastuka u 10.00 a poželjele gurnut popodne jer smo na kavi u roke izgledale ko zombijevke :))
navečer smo se pak ja i ova riečanka same napile na molu i bash izgledale ko z marsa...pa smo obavili jedan blogerski susreta na kolodvoru :))) tu su se bacale zanimljive teme da ga jebeš :)))
onda mi otriježnjene do škole s marijom i franetom po nekim čudnim čudnim putevima..nevermajnd:))
i da srce ivanovo bude hepi...gledale smo devedeeve tu večer iako nismo ni vidjele F od filma jer smo zakrmile:))
al Fala ivanu na kiteKat čokoladicama :))
idući dan smo se zagrijavale na nekoj plaži sa nekim ogulinskim vinom (?) i moram reć da je naša Točka hrvacki prepoznatljiva za rijeku jednako ko neznam ja shta.
opet se vozile u legendarnom renou4 koi je dušu dao za naše stražnjice....i tako nas četri uvjerene da je nama ženama upad free al se ispostavilo da niš bez flajera. a mi bez kinte.
srećom našo se tu FRancUZ koi nas je sponzoriro :) merci.
i onda simo tamo.....upoznala sam nekog talijancina...ime nie važno jer sam ga slušala na dan mali miljun puta :)) i da....upoznala ja njega.. :))al ono... ona moa SPECijalzacijakinja zna sha se meni BLONDizira po glavi :) i sad dolazim ja do robi hohe i marije i vidim 4taljana s njima :)
ko to nam je prievoz do doma:)) u autu nas je bilo 8. srećom to je neki bjesni auto pa smo se stisli iako sam ja proglašena cattivom i preimenovana u dijanu. :)) sjela sam hohi u krilo jer za razliku od roberta..njoj se ne može niš dignut :))
i iskrcali se mi kod pekare i sada samo jedva čekamo da ih odjebemo....i objašnjava meni taj" vedi Dijana..noi..blblablabla" ja ono samo : si si...i baj baj.
i već oko 6mi pišamo u tvz.vinogradu iza kući taman dođemo u vrt kad vidiš ti tog frika od ona 4talijana kako se penje stepenicama.
ono..oni su bili u apartmanima kod marije.
i mi kod njih na espresso from napoli:)) kava je tako mini mini da sam imala feeling ko da exiram tequilu:)
odma smo ih prozvali Sopranosi...capo Soprano-Valerio... onda ide Palčić- David ... Tarkan-Roberto .... i Nakaza-Fabrizio....i onda ugodno fare la kakjerata do 7 in d morning i dogovorili neke izlaske sha ti ja znam i baj baj:)
sljedeči dan smo im nosili palačinke koe je hoha d đejmi oliver mejkala....njamnjam. :) oni su nama opet kuhali espresso...ja sam probala ŽUtoja_odvratna neka rakija nakon koje sam poželjela umrijet od užasa:) i zahvaljujući njoj jana se opustila i počela verglat i mašit po taljanskom...bježeći od nakaze koi je bježao za mnom. mamma mia....
a oni..3big kutije pune...samo pašta unutra .. pašta svih svih vrsta.... :)) talijanski freakizirani tipovi:))

ja sam u međuvremenu obavila još jedno blog upoznavanje .. jeli ?

i onda....ko mi smo išle ranije...i od svih jebeno mogućih kafića u tim vodicama ja prva uletila i samo vidim Sopranose kako mašu ( DIjana!! Venite da noi!! ) ¤.... jana....¤ i Nakazu kako se odma stvorio do mene. mamma mia.. :((
jer svima je bio rođendan (?) pa smo išli u exit ( njah ) i zajebavali se do ranih ranih jutarnjih sata...neki imitirali psa od marije-rexa..to e bio šou program.
ja upoznala glupe njemce koi su mi ko htjeli prodat spiku da su iz australije i da sade limune!!! tragično totalno...
onda ujutro opet espresso di napoli i pasta di napoli....i uvrijeđeni BOB koi je šatro danas skoro zaplako jer sam ošla :) ae BOB....drž se :)
ima toga još al sada mi se ne da..odo pod tush:)
slike su tragične jer se meni nie dalo slikat a slike koe imam su : more...slapovi krke..slike s treninga s Poljuda dan prie tekme tj.jučer..i mene samo jedna slika....i rex:)) ako ko ima izrazitu zainteresiranost.... :)))) e e napokon se poveselih sha je ..netko.. napokon stavio slike na blog a ne da ga ja nalazim pod pseudonimima PB iz SLO :)
joj e mogla sam još ostat al propustit ovo putovanje i đir po zadru po suncu i onu TVRDU pizzu u Senju....neznam. samo idiot ne bi požalio :) buahahaha.
ae ae . sada će valjda postevi češće:)
jana/dijana/rinčica/cattiva.
Image Hosted by ImageShack.us

