[the seven thing I hate the most that you do.you make me love you] <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

[funny facts]

naslov boxa se ne zove funny facts bezveze.
ne.nego cu tu malo govoriti o smijesnim stvarima koje radim i
o cudnim stvarima koje me iritiraju.
znaci.smijesne stvari o meni.hm.pa.npr.
ja sam jako pucketava.znate onak kad nagnete glavu i onda pucketa.
ili kad s prstima pucketate.da.ja to isto mogu samo se to bas jako cuje.
ili...mogu svoj palac nekak savit da to izgleda cripy.
Photobucket
stvari koje me iritiraju.pa.recimo me jako ljuti da ja nemogu sa
jezikom dotaknuti lakat.uzas.i to ce me valjda cijeli zivot ljutit.
ili.jako me iritira kad si zedan i neko pokraj tebe stoji i pije nes i onda
napravi onakav zvuk.aahh.kao.tako je bilo osvijezavajuce.
i to su vam uglavnom one najcudnije i smijesnije stvari o meni.
xo milez

[7 things]

Boomp3.com

LinKoVi
♥[betty]♥
♥[vjekica i ivona]♥
♥[pepa]♥
♥[samo vjeka]♥
♥[cana]♥
[endy]

[ono najbitnije]

ime.mara.
godine.mlade.13.
single.
muzika.miley cyrus,the killers,metro station,coldplay,regina spektor,varsity,taylor swift.[ima jos].
za one za koje se vrijedi zivjet.johanna,ana [betty],pepa,cana,ivona
stil koj obozvam.vintage.
Photobucket

credits

x x x x x x x

nedjelja, 29.06.2008.

nju post. za laku noc. rimuje se. rimuje se? NE

zdravo. zdravo. lijep pozdrav svima.
ja sam dobro... ljepo da ste pitali. dap. uglavnom. neznam bas kaj da pisem. al cu pokusati. danas je u mojoj kuci ludoo. u losem smislu. danas navecer dolazi bruna. iz splita. groznoo. mrzim ju. grrrr. tako je uzasna. a tek odlazi 27.7. aaaaaa. i usput ce mi upropastit ljeto. jeeer... sutra (kad idem na more) ona ide samnom. weee. pa ja cu tu zenu zaklat. produzila si je vrijeme boravka samo da bi mogla ici na more sa frendovima. aliiii (mrzim to ali). sad pak neke nemogu il nes. i sad posto ona nema nikog tam osim mene. bit ce cijelo vrijeme tam samnom. i davat ce mi pusice. jej. sam mi je jos i to trebalo. no uglavnom. sad ja trebam pospremat cijeli stan i cistit kupaonu. ionako nemam nis bolje za radit. da... bas. bat aj ken du it. nat.
Photobucket
maloprije smo jeli. nisam bas zadovoljna sa danasnjim ruckom. nekakvo meso. i bez dodatka. katastrofa. heh. salim se. sta sam ja danas jos radila... hmm. eee daa. spremala sam kofer. i razgovarala sam se sa leom i sebekom. izgleda da se oni neznaju zabavljat bez mene. ah cuj. no uglavnom. naime. svakih deset minuta me zovu. ONI : kaj radis ? ja:nista sta prije deset minuta nisam radila...oni:aha... onda dobro...ajde bok.
stvarno su naporni. ali ih ja jako volim. sebek je meni ko brat. poznamo se od uvijek (se to pise zajedno?). mislim... mi svi zajedno mozemo pricat o svemu. al doslovno o svemu. ponekad mi je zao sebeka. on je jedini decko ,a nas je tri cura. a sta se tice lučke. ona je ko moja blizanka. izgledamo uzasno slicno. a rodene smo u istom tjednu. end iznt it ajronik. dap... uglavnom. upravo sam si pricepila nozni palac za stolicu. auč. bolji.
pisajuci ovaj post gledam jedan zanimljiv film. zvan... bijeli ninđa. fora film.
grrr. tata je promjenio program. zastooo ? evo evo... opet je vratio.
Photobucket
uglavnom. jos cu malo pisati o jucernjem danu. koji sam dakako provela u dosadi. isli smo na vikendicu proslaviti sa nekim prijateljima evin dolazak. ali od djece je bilo samo mene i jednog madezastog decka. s madezom vece od glave. ok...ne bas tako velik. ali ipak. prvo kad smo dosli smo morali cistit i spremat. s tim da sam ja samo morala vani cisiti stol. usput smo ja i eva pustale muziku i plesale. taj dio dana je bio zabavan. ee da. sjetila sam se. ja i madezasti nismo bili jedina djeca. i mali fran je doso. i ja sam se trebala igrat s njim. uzas. mali je tako naporan. i malo je gejlis. ali dobjoo.
i mogli bi se malo potrudit sto se tice kommanja. bas ste se ljepo izkommali na proslom postu.
cak cetri komma. bravo bravo.
za sad je dosta...pisanja ovog posta mislim.
poose svima.
espesli ani i petri.
jtw (hehe)

