Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mileyworld

Marketing

nju post. za laku noc. rimuje se. rimuje se? NE

zdravo. zdravo. lijep pozdrav svima.
ja sam dobro... ljepo da ste pitali. dap. uglavnom. neznam bas kaj da pisem. al cu pokusati. danas je u mojoj kuci ludoo. u losem smislu. danas navecer dolazi bruna. iz splita. groznoo. mrzim ju. grrrr. tako je uzasna. a tek odlazi 27.7. aaaaaa. i usput ce mi upropastit ljeto. jeeer... sutra (kad idem na more) ona ide samnom. weee. pa ja cu tu zenu zaklat. produzila si je vrijeme boravka samo da bi mogla ici na more sa frendovima. aliiii (mrzim to ali). sad pak neke nemogu il nes. i sad posto ona nema nikog tam osim mene. bit ce cijelo vrijeme tam samnom. i davat ce mi pusice. jej. sam mi je jos i to trebalo. no uglavnom. sad ja trebam pospremat cijeli stan i cistit kupaonu. ionako nemam nis bolje za radit. da... bas. bat aj ken du it. nat.
Photobucket
maloprije smo jeli. nisam bas zadovoljna sa danasnjim ruckom. nekakvo meso. i bez dodatka. katastrofa. heh. salim se. sta sam ja danas jos radila... hmm. eee daa. spremala sam kofer. i razgovarala sam se sa leom i sebekom. izgleda da se oni neznaju zabavljat bez mene. ah cuj. no uglavnom. naime. svakih deset minuta me zovu. ONI : kaj radis ? ja:nista sta prije deset minuta nisam radila...oni:aha... onda dobro...ajde bok.
stvarno su naporni. ali ih ja jako volim. sebek je meni ko brat. poznamo se od uvijek (se to pise zajedno?). mislim... mi svi zajedno mozemo pricat o svemu. al doslovno o svemu. ponekad mi je zao sebeka. on je jedini decko ,a nas je tri cura. a sta se tice lučke. ona je ko moja blizanka. izgledamo uzasno slicno. a rodene smo u istom tjednu. end iznt it ajronik. dap... uglavnom. upravo sam si pricepila nozni palac za stolicu. auč. bolji.
pisajuci ovaj post gledam jedan zanimljiv film. zvan... bijeli ninđa. fora film.
grrr. tata je promjenio program. zastooo ? evo evo... opet je vratio.
Photobucket
uglavnom. jos cu malo pisati o jucernjem danu. koji sam dakako provela u dosadi. isli smo na vikendicu proslaviti sa nekim prijateljima evin dolazak. ali od djece je bilo samo mene i jednog madezastog decka. s madezom vece od glave. ok...ne bas tako velik. ali ipak. prvo kad smo dosli smo morali cistit i spremat. s tim da sam ja samo morala vani cisiti stol. usput smo ja i eva pustale muziku i plesale. taj dio dana je bio zabavan. ee da. sjetila sam se. ja i madezasti nismo bili jedina djeca. i mali fran je doso. i ja sam se trebala igrat s njim. uzas. mali je tako naporan. i malo je gejlis. ali dobjoo.
i mogli bi se malo potrudit sto se tice kommanja. bas ste se ljepo izkommali na proslom postu.
cak cetri komma. bravo bravo.
za sad je dosta...pisanja ovog posta mislim.
poose svima.
espesli ani i petri.
jtw (hehe)

Post je objavljen 29.06.2008. u 16:09 sati.