17.08.2005. u 22:15 | 12 Komentara | Print | # | ^

×××hasta li vista...×××

evo mene jurcam ko mali ritard po kući i spremam d lest sitnice u svoj kuFer :)) za sat-dva krećemo sa seat ibizom put prema vodicama :))
wheee :)) imam tonu robe koje neću vjerojatno ni obuć al držim se one da od viška glava ne boli.
sve je tutto completo zpeglano i slično samo ostaje još da se to nagura u torbu. mrzim pakiranja i trčanje po kući i luđačko pregledavanja u strahu da se neš ne zaboravi. hodakica UVIJEK di god da se ide zaboravi četkicu za zube. tako da ima kolekciju četkica iz svih krajeva svijeta. per uvijek žica fen da neko drugi uzme :) a ja? ja uvijek uđem u bus/auto i do odredišta si vrtim spremljene stvari i tek kada dođem u hotel e bash onda mi sine da mi neš ostalo doma.
i neznam kakav je to običaj..ali od marije mama će biti i više nego shokirana kada joj u ruke dam stakleni set za voćnu salatu(WTF)?..jer moja stara se toga već želi mjesecima rješit a ovo je savršena prilika da se te zdjele udijele ko dar jer šatro poklonjenom konju se ne gleda u zube, jep. jep. uvodimo novu generaciju
poklona -tek-toliko-. no mour kilo kave i keksi-sve stvari koe vam ne trebaju...slobodno ih odnesite ljudima koje vidite prvi put u životu :)
ja sam uvijek i više nego hepi sa čokoladom :)
bez brige...ne morate se brinuti ( ono toliko vas je... hehehe ) pronać ću ja neki kutak da vam se javim...brijem da ako ljudi vide kako smo mi raskošna femili koja daje staklene setove za salate da mi možda udjele koji pol sata na kompu :)) slikice će nadam se bit..ovaj put sam napunila bateriju..buahahe.
la bella fiume neće da me vidi for jedan week..a kad se vratim..idem na krk jer će da hladno pivance da svira i jer će ofkors da moi kekin bude tamo:))

¤ per ¤ naša draga..nemoj da nam tuguješ:))) doćemo ti mi dok nabrojiš sve dane u tjednu a kad dođemo biće raspašoja ( -spec-ijalizacija i onog drugog hahaha ) .. .. krk je naš ! a uostalom....teleFon će ti da zvoni.
i ono...moram se ispričat svome ex susjedu koji mie neznam kako sve ne pokušao dat do znanja da je to on..a ja stjupid blond..hehe:) da si mi reko da smo se zajebavali da ćemo šatro skupa otvorit odvjetnički ured odma bi pogodila ( e toga sam se pak ja sjetila ). :)))
pzdrFi :)
Image Hosted by ImageShack.us