29.06.2008. u 16:09 • 16 KomentaraPrint#

srijeda, 25.06.2008.

zdravo. opet ja. aha. aha.

zdravo. opet vam se javljam. ja sam stvarno divna osoba.da. uglavnom.
danas. ne. ne. zapravo jucer navecer. kad sam isla spavat je eva sjedila za kompom. dakoko nije kanila prestat. pa je ljepo do cetri ujutro bila na kompu. da. to sam vam htjela reci. da. uglavnom.
danas kad sam se probudila sam usput morala probudit evu. dakako. nije to bio lak posao. ozbiljno. to je ko da moras probudit ljutog medvjeda. uzas.
Photobucket
khm. nakon pol sata... kada sam ju uspijela probudit... sam se morala spremat jer smo morali ic kod bake. jos kad sam cekala evu da se spremi. sam uspijela uci u svadu s njom. na kraju me tukla sa torbom. no uglavnom. kod bake... joj. ja bas i ne volim te ruckove. svi se deru. a moja teta uvijek glumi divu. jos sam danas trebala sjedit pokraj nje. uzas. ona se ne zna opustit. dosta o mojoj teti.
poslje rucka sam se s anom dogovorila da idemo na dadoc. kad smo se u 17:45 nasle (s tim da je ana opet kasnila) smo isle kod one tete. na cvijetnom. ana naruci sendvic ,a ja king extra. zena me onak pita... koji ? rekoh KING EXTRA. onda je jos nes bilo uvezi te zene. al se moje kratko pamcenje tog ne sjeca. onda smo isle na zrinjevac. naravno. ana sa svojim plavim. jajastim (ana...jajaste su!!) naocalama. a ja sa mojim roza. normalnim naocalama. da. kad smo stigle na zrinjevac smo sjele na travu. trava je bila bas onakva kakvu ja volim. neznam kakva je to ali svejedno. nakon sta smo tamo sjedili pet minuta su blizu nas sjeli neki. neka ekipa. i poceli su pricati. i to dosta glasno. ali ih mi nismo slusali. barem ja nisam. ana ?
Photobucket
nakon sta smo jos par slikica slikale smo otisle. po kokice. nisu bile fine. nekak stare. procijenile smo da su od prekjucer. kad sam se vratila doma sam nesto radila. ne sjecam se sta totocno. valjda sam bila na kompu.
od tad je proso nekmo vrijeme. sada upravo sjedim za kompom i pisem ovaj post. a prozor iza mene je otvoren. tak da me komarci pikaju. i to je grozno. sad jos malo pa cu se ic tusirat. i uzivat cu u ledenoj vodi. nat. mislim. necu uzivat. dobro. uglavnom. upravo me komarac upiko. sto posto. mislim.
znate kaj jos mislim. mislim da je ovo kraj posta. da. da. cak sam i sigurna.
pa ajde...
poosa.
ani
i ostalima... neda mi se nabrajat.
i ima da mi kommate...

