[the seven thing I hate the most that you do.you make me love you] <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

[funny facts]

naslov boxa se ne zove funny facts bezveze.
ne.nego cu tu malo govoriti o smijesnim stvarima koje radim i
o cudnim stvarima koje me iritiraju.
znaci.smijesne stvari o meni.hm.pa.npr.
ja sam jako pucketava.znate onak kad nagnete glavu i onda pucketa.
ili kad s prstima pucketate.da.ja to isto mogu samo se to bas jako cuje.
ili...mogu svoj palac nekak savit da to izgleda cripy.
Photobucket
stvari koje me iritiraju.pa.recimo me jako ljuti da ja nemogu sa
jezikom dotaknuti lakat.uzas.i to ce me valjda cijeli zivot ljutit.
ili.jako me iritira kad si zedan i neko pokraj tebe stoji i pije nes i onda
napravi onakav zvuk.aahh.kao.tako je bilo osvijezavajuce.
i to su vam uglavnom one najcudnije i smijesnije stvari o meni.
xo milez

[7 things]

Boomp3.com

LinKoVi
♥[betty]♥
♥[vjekica i ivona]♥
♥[pepa]♥
♥[samo vjeka]♥
♥[cana]♥
[endy]

[ono najbitnije]

ime.mara.
godine.mlade.13.
single.
muzika.miley cyrus,the killers,metro station,coldplay,regina spektor,varsity,taylor swift.[ima jos].
za one za koje se vrijedi zivjet.johanna,ana [betty],pepa,cana,ivona
stil koj obozvam.vintage.
Photobucket

credits

x x x x x x x

utorak, 23.09.2008.

[evo me.vratila sam se.samo zbog tebe]

zdravo
znaci...lec selebrejt!
da...milsim.ne. ili? uglavnom. nije bitno.
ja sam odlucila napisati novi post. da. kao sto vidis do sada nemam tebe ali snaci cu se ja. post sam odlucila napisati samo zbog tebe [ovo je vrlo prakticno napisano jer sam onda svima udovoljila]. skola je pocela kao sta ja mislim svi znate i primjecujete. svasta radimo... pecemo integralne palacinke, ne ucimo, ne pisemo zadace i ne volimo raske. da to su cinjenice koje mi svi dobro znamo.

i sada minuta sutnje....bla bla bla. no uglavnom. MINUTE SUTNJE SU GAY. kaj ne? stojis/sjedis i sutis... i razmisljas o svojim osjecajima... ili ko ja razmisljas kolko dugo zvaces tu zvaku. sto nije nimalo cudno... hkm... da... tako je. danas je u skolu bilo... naporno, cudno i deprimirano. ali mi se neda sad pripricavat sta sam radila ili sat sam jela. btw... jela sam neko varivo...IJUU. no dobro. posto je nasa draga jelca na bolovanju smo dobili neku...RETARD zamjenu. citiram. sto je to epitet? sto je to lirika? sto je stih? ta zena ima neki problem. ali jos nisam otkrila sto se zbiva u njenoj glavi. [koja ne izgleda tako pametno bez naocala...nemojte da vas naocale zavaravaju]. sad cu morat ic kod zubara.pa cu nastavit kad dodem.
Photobucket
evo me. kod zubara nije bilo tako bolno. ali mi je dala anesteziju i sad nemrem micat pol fae. uzas. ko da sam bila na botoksu. zubarica mi je rekla da necu moc jest par sati. ali nista mene nemoze zaustavit od jedenja. zato i sada jedem stapice. jedem ko krava. izgubila sam stapic u ustima. a evoo. nasla. muahaha. no udlavnom. malo prije sam se tolko smijala sama sebi. kak govorim i kak se smijem s tom anestezijom. aaa. umjesto kokica sam rekla kokiče i kad se smijem se smije samo jedan dio usta. grozno.
Photobucket
ana mi je upravo na msn-u porucila da bi me osamarila jer me ne boli. samo da znas...ja imam osjecaje koji bole!hh....salim se. ili ne.
no uglavno. ovaj post sam vec pisala ali mi se sve izbrisalo.bitch...kako glupoo. ubiti. ivona si je napokon napravila blog. jej za ivonu. doduse jeka joj je pomogla. dva jej za vjeku. naravno ivona ocekujem od tebe da mi kommas. aha. aha. i sad ti nema izgovora da si zaboravila. ma svi izvolite kommat. hh.... da... neznam vise kaj da pisem. danas imam ples. neda mi se ic! opet ce tea bit ljuta i zivcana... i tumacit ce mi da to nejde tako [no efence tea]. ali eto. nadam se da cemo danas radit akrobacije. wee.
sad mi stvarno vise neda pisat. ajde book. deenca = ] ...
xox
mara

23.09.2008. u 15:38 • 8 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.