13.08.2005. u 10:25 | 11 Komentara | Print | # | ^

¤¤ suknja sucks ¤¤

jana ti ideš na ljetovanje...
to je tragihororična uvertira pod kojom moja stara naziva: kupiti par neophodnih sitnica kako bi moj godišnji bio potpuni doživljaj.
nekoć su to bile male stvari..ko gaće ili čarape al kako vrijeme ide..sada smo došli na težu kategoriju-suknje i parei.
nezamislivim verbalnim metodama odvukla me u grad..ni ne znajući da sam se tako lako prepustila dogovoru sa đavlom aka njom samo zato jer je kroz svoj vodiča za šoping majke i kći..natuknula da ćemo ić na lazanje u papagalo. mali garfild se poveselio i bio je spreman na sat i sate dugotrpnog i nadasve mukotrpnog razgledavanja izloga i starinih monologa sebi u bradu: zašto ja ne mogu ko sve ostale normalne cure kupiti neke lijepe sandale na petice i neku đipsi suknju. uz neizostavni njen moto : jer to se sada nosi.
sparina u gradu..suknje u izlozima..stara sa mnom_živote moi sha ti ja zgriješih?
vukla sam se iz trgovine u trgovinu za njom i njenim entuzijazmom svaki put kada bi ona ugledala neku suknju kakvu je ona oduvijek zamišljala na meni. međutim te njene suknje nisu išle na mene jer ja imam šatro naglašene bokove pa je moa stara sa svim mogućim riječkim prodavačicama raspravljala kako ja uvijek teže nalazim suknje.
pitam se da li je od đenifer lopez stara hodala po dućanima i objašnjavala na dijagramima kako je njena kćer građena? ne bi baš rekla.
nakon sati i sati besciljnog otkopčavanja i svlačenja traperica...svatila sam da ni prostitutkama nie lako u životu. al opet...kako bi sve bilo u tonu moe stare: zato neke nose suknje. mda.
kad god bi ostala sam u onim jebenim kabinama sa tim silnim suknjama koe su me bjesno gledale i mislile si: "kaj briješ da si prezgodna za čagu" ( to iz onog jel znate ? votever)..imala sam feeling da bi najradie ih sve škarama izmasakrirala.
da veselo majčino srce i dalje se veseli pobrinula se neka štraco trgovina cipelama u koju ne bi inače ušla ni da je tamo zadnji par cipela na svijetu.
" ajme! pogle kako su dobre! zašto ti ne možeš nositi nešto ovako normalno?"
pogledala sam te peterkatne pete i neke odvratne remenčiće i pomislila da ako ikad budem u onoj gej paradi da će mi ova trgovina definitivno biti službeni sponzor.

stvarno mie nije jasno zašto moja dir majčica ne može prihvatit da ja nisam njena mala modna lutkica sa izraženim bokovim koa će se ubijati na štulama aka petama i jednostavno me pustit da ja sama kupujem bez njenih tužljivih monologa kraj mene... ko samo zato ša je ona big madr koa drži sve pare u kući...ja moram ispaštat :)))
tugu i bijedu sam utopila na lazanjama.
onda sam je odvela u luč da kupim one cOOL hlače sha se čudno vežu. i tamo me osramotila.
onako ispod glasa ko sama sebi a s namjerom da je prodavačica čuje: " hm.. kako to da tu nisu sniženja..sve trgovine imaju sniženja" žena ju je zamsili malo čula i rekla da bi inače bankrotirali.
i onda se preseravala ko neka francuska majka sa njenim izgovorima koe izgovara samo kada želi ko osatvit dobar dojam: " jel imate ORANŽ texturu ovih hlača?" ne..ne može reć "jel imate narančastih?"
kupila sam hlače sa ĐINS texturom i zgiljala ća skoopa sa madmozele majkom. :))

e.sada je već gluho doba noći. neki dan me ona susjeda malo jačih/puno jačih porporcija upozorila da me vidla kako u kasnim večernjim satima dolazim doma.
"bilo je 22.00" sha to nju uopće briga?
" ah..u moe doba su samo kurve dolazile kasno"
budući da je žena teški psihički poremećaj i da uz sve one tone hrane pije i tone tableta uopće to nisam uzela srcu. dapače. bilo je ljepo pomisliti da barem ta luđakinja misli da ja imam neki uzbudljiv ljubavni život.
male sitnice čine sreću :)))))))))
Image Hosted by ImageShack.us

11.08.2005. u 03:42 | 16 Komentara | Print | # | ^

bladi sandej:)))))