25.06.2008. u 22:32 • 4 KomentaraPrint#

utorak, 24.06.2008.

haaj.lagala sam.ups.

haaj.
hehe. lagala sam vam. ono ipak nije bio zadnji post. inace bas nisam dobro. bubana sam. imam temperaturu. i nije mi bas dobro. kasljem ko luudaa. ali sve u svemu. ne racunajuci bolest. sam ok. sam mi je zao kaj se nemrem nac sa anom. aj mis juuuuu.
da. uglavnom. bila sam u becu. i vidla sam johannu. prespavala sam kod nje. bilo je super. gledeale smo dva filma navecer i jedan ujutro. jele smo kokice. i stalno smo zivcirale njenog brata i polubrata. uzas. jadni oni. no uglavnom. joj, kihnula sam. i sad me opet boli grlo. i opet sam kihnula. auu. bolii. upravo gledam televiziju. uzasno mi je dosadno. da vidimo sta jos mogu pisati. hmmm.
Photobucket
danas sam trebala ic na sladoled sa anom. ali eto. ja se prehladila. nadam se da cu ozdravit do cetvrtka. heh. jooj. tak mi je ruce. i jos imam temperaturu. grozno. jos malo pa idem na more. i vidjet cu sebeka,leu.lucku i kaj ja znam koga. ajoj. sad sam se sjetila stanja u mom stanu. nema plina i tople vode. uzas. moram se tusirat sa hladnom vodom. groznoo. uglavnom. neda mi se vise pisat ovaj post. ali cu se potrudit.
pisat cu o... ajme. nemam nikakve inspiracije. ovaj dio posta vec pisem pol sata. ajmeeee. sad ozbiljno nemam nikakve inspiracije. bat aj ken du it. pisat cu ooo... praznicima.
ici cu na more. a to je na pagu. tam imam super drustvo. uvijek se salimo i kupamo i sunamo. ma sve je super na moru. i jedva cekam opet jest onaj fini sladoled koji ima samo tamo. to vam je najbolji sladoled ikada. baunti. njamiii. obozavam taj sladoled.
Photobucket
oukej... sad cu pisat o... ma. vise mi se neda pisat.
odoh ja.
poosa svima.

24.06.2008. u 13:21 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 19.06.2008.

...hvala...

ovako. odlucila sam. ovo ce mi biti zadnji post. do pocetka skole naravno. pa bi od ovog posta htjela napraviti nesto posebno.
kao sto svi vec znamo skola je zarsila...ili ce zavrsit za nekoliko sati. pa bi u ovom postu htjela zahvaliti svima... ali bas svima koji su mi bili podrska u dobra i losa vremena. pod te ljude spadaju :
Photobucket
- johanna... koja ovo nece citati ...ali svejedno. hvala na svemu sta sam prozivjela sa tobom. hvala na ramenu koje je bilo spremno za tuzne dane. hvala na vremenu potrosenu na moje probleme. i ako sam jos nesto zaboravila vici.
-ana... hvala na prijateljstvu koje si mi davala ovih zadnjih tri mjeseca. samo da znas... to su bila najbolja tri mjeseca u mom zivotu. i jos uvijek jesu. imam tebe,johanu,pepu,canu,vjeku. ma sve moguce. i hvala na podrsci koju si mi davala u dobra i losa vremena. jednistavno hvala na svemu.
-petra... hvala za razumjevanje mojih problema,potreba. jer znam da ponekad mogu biti naporna i dosadna. hvala na svemu sta si mi pruzala ovih deset mjeseci.
-cana... tebi posebno zelim zahvaliti na smijehu koji obozavam prozivit s tobom. hvala na svim dosadnim i fora vicevima koje si mi ispricala. jednostavno hvala na svemu.
-vjeka... huh... hvala ti vjekice na svemu. na prijateljstvu i svemu sta si mi pruzala ovih deset mjeseci.
-tea... eh teice moja... hvala na svakoj utjesi koju si mi davala. za svaki savjet. hvala za sve. hvala za partnerstvo u koreografiji.

hvala svima na tako dobroj godini. jednostavno hvala svima. i onima koje nisam spomenula.
hvala
hvala
hvala
hvala

i

poosa

19.06.2008. u 22:59 • 33 KomentaraPrint#

srijeda, 18.06.2008.

