Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mileyworld

Marketing

zdravo. opet ja. aha. aha.

zdravo. opet vam se javljam. ja sam stvarno divna osoba.da. uglavnom.
danas. ne. ne. zapravo jucer navecer. kad sam isla spavat je eva sjedila za kompom. dakoko nije kanila prestat. pa je ljepo do cetri ujutro bila na kompu. da. to sam vam htjela reci. da. uglavnom.
danas kad sam se probudila sam usput morala probudit evu. dakako. nije to bio lak posao. ozbiljno. to je ko da moras probudit ljutog medvjeda. uzas.
Photobucket
khm. nakon pol sata... kada sam ju uspijela probudit... sam se morala spremat jer smo morali ic kod bake. jos kad sam cekala evu da se spremi. sam uspijela uci u svadu s njom. na kraju me tukla sa torbom. no uglavnom. kod bake... joj. ja bas i ne volim te ruckove. svi se deru. a moja teta uvijek glumi divu. jos sam danas trebala sjedit pokraj nje. uzas. ona se ne zna opustit. dosta o mojoj teti.
poslje rucka sam se s anom dogovorila da idemo na dadoc. kad smo se u 17:45 nasle (s tim da je ana opet kasnila) smo isle kod one tete. na cvijetnom. ana naruci sendvic ,a ja king extra. zena me onak pita... koji ? rekoh KING EXTRA. onda je jos nes bilo uvezi te zene. al se moje kratko pamcenje tog ne sjeca. onda smo isle na zrinjevac. naravno. ana sa svojim plavim. jajastim (ana...jajaste su!!) naocalama. a ja sa mojim roza. normalnim naocalama. da. kad smo stigle na zrinjevac smo sjele na travu. trava je bila bas onakva kakvu ja volim. neznam kakva je to ali svejedno. nakon sta smo tamo sjedili pet minuta su blizu nas sjeli neki. neka ekipa. i poceli su pricati. i to dosta glasno. ali ih mi nismo slusali. barem ja nisam. ana ?
Photobucket
nakon sta smo jos par slikica slikale smo otisle. po kokice. nisu bile fine. nekak stare. procijenile smo da su od prekjucer. kad sam se vratila doma sam nesto radila. ne sjecam se sta totocno. valjda sam bila na kompu.
od tad je proso nekmo vrijeme. sada upravo sjedim za kompom i pisem ovaj post. a prozor iza mene je otvoren. tak da me komarci pikaju. i to je grozno. sad jos malo pa cu se ic tusirat. i uzivat cu u ledenoj vodi. nat. mislim. necu uzivat. dobro. uglavnom. upravo me komarac upiko. sto posto. mislim.
znate kaj jos mislim. mislim da je ovo kraj posta. da. da. cak sam i sigurna.
pa ajde...
poosa.
ani
i ostalima... neda mi se nabrajat.
i ima da mi kommate...

Post je objavljen 25.06.2008. u 22:32 sati.