luzerska nedjelja je iza mene satima udaljena fala bogu :)))
mrzim nedjelje jer su uviek sve neke pasiven..usporene....bezevzne...to me nekako uvijek asocira na ponedjeljak a ponedjeljak mie uviek baaah od kad u školu idem...pa je to sad već neka teža kategorija uvjetovanog reflexA :))
i zato sam srušila svoj rekord u pisanju za redom..jer je nedjelja koa od čovjeka uvijek izvuče neš. bljaaah.
ko danas se ivana dovezla batler autom do mene jer mi ćemo se ko pokušat zabavit u nedjelju.mda.
na kraju sam ja balila jastuk svoj i slušala neke pjesme sa nekog cedea koeg prvi put vidla da posjedujem i iako su bile tako patetične pjesme..bila sam previše zazuzeta u baljenje jastuka da nisam mogla se pomaknut. ivana je igrala soliter na kompu i žalila se da sam loša domaćica:)
onda smo se nabile na emtivi pjesme na teveu i skoro zaćorile kada se poput prikaze na prozoru pojavila moa gorostasno velika debela susjeda . već smo mislile da je neka pomrčina neba .. hehe :)
a sirota je samo došla po banane koe mi ne jedemo. pametna je mora stara. ko žao joj hrane koa nam ostane pa uviek uvali njoj brižnoj. a ta neče odbit....:))
ivani se smučilo kada je vidla kako pohlepno trpa doslovce CIJELU bananu u usta jednim potezom.
jeste odvratno...al bolje da ih ona pojede nego da propadnu. bolje nahraniti jedna usta nego...nešto :)))
ona smo se ko pokrenule na bus jer sha ćemo mi doma...i ona ko kreteni ušle u prazan bus na mjesta za umirovljenike ( to su ona tik do šoleta ) i slušale narodni radio. neću ni reć kakav je to na nas imalo utjecaj da smo se do kraja vožnje uvatile kako nesvjesno pjevušimo neki xxx seljačku pjesmu i ni jednoj nije bilo jasno zašto smo uopće sjele na ta mjesta a prazan bus.
tješile smo se da je danas luzer dej pa da se ponašamo u skladu s tim. aha. jep.
u gradu je bilo prazno blago rečeno al neee..mi optimistično u naš kaFE....di smo gledale opet televiziju. voc d difrenC? gledale smo neke surove sexy scene ala kroejšn vej. neka barba direktor onih jadnih šatro porniča na erteelu malo pogleda koi kroejŠn fiLm :)

i da....jeste primjetili kako e fakin sudbina okrutna? kad očekujete danima da ćete nekog srest na mjestima di ga obično na dan vidite i do 5puta..e baš onda kada postanete svjesni činjenice da se došli u fazu kada tu istu osobu očekujete vidjeti i prie nego je vidite na tom mjestu...EE baš onda je nema danima. i onda kada e najmanje budete očekivali...recimo bacajući smeće u poderanoj trenerki E baš onda če ta osoba u punom sjaju proć kraj vas i posrat vaše biće. i smeće usput. demn it i ta sudbina. mda. nedjeljna baljezganja. uhu.
neka neka..doć će cica na kolica :)

i na kraju balade zvane nedjelja...upoznale neke taljancine i pile votku mixanu sa jagodom kod robne kuće ri. neznam kakve su šanse da fabrizio i angelo ovo pročitaju al ae...pozdraF :)
i onda šećer gorki na kraju...tipica iz osnovne...maiko mila moa.
od svih mogućih tema koe me mogla pitati ona je mene pitala:
"jel imaš još uviek one mrežice protiv muha na prozorima" ( ????? )
"er...ne"
"a šteta"
"mda"
i onda vrhunac
" jel se sjećaš onog krumpira?"
"molim?"
"krumpira s exkurzije iz 8.razreda'"
" slabo" ( hjela sam je pitati di smo ga upoznali al ono..i ovako me malo ljudi kuži paa )
" onai koi smo jeli!!" ( ko faca: kako ne znaš i to )
pa sam morala onako ko da mi se upalila lampica nad tikvom:
" AHA! taj krumpir" i nasmijem se tako fejk al ono..nie ni skužila.
ja neznam sha e tim ljudima.
---rečem ja a hodam po kući u zimskoj trenerci u japankama na cvjetove sa ručnikom na glavi. u jedno ruci fen u drugoj sendvič. haha.
Image Hosted by ImageShack.us