smajl lajk ju min it

haj...
kak ste ?
mislim da sada vec znate da me to ne briga al dobro...
uglavnom. ja vise nemrem cekat. ozbiljno. ja cu poludit ovih dva dana. al dobro. aj ken du it.disi mara. disi. uglavnom. danas je u skoli bilo uzasno naporno. ma salim see. bilo je predobro. nis nismo radili. cijelo vrijeme smo isli van. end aj lajk det. prvi sam smo imali glazbeni...nis nismo radili. ok. zakljucivala nam je ocijene i onda smo jos malo pricali. o udzenicima. i to. bo uglavnom. to sada nije bitno.
Photobucket
drugi sat...engleski...prvih pet minuta smo ´nes radili. neznam kaj. onda je ticr pitala anu... da ispravi onu jedinicu. c-c-c...i onda kad sam ja htjela ostat sa anom...ivona je isto ostala. ali kad su ostali izlazili mi je mateo. koji je inace uzasno iritantan. dao pusu na obraz. bez brige. nije bila bas prava pusa nego je sam sa rukom dao. ali kad je to napravio mi je skoro iskopao oko. i jos uvijek boli. da znas! i pocelo mi je suzit oko. auc. no uglavnom. isli smo van. ana je ispravila jedinicu. c-c-c. i onda smo malo skakale oko podruma. hehe. pepa i vjeka su nas gledale ko da smo munjene. nikad vam to nec oprostit. da znate! aha. da. nakon plesanja i skakanja smo imali tjelesni. ja budala sam zaboravila opremu. kmee. da. uglavnom.
summer
iduci sat smo imali zemljopis...isli smo van. opet.
bla bla. iduci saaat...latinski...opet smo isli van. vidi cuda. onda matematika...pustil nas je domaa. weee.
kad sam stigla doma sam nasla brunu i njezinu frendicu paulini u dnevnoj. bozee. kako me bruna zivcira. dosta o njima.
malo sam se legla jer me opet bolila glava. onda sam malo ucila povijest. onda sam morala negdje ic. kad sam se vratila sam opet morala ucit tu GAD DEMIT povijest....aaaaa.
no dobro. kad sam sve naucila i ponovila sam se odlucila napisati post. kak sam dobraa.
da. uglavnom. i sada sljede poose...
svimaa
(danas sam dobra)

18.06.2008. u 21:07 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 15.06.2008.

haaaaj.jedva cekam.i ti ?foraa.aaaaaa.nemrem vise cekat.otiso je.i vratio se.kratko...ali se vratio.i opet je otiso.zbunjujuci.

malo da vam se javim.
kak ste ?
ja sam cist ok.sam mi se neda ucit tu GAD DEMIT povijest.
u petak sam odgovarala hrvatsku i bosnu,a sutra moram odgovarat OSMANLIJSKO CARSTVO...dosadnoo.no uglavnom.cijeli dan sam ucila.ali jos nisam gotova.sad bi isto trebala ucit.ali mi treba pauza.pa sam se odlucila to vrijeme posvetit mojem blogu.bas sam dobra.ahh.
u mom zivotu se u zadnje vrijeme dast dogada.malo sam zaljubljena jednog,a onda se opet pojavi onaj od prije.a kvragu.zasto sve mora biti komplicirano?uglavnom.
jucer sam imala natjecanje iz rnr-a...bile smo 7.jeeej.trenerica nam je rekla da smo super plesale samo da imamo dvije rupe (da mateaa).svejedno.bar smo prosle u finale.nakon natjecanja smo isli u mc.isusee.kako sam se nazderala (jer se to pise zajedno?).kad sam dosla doma sam se legla u krevet...nakon 15 minuta sam zaspala.
summer love
kad sam se ujutro digla sam odma morala ic ucit povjest.ali sam se naravno prvo otusirala i obukla.i nakon toga sam isla jest dorucak...i onda sam tek pocela ucit povijest.a dobro.pol sata kasnije il ranije.nije big dil.
summer love
do pol dva sam ucila povijest.onda sam morala ic kod bake na rucak.kad sam fino popapala sam se morala vratit doma i ucit.jeeej.do sad sam ucila...i znate kaj...skoro sam gotovaa.bas am hepi.
btw goran me napustio.....sjecate se onog mog goluba koji me prati...ali se onda opet vratio...i onda me opet napustio.
nekak sam danas na rucku htjela sve izpljuskat zubo!
tak su me zivcirali.svi su samo oko brune...a ja ono O_O.
i pita moja teta brunu hoce jos mlince,bruna kaze NE...
a ja vec pol sata vicem da hocu mlincee....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.tak su me iziritirali.
jooj...nemrem vise cekat...ja bi na moree.i jos su lea i sebek ovaj vikend isli na pag...a ja sam morala doma ostat i buljit u tu glupu knjigu iz povijesti.a kvragu.nekak mi svi sa mora fale.dobro...leu sam vidla prije mjesec dana...sebek i lucka mi najvise fale.a i katarina mi fali.ma svi mi faleeee.
a pogotovo mi fali johanna cry!nju dugo nisam vidla...
isusee...ja imam totalno popunjeno ljeto...
ovako :
Photobucket
prvim par dana praznika idem u bec...po evu.tam cemo bit nekih cetri dana...uuu.bit ce novih videa.jos sam se dogovorila sa d___elom da idemo u kino...al nekak mi je zao marka...ma.ana imas ti pravo.BAS ME BRIGA.moj je zivot !
onda idem na more.jeeeej.jedva cekam.
onda idem opet u bec na tjedan dana kod johanne ...bit cemo tjedan dana s njezinim tatom u becu,a onda cemo tjedan dana ici u burgenland na kampiranje...u onome...kamp kucici.prosle godine je bilo zakon.
no dobro.
onda iduci tjedan dolazi johanna kod mene na more.bit ce supeer.ko i svake godine.
onda sam zapravo ostatak na moru.mozda doce ana kod mene.al jos nista nije sigurno.
Photobucket
uglavnom...to je moje ljeto.
moram vam jos nesto rec...prek ljeta necu moc pisat postove.
sori...al eto.vjerojatno cu prek ljeta zatvorit blog...haha.jesam vas.necu ja zatvorit svoj blog.voljam ja svoj blog.

