Triatlon i dugoprugaško trčanje

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
O trčanju i triatlonu plivanju i bicikliranju.
O zdravom načinu života, zdravoj prehrani i vitkoj liniji.
O načinu treninga, treninzima i utrkama.
Sve što vas zanima slobodno pitajte !

Moj osobni maill!
Službeni mail ZL!

Korisni tekstovi :

Tajne života i zdravlja
Srce od litre i pol
Najbolja investicija
Programi trčanja
Trčanje i ozljede
50.000 kilometara
Duhovnost i trčanje
Tablica hrane
Kako podesiti bicikl
Kalkulator trčanja

Forumi :

Atletski forum
Maraton na forumu

Strani linkovi :

IAAF
Triatlon savezi
Svjetski maratoni
Marathonguide
Runnersweb
Tekaški forum

Maratonac
(Časopis)

Linkovi
Moj osobni mail
Službeni mail ZL


Rezultati zimske lige


2.kolo 07/08. fotke

Blog.hr
Forum.hr

Moj drugi blog

Friške vijesti
Glas Istre
Novi list

Vrijeme danas
Vrijeme sutra
7 dana

Triatlon klubovi :
TK Rival
TK Zrinski
TK Zagreb
TK Split
Triatlon savez

Triatlonci :
Iva Tomić
Dejan Patrčević
Željka Šaban
Andrej Vištica
Matija Milovan
IRON ije
Tijardović
Lima
Ironmoon

Trkački klubovi :
KCBT Bribir 1288
AK Sljeme
AK Sinj
Marathon 95
Kastav maraton
MK Umag

Sportske stranice :
Utrke.net
Adventure sport
Hermes
Utrke
Trickeri
Erik Brec

Sportski blogeri :
Forrest Gump
Profesor
Kizo
Big river
Run to hills
TK Rival blog
Saša
MTB Planet
Welcome2
Zgubidanije
Gogo
Murinjo
HR atletika
Miško

Ostali blogeri :
engleska keramika
Matejac
Eurosmijeh
Nostalgični
Borut
Brod u boci

Planinari :
Sveti Ilija
Da_vinci
šumarKA

Radio maximumRadio maximum4. koloEkipe

Rezultati :
Duatlon liga

Od 15.12.2005.

Free Web Counter



Moje utrke
(arhiva postova)


6. Riječki polumaraton
Plivački maraton Rabac
Novigradski triatlon
Kastafski kros 2007.
22. Plitvički maraton
Rovinjski polumaraton
3. Zekina utrka
Turopoljska trka
Uljanik 2006.
Mošćenička draga
Ekipni triatlon Rabac
Triatlon Rovinj
Pazin Učka
Miting veterana
Aquatlon Pula
Rabac
Učka
Kastafski kros
Bribir
4.kolo duatlon lige
Mihanović kup

26.01.2008., subota

6. kolo Rival zimske lige

Evo, uspješno smo odradili i 6. kolo 4. Rival zimske lige, koje se bodovalo i kao 4. kolo Prvog Zimskog kupa Istre i Kvarnera. I već nakon prva 4 kola imamo čast predstaviti pobjednika Zimskog kupa. Ivan Stanić ostvario je maksimaini učinak i sa 4 pobjede i čistih 400 bodova osigurao konačnu pobjedu ...

Vrijeme je bilo prekrasno, pravo proljetno. Na svakom koraku osjećao se miris proljeća i svako toliko su visile babe, odnosno, visibaba je bilo na svakom koraku. Lijep dan, i činjenica da se ovo kolo boduje za kup, okupilo je lijepu brojku od 59 trkača i trkačica na startu.
Nakon nešto više od 19 minuta lude trke, pobjedu je odnio Matjaž Štanfel, osvetivši se Ivanu Staniću za poraz u prošlom kolu. Treći je bio gost iz Pule, bivši triatlonac Tihomir Bobolanović. Kod žena, ponovo je najbrža bila Dijana Kesonja, ispred Suzi Peruč i Ive Tomić, koja ipak, čini mi se, ne trči punom snagom.
Iznenadila me je činjenica da se pojavilo čak 9 debitanata, obzirom da je ovo ipak 6. kolo i da oni nemaju šanse za ozbiljniji plasman. Troje njih nisu ostavili podatke o godinama, koje su bitne za računanje hendikepa. Vidite u tablici, kraj njihovih imena je ? pa ako čitaju ovo neka se jave.
Što da vam kažem o svom nastupu ? Ovo mi je bilo drugo trčanje u ovoj godini, nakon prošlog kola. Koljeno je sad dosta dobro, ahilova tetiva je bila lažna uzbuna, ali nema treninga, nema daha, dišem na škrge. Dobro da nisam morao hodati. Od sutra počinjem ponovo, od nule.
Rezultati su danas dosta kasnili, bilo sam na Korzu i gledao maškarani dječji karneval, skužajte. Za sada imate današnje rezultate i ukupni poredak. Kad spominjem ukupni poredak, stvari pomalo dolaze na svoje, kao što sam i najavio. Ekipni poredak, kao i rezultate kupa objavit ću naknadno...

Update :

4. kolo Kupa : Rezultati Poredak

Nadam se da je sve OK, ako nije vičite ...

Update (opet) :

Nije sve OK, ima grešaka ... ufff, i to što ja vidim, a ono što ne vidim ?


- 21:11 - Komentari (21) - Isprintaj - #

17.01.2008., četvrtak

3. kolo zimskog kupa Istre i Kvarnera ...