08.08.2005. u 00:22 | 18 Komentara | Print | # | ^

u zadnje vrieme nikako da smislim naslove :)))

započet ćemo ovai post ko da smo neka fensi radio emisija koa prima esemesove podravi i čestitke pa ćemo pozdravit onu famoznu hodakicu koa nas je ovai vikend napustila kako bi išla u liku sa starim pravit med i igrat se sa njihovim tamnošnjim domaćim pčelama. kako naša mlada pustolovka BeeBee aka hoha priopćava u svom izvještaju preko molbilnog javljanja: ne grizu. samo lete. dobrih li pčela.:)) sretno pravljenje meda i ostalog žele joj njene jana i pernatka:))
i čestitamo jednoj najnajnajnajNEnenadjebivljoj osobi s krka na nedavnim zarukama sa jednim grejt dečecom i nadam se da ću moć ulovit buket jer kako su svi oko mene krenuli vidim da mie vrieme da se pokrenem u potrazi za boljom polovicom:)) ko .."čitajmo između redaka" ( oluja se spremaaa )
i sada vaša omiljena kolumnistica ( kao da .... ) je ometene u svom kreativnom baljezganju jer joj je majka zvana hitler upala u sobu i diktatorskim tonovim naredila da ide počešljat psa totota (ee armanini ako čitaš by accident veeelikii pozdrav )...koi je naslutio grubu ruku mene i sakrio se pod moj krevet i sada se tamo češe svojim nožnim papcima. fala toto.
i u velikom smo očekivanju hoće li diktator još jednom upast i reć da treba bacit smeće koe smo bacili jučer al neka.... mi smo obitelj koa voli bacat smeće. barem jednom na dan.malo nas higjena jebe al ae...:)
a dikatatorica vam je čudna biljka :) upala ja s njom u trgovinu i prodavačica je bila ful drska s njom i neš joj krivo zaračunala( i lipa se gleda ) i ona onako ko iz nekog čiip amerikan muvija da je ona iz inspekcije rada i da ovo neče na ovom ostat. žena probljedila ko dukatela sir na polici iza nje a ja sam poželjela da me bočica octa proguta na polici ljevo od mene.
a maika mie pa sam se kiselila njoj rame uz rame:)
uglavnom....čuesmo se uskoro...ima jedna zanimljiva tema koa će biti možda već sutra na blogu. ako bog da:)) ae helou
*ps*
i tako jučer ja ko samo na kaFFE sa moa dva amigosa preferitosa...a na kraju smo završili svud apo malo..na kraju čujem da je bilo i interpretacije jedne postBuđenje pjesme hladnog piva hm hm :))
uglavnom...naučila da su vlakovođe krvoločni ubojice i da vodovodi izviru na livadama :)) buahahha

ko..započelo je dritom u sridu pice:)
Image Hosted by ImageShack.us
nakon vruće pice.....
Image Hosted by ImageShack.us
....najbolje legne hladno piće :)) buahahaha
Image Hosted by ImageShack.us
ko dugo već ne vidjeste moju facu:)) haha
Image Hosted by ImageShack.us
d trottersi :)))
Image Hosted by ImageShack.us
koga ćeš na net stavit ako ne rodbinu svoju? buahahahaha:))))))
Image Hosted by ImageShack.us
hrenovkica.....zvana Ivana :)
Image Hosted by ImageShack.us
..i diskastingli hrenovke koe bude neke diskasting asocijacije:) bljaak.
Image Hosted by ImageShack.us
vino se točilo...pod se močilo :)
Image Hosted by ImageShack.us
chokki and ja...haha :))
Image Hosted by ImageShack.us
nie dj Škrinja..nego dj Looka :)
Image Hosted by ImageShack.us
a opet jaaaa ....
Image Hosted by ImageShack.us
i za kraj....exkluziva kako moe oči izgledaju kada ih širom otvorim :: horRorično starvično :)) baaaaah :))) "pojest ću vas"
Image Hosted by ImageShack.us
pozdraF
* ps* tek sad vidim kako ove oči izgledaju LOL LOL LOL. maiko moa...hahaha