poose :
-ani
-petri
-tei
-vjeki
-emi
-N.D.-u
-i mom goranu

15.06.2008. u 18:05 • 18 KomentaraPrint#

petak, 13.06.2008.

haj.mars.makni see.ti golubi.si me cuo...makni se vise.glupi golub.Gorane...makni se.

evo i mog novog posta.
cini me se da cu ovaj post biti dosta kratak.
al eto.pokusatr cu napisat sto vise.
ovaj post cu posvetit golubu koj se stalno mota oko mog prozora.vec mi je poceo ic na zivce!
ali dobro.
sve je pocelo prije tri dana kad sam se ustala i na mom prozoru je sjedio golub (naravno sa vanjske strane prozora).
otjerala sam ga tako da sam stavila ruku na staklo.no dobro.nakon sta sam se otusirala i obukla pocela sam ucit hrvatski.i nakon 5 minuta ucenja evo tog istog goluba opet.i opet ga otjeram istom taktikom.samo sta sam ovaj put trebala i malo lupit u prozor.
kad je opet odletio sam naslavila sa ucenjem.iiiiii...evo njega opet.
ali nije bio bilo koji nego je bio onaj ISTI koji mi je doso prije 15 minuta.a kvragu.
nakon sto mi je jos par puta doso na prozor sam mu dala ime Goran.nekak mi je izgledao ko de htjeo zvat goran...a ja sam bila tako dobra i omogucila sam mu to.
no dobro...pustila sam ga na miru.
i otisla sam u skolu.nakon skolee...evo njega opet na mom prozoru.
htjela sam ga pogodit s necim ali ipak nisam mogla...bilo mi ga je zao.
nakon sta sam ga taj dan jos BAREM 6 puta otjerala sam isla spavat.
Photobucket
jutro...
probudim se i vidi ko je na prozoru...Goran.
nakon sta sam ga ljebo pozdravila sam ga opet otjerala...ali vise nije palila ona fora sa rukom...
sad sam vec trabala lupat po prozoru da bi se on maknuo.
no dobroo...smirim se ja i krenem se otusirat...a vidi ko je na prozoru kupaonee...
GORAN!!!
bozee...taj golub me pratiiiii
kad sam ga opet otjerala i obavial sve kaj sam trebala sam se izlezavala na krevetu.
i evo opet gorana.
i tako cijela tri dana!!
jednom cu ga puknut s necim...
ozbiljno.
ma necuu.nemrem ja gadat svog gorana...
dobroo...ipak nije ispalo malo...
misim.
poose :
-goranu
-ani
-petri
-tei
-cani
-N.D.-u
-vjeki
i to je tooo

13.06.2008. u 12:21 • 17 KomentaraPrint#

srijeda, 11.06.2008.

vesela.vesela.mos mislit.ljuta.tuzna.razocarana.izzivcirana.JES JES.