Ove nedjelje, 20.01.2008. na rasporedu je 3.kolo Zimskog kupa Istre i Kvarnera. Trči se u Puli, u Šijanskoj šumi, a staza je dugačka 4.800 metara ...

Šteta da ne mogu ići, zvuči dosta dobro. No, koljeno i dalje boli, a sad je počela i Ahilova tetiva. A baš sam se nedavno hvalio da je to jedna od trkačkih povreda koje nikad nisam imao. Ništa čudno, trčao sam utrku zimske lige nakon tri tjedna netrčanja i to punom snagom. Kondicije sam imao nešto od vožnje na trenažeru. Ali, mišići ne mogu izdržati. A tako sam to lijepo svojedobno objašnjavao Vieni, kad je bez ikakvih trkačkih treninga zaradila istu povredu trčeći na ligi. Valjda je svatko pametan na tuđoj koži, a za svoju ne brine. Sad, što je - tu je, nitko mi nije kriv.
Za one koji idu evo opisa puta preuzetog od Trickera :

Kako do starta? Cesta Vodnjan-Pula, prva 2 semafora ravno. Na trecim semaforima, onima kod stanice za tehnicki pregled skrecemo desno. 4. semafor ravno. Nakon toga, nasuprot Plodina, kod bara Zen skrecemo u lijevo i vozimo glavnom cestom do mjesta starta. Konkakt: Alfred 098/724 705.

Prijave su od 10:00 do 10:45h, a start utrke u 11:00 ! Puno sreće svima ...




- 11:48 - Komentari (6) - Isprintaj - #

12.01.2008., subota

5. kolo Rival zimske lige ...

U petom kolu 4. Rival zimske lige okupio se rekordno mali broj trkača i trkačica, barem kad je ova sezona u pitanju. Da li su se prepali kiše, ili su još na skijanju, a možda je i sezona gripe počela malo ranije ...

Bilo ih je i koji su zaspali, i došli točno sat vremena nakon početka utrke. To ne bi bilo tako strašno da to nije bio upravo bračni par Alberini, od kojeg je gora polovica obično zadužena za fotografije i reportažu za AS portalu. Ništa, reportažu ću poslati ja, a fotke ... pogledajte od trećeg kola prije dvije godine, bilo je vrlo slično.
Dakle, 33 trkača na startu, od čega samo 4 žene. Vrijeme je bilo oblačno i prohladno, sa vrlo slabom kišom, što su zapravo odlični uvjeti za trčanje, bar nekima uključujući i mene.
Pobijedio je stari lisac Ivan Stanić, koji je ovaj put uspio nadmudriti mladog Matjaža Štanfela.
Treći je bio Krešo Glavaš, koji se oporavio od ozlijede, a od ove godine ima i 5,7% hendikepa, što ga svrstava u krug kandidata za visok plasman. Kod žena, najbrža je bila Dijana Kesonja, ispred Ive Tomić i Dunje Jutronić, koja je ponovo postavila osobni rekord i ostvarila zavidni bodovni učinak.
U ekipnom dijelu natjecanja nema većih promjena, vodi i dalje Micro process, ispred Starss-a i UGO d.o.o. No, već u idućem kolu stvari će se vjerojatno posložiti u korist MNK Potpićan '98, jer oni nisu trčali u prvoj utrci.
Iako nisam trčao puna tri tjedna, odlučio sam pokušati danas, da znam što ću reći doktoru u ponedjeljak. Nije bilo tako loše, tri sekunde bolje nego prošli put, vjerojatno zahvaljujući svježini i dobrim uvjetima. Koljeno me je boljelo, ali ne baš jako.
Još je jedan rekord pao u ovom kolu. Rezultati su bili kompletno obrađeni i objavljeni već u 13:10 h. Ako netko pamti bolji rezultat neka me slobodno demantira.
Dakle, rezultati su na svome mjestu, na linku Zimske lige gore desno, a ovdje dajem samo rezultate ovog kola po hendikepu, što neki vole, a neki baš i ne ...

- 13:37 - Komentari (5) - Isprintaj - #

08.01.2008., utorak

Nastavak zimske lige ...

U organizaciji TK Rival iz Rijeke i AK Kastav Maraton iz Kastva, ove subote, 12.01.2008. nastavlja se 4.Rival zimska liga.

Pauzu od skoro mjesec dana, neki su iskoristili i vrijedno skupljali kilometre, neki su skupljali kilograme, a neki su se, bogami, i liječili.
Da podsjetimo, start je u 10:00 h u Kostreni, a prije velike utrke, točnije u 9:30 h starta utrka 3. kola male lige, utrke namijenjene osnovnoškolcima.
Nakon 4 kola u vodstvu su veterani Rajko Šarčević, Sead Mahmutović i Josip Jahn, no prave "zvijeri" vrebaju u pozadini i čekaju svoj trenutak.
Tu prvenstveno mislim na Ivana Stanića, Lučana Sošića i Matjaža Štanfela, koji imaju utrku manje. Među njima trojicom, uključujući i Šarca,
treba tražiti ovogodišnjeg pobjednika. Teoretski je u igri i Zoran Žilić, koji je otrčao samo jednu utrku. No, nikad se ne zna, ima još kandidata, a nitko
na žalost nije imun na povrede ili bolesti ...
U svakom slučaju, važno je da se trči, dođite u što većem broju, cijela priredba je prvenstveno zamišljena kao okupljanje trkača rekreativaca,i ugodno subotnje druženje u prekrasnoj Kostreni ...
I za kraj, malo veselja za nas "starce" ... Nova Godina, novi (veći) hendikepi, više bodova ...


- 08:45 - Komentari (4) - Isprintaj - #