Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

......¤¤¤¤¤¤¤........¤¤¤¤¤¤¤........¤¤¤¤¤¤¤.........

fuj.riba.a zna se da ju ne volim.bljak.onako sva skuvana i raspadnuta meni plutala po tanjuru ukrašena nekim ala pogrebnim cvijećem a kažu da je to peršin *riba naša svagdašnja*.i dva kuhana krumpira koja se preseravaju na tom istom mom tanjuru isto onako skuvani i raspadnuti. osjećam se ko potomak kanibalskih gena..jedem raspadnute i skuvane stvari. koe su onako usput mrtve.
morala sam zavijati da je..mmmm..fino jer se stara ko jako potrudila ribu ubacit u zavrelu vodu i dokrajčit njen škrgasti siroti život.
i glupa pitanja tipa:" kad si bila u vodicama di im je bio teve?" ili..." da li je njihova kupaonica manja od naše?".... teve im je bio na krovu tako da i lastavice mogu gledat walkera texaškog renđera....a kupaona im je velika ko moja soba..dakle manja. pitanja su za .. sha je mama htjela da reče...
iiii daaa.
ja ću se maike mi odselit iz ove kuće zbog svojih psihotičnih susjeda.ona malo puno megaextremno jača susjeda zvana "ždero pero". sjedimo za stolom i preživam tu jadnu ispaćenu ribetinu dok mi stara pod nos još gura fakin tikvice i prehrambeno me zlostavlja ko i proteklih 18godina....a "Ždero-pero" sjedi preko puta mene i onako pohlepno gleda u rep riblji ko da samo očekuje da će jadna životinja uskrsnut po ribljem evanđelju i skočit joj u usta. jea rajt
subota je. nie mi se dalo uopšte pisat post jer sam nekako baaaah.
ma....danas me opet pelju u najt lajf.
svira mi fallOutBOy nesh ala love songs. nice nice.
majka misli da se sljedeći tjedan neće u femili pojavit novi član..al oće.
dobiće zeca. imamo i ime: MARLEY. punim imenom ¤ chupe marley¤. imaćemo i krstitke. biće mrkava i kupusa. jupi je hura. uzeću mini zeca jer sam ipa ja obzirna prema svojoj staroj..manja govanca manje brige :)
ps. senorita annabel Lee....veliki pozdrav i do skorog viđenja :)
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 20.08.2005. u 14:41 sati.