haj.
preci cu odma na stvar.ljuta sam.i nema tu samo jedna stvar koja me cini ljutom.neeee.tu ih je barem...5.
pa.pocnimo.
svi misle da sam ja uvijek vesela.e pa varate se.ja sam jakoo ljuta...i to ne samo sada.nego zadnjih 5 dana.a ja budala uvijek sve prekrijem smijeskom.
uvijek se samo smijeskam...a najrade bi plakala.i to kak.
sad se pitate zasto sam ja tako ljuta.e pa jenostavno...
ljuta sam jer sam zbunjena.mislim i vi bi bili zbunjeni da se nalazite u mojoj situaciji.a moja situacija izgleda ovako...
retro girl
u skoli se najvise druzim sa anom i petrom.ali kad ana ode emi i petra ode vjeki...onda ja nemam nikoga...a dobro...imam canu...ali svejedno.nekak se osjecam grozno.osjecam se napusteno.
ili danas...poslije skole su petra i ana nes pricale...nasamo...i ja sam rekla da me to uopce ne smeta...ali eto.ja glupaca sam to opet pokrila osmijehom.
ali zapravo me ipak je smetalo (s ovim ne zelim rec da ne akceptiram da one zele same razgovarat).
ali...opet sam se osjecala napusteno...tam sam sama stajala i cekala...cekala da one zavrse razgovor.
no dobro...
posto nas je jelca pustila sat ranije smo isle do trga...a na putu do trga je opet bio onaj osjecaj samoce...ali ne od ane...samo od petre...nekak mi se cinilo da me ne sljivi ni pol posto...sam je pricla sa anom.pepi ne zelim te s tim povrijedit...jednostavno sam se trebala tog rijesiti i reci.
kad je ana nes dugoo pricla sa petrom i kad sam opet bila sama...ana je to skuzila.ana neznam kak ali ti me utjesis i kad ti kazem da sam dobro...
nekak me uvijek prokuzis...
tenks.
Photobucket
ali to opet nije jedini razlog zasto sam ljuta...
ljuta sam zbog sveg moguceg.
hocu napokon da skola zavrsi...da idem na more...da idem u bec.
dosta mi je svega...
profesora
ucenja
i pogotovo tih dvolicnih ljudi iz razreda (vjeka ne mislim na tebe...s obzirom na tvoj zadnji post)
recimo rafa inace mrzi ivonu.a kad joj trebaju pare za dadoc onda joj je super...
pa daj ajde...
kaj oni nemogu biti barem jodnom onak skroz svoji...
mislim...
SKROZZ...
ma bas me vise briga...za sveee.
i dosta mi je pisanja ovog posta...
i sam da znate...nije mi lako pisati sve ovo...ali dosta mi je mog vijecnog smijeska.
:)

poosa.

11.06.2008. u 18:49 • 54 KomentaraPrint#

subota, 07.06.2008.

sori...mislim da nece doc! genijalno...sada me podsijeti zasto sam dosla ??nemrem se sjetit!

hejj...
sjecate se onog nastupa u kraiskoj??ehh...isla sam na to!
meni je bilo...meni je bilo uzas!!
kao 1.
kad sam stigla me moja draga tea pozdravila sa tok tu de hend.prekrasno.no uglavnom.to nije bio razlog zbog cega sam ljuta.glavni razlog je da marko nije doso.nije doso jer je imao trening,a moja mateica je meni rekla da ce doc samo ako ja dodem.eto...ja dosla,a od marka ni trag.super.no dobro...ni to nije bilo to...od katastrofalne veceri!
retro.
kad smo se presvukle u nase ruzne kostime nam je trenerica rekla da ostanemo u garderobi.naravno.jedino sam ja ostala sa malim klincima.nakon sto je neki tip 3 puta doso nas smirit sam ih ja morala smirivat.to je zvucalo ovako.
ko prvi pisne macji drek stisne.
njihova reakcija na to je bila...
necu macji drek...hocu zablji. djeca danasnjice zele rade stisnut zablji drek nego macki.o bozeee.nakon sto sam 15 minuta provela sa njima sam nazvala anu.pricale smo otprilike 10-15 minuta...otkrila mi je da uvijek kad ju ja nazovem ju uhvatim u nekoj cudnoj situaciji.
ovaj put je jela krafnu od vanilije!njami.
my teddy bear
no dobro.kad smo zavsile s razgovorom sam se morala vratit klincima.
jedina curica koja je bila dobra je bila laura.hvala.
nakon jos nekoliko minuta...iliti pol sata.je trenerica usla u svlacionu i pocela se smijat...zasto ??
pa razmislimo.ja imam 12 godina i druzila sam se sa curicama koje imaju 6-8 godina !!
nakon moje pustolovine sa klincima smo morale polako izaci .nisam htjela al sam morala.
a kvragu.
Photobucket
mi smo bile zadnja tocka.superr.znaci dosle smo u 15 do 7 da bi mogle cekat 1 sat i da otplesemo jednom koreografiju i da idemo doma.i jos kad razmislite koji je bio moji glavni razlog zasto sam dosla ??
upravo takoo.i jos mi danas tea kaze da nece plesat na natjecanju.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
svejedno.bas me vise briga za SVE to.
dosta mi je pisanja za danas.idem ja.