07.08.2005. u 16:20 | 6 Komentara | Print | # | ^

nevermajnd d naslov :)

njente inčrsting se događa. njente. zero.nula. ravna crta.
kako bi to se nazvalo stručnim novinarskim izrazom:sezona kiselih krastavaca u mom životu.
dane provodim radeći nešto da si financiram provod u vodicama...i ironie li...radim u novom listu. slažem novine..ubacujem programe/kuverte...upoznajem čudne čudne ljude.
npr: tipa koi je izjavio da bi njegova mama bila hepi da donese doma bilo šta...samo da ima vezu:) buahaha. i tipa koi me cijelu večer pogledom pratio ko frik da bi ga ulovila kako mi snima mobitelom dupe. D! prostrijelila sam ga pogledom da je pocrvenio ko staklenka ajvara. i z gušton sa mu na stol do kraja večeri bacala brdo i brdo i brdo novina. đrk.
i tipa koi se cijelu večer natjeco ko maniak sa nama pod igrom: ko će više kuverti ubacit u program i ono..ko faca može bez da gleda u to. tako da nas je cielo vrieme pikiro pogledom i davao pametne savjete kako ubacit kuvertu u novine. mudrosti li.
nie da već sama sebe uspavljujem kako slažem i štosam te jebene novine...al ajde. svaki put kada primim novine sama sebi kažem: vodice.
uostalom...ovo je sveobuhvatna priprema za moe buduće novinarsko zvanje:))) jea rajt.
krastavci..krastavci..krastavci...bacam se u poljoprivredu.
spiking of vič: doma me prehrambeno zlostavljaju sa domaće uzgojenim tikvicama koe se nekontrolirano množe ko zečevi u našem vrtu i svaki dan mi ih serviraju friško porođene iz vrta.
tikvice..jebale te tikvice da ga jebeš.

trebalo bi stvorit državu di nema tikvica i di ne srećeš starog frenda iz doba kada si bila mala i balava koi se proderuje po cijelom korzu: janiceeeeee. ne ne ne janice. nemoš me tako zvat. svaki put kada me netko tako zove pred očima se vidim kako muzem kravu na planinskim obroncima sa maramom na crvene točkice na glavi i pjevam: muzem kravu....kosim travu..haj llili haj lili haj ho :) mala heidi.
s tipom sam se ko takva mala i balawa igrala ..santa barabre...on je bio SISI a ja sofia. :)) bila sam mala i
neiskvarena da svatim ozbiljnost ciele situacije. uviek mie krao sličice za album femili kremenka. i morala sam s njim prodavat školjke na ulici. sirota mala školjkašica.
uglavnom...tip je sada na faxu i kako moa majka uvijek voli da se ja osjetim posebnom i pametnom...uvik se ističe : on je završio prvu godinu faxa ( studira -čistu kemiju. ) sve ispite sa najboljim rezultatima. *što li je pjesnik htio reći?*
ma može on meni biti top gun bez toma kruza...kada ja svaki put kada ga vidim i sretnem si predočim jedno zimsko popodnevlje (?) i njegov crwen skafander i šmrkalj na desnom rukavu koi si je obriso s nosa.
...a tvoja kćer čija je budućnost na željenom faxu više nego li upitna-ona je koristila maramice....
srećom da tip nema curu ( i wonder why ) jer bi onda slušala majku o tome kako uspiješni ljudi imaju vremena i za ljubav. ali kako rekoh srećom..on vodi sterilan ljubavni život sa svojim epruveticama i kemijskim spojevima tako da moj ljubavni život može biti nenapadnut još neko vrieme....jing jang spika.

Image Hosted by ImageShack.us

pies:došla u klub almostCooL. wheee. sada ću počet koristit svilene rupčiće. buahaha :))))

05.08.2005. u 13:04 | 13 Komentara | Print | # | ^

d tajm is kam....tu puš d batn

nemrem belivet. trenutak kada sam se nakon par dana razdvojenosti rijunajtala sa svojim kompjuterom....scena je bila dirljiva do pakla i dalje. još nam je samo u pozadini falio škoro i nezaboravne: milo moe mame svoe. gotovo da je ko orgazmički doživljaj ga bilo ponovno vidjeti. ko gollum sam mu tepala: maj preŠs. lord of the comp.
al sada kada ponovno tipkam i kopam po njemu imam feelling ko da je stranac pred menom...ima sada sve neke fensi-šmesni programe, ljepo izgleda desktop, nema više onih nekih iritirajućih zvukova....izgubio mie osobnost.
ko da je bio u nekoj sekti.
spiking of sekta: ne mogu a da ne spomenem ono što me već tjedan dana proganja po korzu našem bajnom riječkom: roze majce na muškarcima. bljaaaaak!!!
i to ne neka drti roza sa nečim..bilo čim..neee... čisto bejbi dOL roza/pink :(((
pa koga modnog vraga ljudi samo vide u tome? * halo? modna policija...*
jel se takvi ljudi sastaju i ono dogovaru: danas ćemo ljude shokirat kinky-pinky majcom a sutra molim vas svi rozu bejbi dol majcu i baletne papuče?!!! D!
radije bi se ranila nego da budem sa tipom koi izgleda bolje u rozom od mene. govorilo bi se vidi barbie i ken. s tim da bi ja bila ken jer sam pretežno u tamnim bojama.
još bi me takav sav pinkasto panterovski ostavio zbog nevena ciganovića. žasu. pojedini riječki dečki su se prihvatili mota: think pink. pojedine riječke coore o tome misle: PINK STINK. :)))

