[the seven thing I hate the most that you do.you make me love you] <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

[funny facts]

naslov boxa se ne zove funny facts bezveze.
ne.nego cu tu malo govoriti o smijesnim stvarima koje radim i
o cudnim stvarima koje me iritiraju.
znaci.smijesne stvari o meni.hm.pa.npr.
ja sam jako pucketava.znate onak kad nagnete glavu i onda pucketa.
ili kad s prstima pucketate.da.ja to isto mogu samo se to bas jako cuje.
ili...mogu svoj palac nekak savit da to izgleda cripy.
Photobucket
stvari koje me iritiraju.pa.recimo me jako ljuti da ja nemogu sa
jezikom dotaknuti lakat.uzas.i to ce me valjda cijeli zivot ljutit.
ili.jako me iritira kad si zedan i neko pokraj tebe stoji i pije nes i onda
napravi onakav zvuk.aahh.kao.tako je bilo osvijezavajuce.
i to su vam uglavnom one najcudnije i smijesnije stvari o meni.
xo milez

[7 things]

Boomp3.com

LinKoVi
♥[betty]♥
♥[vjekica i ivona]♥
♥[pepa]♥
♥[samo vjeka]♥
♥[cana]♥
[endy]

[ono najbitnije]

ime.mara.
godine.mlade.13.
single.
muzika.miley cyrus,the killers,metro station,coldplay,regina spektor,varsity,taylor swift.[ima jos].
za one za koje se vrijedi zivjet.johanna,ana [betty],pepa,cana,ivona
stil koj obozvam.vintage.
Photobucket

credits

x x x x x x x

petak, 11.07.2008.

helou.helou.ajm not bek.ajm skerd.

zdravooo.
falili ste mi. khmm... not. ma jeste. ili? uglavnom.
ja sam jos uvijek na moru. ovaj post pisem sa tatinog kompa. iako mi je zabranio da idem na njega. ali sad nema tate,a komp je bio otvoren. nisam mogla odoljeti. morala sam se javit. i eto! na moru je uzasno dosadno. fale mi moji prijatelji. johanna, ana, cana, pepa. ma svi. ajmee. ruke mi se tresu. bojim se da mi tata nece doc. ak bi me skuzio bi me prebio. i to s uzitkom. no uglavnom. kao sta sam rekla na moru je uzasno dosadno. teoretcki nista ne radimo. sebek cijeli dan igra PS2. a lucka i ja se zabavljamo na sve moguce nacine.
Photobucket
iako cesto ne uspijeva. jucer smo se zabavljali sa voskom. pokusali...POKUSALI smo dadit nakit od voska. i onda kad se nije htjelo osusit sam vosak pocela susit sa fenom. khmm... ne trebam spomenuti da se sve rastopilo. onda smo vosak stavile u frizider. naravno. nakon pol sata.... nista. odustale smo. i pocele smo radit svjecu. nekoliko smo svjeca razstopile da bi dobile neku malu, sugavu svjecu. i unutra stavile: pjesak, lavandu, perlice. i na kraju. kad se svjeca stvrdula je ispala grozna. fuj. jakica. ali bar dobro mirisi. a ´da ne govorim da smo zaboravile stavit fitilj. khmm... ups. u st.novalji (di ja ljetujem) se neki covjek utopio. dobio je ínfarkt i onda se utopio. ali... ali... ja sam vidla mrtvaca. uzas. skroz je bijeli samo su mu oci i usne crvene. ko neki zombi. dap. katarina. moja nova najbolja frendica.... nat. je mene nasla da me gnjavi svaki dan. ali dobro... ponekad je dobro doc tamo kod nje. tam ima slatkih decki. bacila sam oko na jednog... tina. awww... tako je zgodan. no uglavnom.
Photobucket
lucka isto ne voli katarinu. zapravo ju nitko ne voli. samo se svi pretvaraju. uzas.ali... zabavno je. na vecer se najcesce nalazimo na rivi. lucka, sebek i ja. i najcesce zovemo ljude. evo popis ljudi koje sigurno necu zvati...nevr:
johanna, ana, cana, pepa. sou... dount wori. najcesce zovemoo... neke sebekove frendove. npr... (ovo su njihovi nadimci)cuki, smola, boro, krzna, toma...i jos neki. nemrem vjerovat kako glupe nadimke si daju. krzna? omg. no uglavnom. bruna... moja najdraza tema. ona je jos uvijek tuuu. kmee. ali niste jos culi najbolje. dovela je neku frendicu.
Photobucket
i izbacile su me iz moje sobe! grrrr... kako nekog mozes izbacit iz svoje sobe. sad ja moram spavat na kaucu. aaa. ubit cu tog malog tulipana. pih...lucka me zove da dodem na rivu. ali ja ne odustajem od pisanja ovog posta. lucka... oprosti mi. ali neda mi se. milsim da cu uskoro morat zavrsit sa ovim postom. mama i tata mi se uskoro vracaju. isli su na onaj quod. neznam kak se to pise. uglavnom. po cijele dane gledam televiziju. tako je dosadno. ne pamtim ljeto koje je bilo tako dosadno. lea dolazi danas. valjda ce biti zabavnije. aj houp sou. iako me lea malo iritira ovo ljeto. mislim da ce to proc. end agen... aj houp sou. no dobro. odoh ja sad.
poose idu johanni, ani (nisam te zaboravila), cani i pepi.

11.07.2008. u 15:44 • 22 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.