poosa.
ani
petri
tei
cani
vjeki
N.D.-u
.........

07.06.2008. u 11:21 • 12 KomentaraPrint#

četvrtak, 05.06.2008.

helo maj frends

helo mah dir frends.
hau ar ju tudej ?
uglavnom.
jucer i danas je bilo cist zabavno...
jucer se bas ne sijeca kak je bilo u skoli...ali dobro,nije bitno !
nakon skole smo planirale (mi...gice) ici na zrinjevac.ali nas je kisa sprijecila.
kad smo se kod frankopanske rastale sam isla doma...kasnije me ana nazvala i pitala dal hocemo ic u
mcdonalts dok ona ceka asiju...rekoh moze.
nakon sto smo asij otpratile do muzicke i nakon sto je asija ani punoo pomogla u
raspakiravanju svojeg violoncela smo krenule u mc.
na putu do mc-a smo vidle valjda 3 cigica...pun ih je grad.napokon smo mi stigle u mc.
kad smo narucile sta cemo jest smo se sjeli na mjesta s najboljim pogledom na televizor.
dok smo jele smo uocili jednu bas SIPMATICNU ekipicu.neznam od kud da pocnem.
retro
pa eto.ana i ja smo uocile kako jedan decko (iz te ekipice) ima simpatican profil.nos mu je uzasno kos...kao...kao...
ko polukrug.nakon sto je poceo buljit u nas smo se ana i ja pocele smijatg ko lude.pa se poceo gledat u spigl i popravljat si frizuru!!boze-boze.
kada je smijeh doso na vrhunac nas je cijela ekipica pogledala...pa je ana uocila da na torbi od jedne cure nes pise glagoljicom.mislim...kolko jadan moras bit da na torbu napises nes na glogoljici !!
kad je ekipica otisla smo malo pogledale ``dadilju´´.
kad smo skoro sve pojele (osim sladoleda) smo shvatile da moramo ici po asiju.
nakon toga smo obisle par ducana...dalje je bilo uobicajeno...ja doma...ana i asija doma...bla bla bla.
gloomy bear vintage retro
danas je bilo dosadno u skoli...tak da vam nebi pricala to.
inace sam ok...jos uvijek cekam da mi marko odgovori na poruku.
slike je odabrala ana !!tnks
poose:
-aniiiiiii
-petriiii
-teiiiiii (pisi post bitch)

05.06.2008. u 20:16 • 105 KomentaraPrint#

utorak, 03.06.2008.

