Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mileyworld

Marketing

...hvala...

ovako. odlucila sam. ovo ce mi biti zadnji post. do pocetka skole naravno. pa bi od ovog posta htjela napraviti nesto posebno.
kao sto svi vec znamo skola je zarsila...ili ce zavrsit za nekoliko sati. pa bi u ovom postu htjela zahvaliti svima... ali bas svima koji su mi bili podrska u dobra i losa vremena. pod te ljude spadaju :
Photobucket
- johanna... koja ovo nece citati ...ali svejedno. hvala na svemu sta sam prozivjela sa tobom. hvala na ramenu koje je bilo spremno za tuzne dane. hvala na vremenu potrosenu na moje probleme. i ako sam jos nesto zaboravila vici.
-ana... hvala na prijateljstvu koje si mi davala ovih zadnjih tri mjeseca. samo da znas... to su bila najbolja tri mjeseca u mom zivotu. i jos uvijek jesu. imam tebe,johanu,pepu,canu,vjeku. ma sve moguce. i hvala na podrsci koju si mi davala u dobra i losa vremena. jednistavno hvala na svemu.
-petra... hvala za razumjevanje mojih problema,potreba. jer znam da ponekad mogu biti naporna i dosadna. hvala na svemu sta si mi pruzala ovih deset mjeseci.
-cana... tebi posebno zelim zahvaliti na smijehu koji obozavam prozivit s tobom. hvala na svim dosadnim i fora vicevima koje si mi ispricala. jednostavno hvala na svemu.
-vjeka... huh... hvala ti vjekice na svemu. na prijateljstvu i svemu sta si mi pruzala ovih deset mjeseci.
-tea... eh teice moja... hvala na svakoj utjesi koju si mi davala. za svaki savjet. hvala za sve. hvala za partnerstvo u koreografiji.

hvala svima na tako dobroj godini. jednostavno hvala svima. i onima koje nisam spomenula.
hvala
hvala
hvala
hvala

i

poosa

Post je objavljen 19.06.2008. u 22:59 sati.