i ozbiljno razmišljam da se pingviniziram u svom frižideru jer ove vrućine me ubijaju do jaja i dalje.
na svaki pokret ide par kapljica znoja...tako da većinu popodneva provedem ležeći u gaćama na krevetu i snagom uma se pokušat ohladit. totalno bezuspješno tako da sam se sada podstanarila u vlastitom tušu.
noću me napada mala siva leteća gamad tako da noću ne spavam. ili pospremam ormare ili čistim ladice.

i još danas optimistično ko ja idem u grad ujutro. inače mi stvarno nie bed al danas....
prvo me neki starac izmaltretiro na stanici o netočnosti busa i čitanjem voznog reda. osjećala sam se ko da sam na autobusnoj misi i da on čita evanđelje po autotroleju.
zatim sam uzalud došla do doma mladih kako bi mi reko da moram obnovit iskaznicu želim li ugovor za ono crnčenje u nju pejpru....a nije da nisam mogla sama zaključit da ne valja: ljepo piše 2oo4.
već sam imala halucinacije. sjedim na fontani i hvatam zrak ( ko da... ) i ono idu tri tipa u istim majcama i sada ja si ko nik praskaton kombiniram: ljevi je marin tironi, u sredini vrtlar iz villa marije a desni je dorijan elezović.
kada se tri prikaze približiše shvatila sam da su to samo menaž a trois odjeveni muškarci...i da bolje da se maknem sa sunca dok mi se ne počnu priviđati saša/tin/ onai keđo....

kolapsirala sam do robne kuće ri u potrazi za ivaninim klin end klinom....dehidrirala do pernatke na kiosku...i ko prikazanje doživjela gallo koi je bio krcat pa smo sjele na drito jebeno sunce do nekih engleza koi su s gnjušanjem gledali u mene i mou predstavu: dižem si malo suknju jer mie toplo.
da bi me ta ista suknja osramotila pri izlasku iz busa...kada se od vrućina pod celzijusem 34. sljepila ko uhu/oho/votever ljepilo i onako ljepo ostala u zraku tako da je cijeli bus pri izlasku buljio u moju ljevu nogu i cvjetiću koi e navirivo sa gaća.
krezubi nonić se zubato nasmijo zubnim mesom.
onda sam se uvatila kuhanja trikolorne pashte i salse koa je ispala tako čudno da je na kraju imala okus po nečem nedefiniranom. da pokažem familiji kako je meni to ukusno ( ko ja sam skuhala pa bi trebala to i pojesti )..pojela sam dva pjata i malo sumnjivo puna elana vikala: mmm.kako dobro...!!
bilo e sumnjivo jer nie bilo dobro.
i majko draga. čovjek bi pomislio da me u ovih 18 godina znaš...ja NE VOLIM BRESKVE. niti one ćelave ala breksve. no no no no no. ejmen.
* back to the past*__sjedimo ja i mile na engleskom i sad ko morali se ispitivati neka retardirana pitanja i ja njega morala pitat: du ju lajk ice cream? a on meni onako sav izfrustriran: jana! pa jesam ti ljepo reko da ja ne volim evrokrem!! er...mile mile...i ko tebi da pozitivno a? hahaha :)))))

i opet se putuje. sad je sigurno/potvrđeno destinacija: vodice... domaćin: maria&co.
al ima do toga.
malo sam izašla iz štoosa sa pisanjem al bum se vratila u formu:)))) ae piPL.

Image Hosted by ImageShack.us

02.08.2005. u 18:13 | 20 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com