aj dont wont to denc...but aj lajk tu denc

malo da vam se javim.
kak ste?sam vam falila ?ma naravno...uglavnom.
danas je u skoli bilo ok.nis spesl.prva dva sata smo bili u botanickom (sa buljanicom),a ostle je bilo svakodnevno.
hrvatski-test
matematika-povrsina trapeza (wow...zapamtila sam naslov)
njemacki-studentica!!! zena nezna njemacki...stalno je govorila za zenski rod muski ,a za muski da je zenski !!!nakon sto sam ju dva put ispravila mi je rekla da sutim.okrutna baba!
no dobro...mislim da vise nis nismo imali...
poslje skole smo petra,vjeka i ja isle na dadoc (again)...hjtele smo da ana ide ali se ona nije pojavila isprijed skole,pa smo mislle da je vec otisla doma.nakon dadoca sam isla doma...kad sam prolazila pokraj skole sam vidla anu i emu.neznam zasto ih nisam htjela pozdravit...svejedno.btw ana moram te jos ne pitat (nebi prek bloga).
uglavnom.kad sam stigla doma sam ucila latinski (jer trebam ispraviti 2.) .kasnije mi je mama dosla i rekla da idemo u shopping...rekoh ok.
e?
btw poruka za bitch.tea ja te mrzim.zasto si lani rekla za ono ??
ali nema veze.oprastam ti.samo mu nemoj zaboravit rec ono!i zasto si se naljutila zbog onog na kraju treninga.
ali dobro.nije big deal.
umbrella

xoxo i bye

03.06.2008. u 17:46 • 6 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 02.06.2008.

ispiracija 0% (opet)

Haj ljudovi !
kaj ima (who cares?) ?
evo mene opet sa novim postom.nije li to ljepo?je...ofkorz.
ugl.danas je u skoli bilo interesantno...prvi i drugi sat smo imali povijest.prvi sat je ispitivala,a drugi smo nes pisali.danas sam skuzila
da su sva imena (iz povijesti) totalno retardirana i iritantna.npr. franjo asiski !!!o boze,koji frik.

YAY! conver, ducky!
treci sat.sta sam imala treci sat ?zemljopis !!!pitala me...i dobila sam tri !bravo ja.
cetvrti sat.engleski.pravila sam se ko da slusam.radili smo nes u vezi zemlje i mjeseca (mslim),ali smo ja i Ivona bile
zauzete tjerajuci moje oci da placu!nismo upijele.
peti sat.hrvatski.moglo bi se reci da je bilo zanimljivo.pocnjimo.
imali smo lektiru ,i naravno je Jelca prozvala mene...nakon nekog vremena je skuzila da ja,stella,ivona i matija imamo slicne ideje (osnovna misao wtf.)
Jelca je uporno tvrdila da smo mi to prepisali...pa naravno.prvo sto mi padne na pamet je prepisat od stelle,ivone i matije lektiru.
ofkorz.nakon sto je rekla da ce nam dat jedan ... je zazvonilo(lazem nije,al to pisem da se rijesim opisivanje
tog divnod sata).
sesti sat.latinski.dubokoumno.dobila sam 2 iz testa...ma bravo JA.na kraju skolske godine iz zavsnog testa dobim 2.to samo ja mogu.
sedmi (i poslijedni) sat.vjeronauk.najbolji sat dana.bilo je zakoon.ana,petra i ja smo se zabavljale dok je ona pitala neke ljude.uglavnom smo pricale o kornjaci (ovci???) u aninog biljeznici,o nacrtanoj boci ulja u mojoj biljeznici,o ivoninoj sestricni koja se pojavila u knjizi (poruka za ivonu:duso draga ...dvaja sestricna (u obliku svecenika) je gay) i jos toga (samo sto je meni sve isparilo) !!
Nakon skole smo cana,petra,jana i ja isle na dadoc...bilo je foora.
znate kaj ljudi...mislim da mi se vratila inspiracija.ne...ipak nije.
sad cu na kraju posta pozdravljati ljude...
krenimo.Photobucket
-draga moja ana...woljam te puuuuuuno
-draga moja petra...woljam i tebe puno
-draga moja tea ... PISI POSTOVE !

xoxo

02.06.2008. u 15:05 • 35 KomentaraPrint#

nedjelja, 01.06.2008.

OMG

Miley cyrus
isuse boze...
svi znate Miley Cyrus ??jelda?
uglavnom ,u jednom americkom caopisu su izdali njezin msn
i ja sam ju dodala pod kontakte...
i sad sam vidjela da mi je napisala HEY !!!!!!!
omg. Miley Cyrus mi je napisala HEY .isuse boze tako sam sretna.
priznajem ,zaplakala sam kad sam vidla !!
nemogu vjerovat...mislim da svi sad mislite da je to sam neki
perverznjak,ali nije.u casopisu su napisali da im je dala msn jer kad je na turi joj je dosadno!!
oprostite za ovo,ali potrebno mi je...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

XOXO

01.06.2008. u 20:20 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.