Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

6. kolo Rival zimske lige

Evo, uspješno smo odradili i 6. kolo 4. Rival zimske lige, koje se bodovalo i kao 4. kolo Prvog Zimskog kupa Istre i Kvarnera. I već nakon prva 4 kola imamo čast predstaviti pobjednika Zimskog kupa. Ivan Stanić ostvario je maksimaini učinak i sa 4 pobjede i čistih 400 bodova osigurao konačnu pobjedu ...

Vrijeme je bilo prekrasno, pravo proljetno. Na svakom koraku osjećao se miris proljeća i svako toliko su visile babe, odnosno, visibaba je bilo na svakom koraku. Lijep dan, i činjenica da se ovo kolo boduje za kup, okupilo je lijepu brojku od 59 trkača i trkačica na startu.
Nakon nešto više od 19 minuta lude trke, pobjedu je odnio Matjaž Štanfel, osvetivši se Ivanu Staniću za poraz u prošlom kolu. Treći je bio gost iz Pule, bivši triatlonac Tihomir Bobolanović. Kod žena, ponovo je najbrža bila Dijana Kesonja, ispred Suzi Peruč i Ive Tomić, koja ipak, čini mi se, ne trči punom snagom.
Iznenadila me je činjenica da se pojavilo čak 9 debitanata, obzirom da je ovo ipak 6. kolo i da oni nemaju šanse za ozbiljniji plasman. Troje njih nisu ostavili podatke o godinama, koje su bitne za računanje hendikepa. Vidite u tablici, kraj njihovih imena je ? pa ako čitaju ovo neka se jave.
Što da vam kažem o svom nastupu ? Ovo mi je bilo drugo trčanje u ovoj godini, nakon prošlog kola. Koljeno je sad dosta dobro, ahilova tetiva je bila lažna uzbuna, ali nema treninga, nema daha, dišem na škrge. Dobro da nisam morao hodati. Od sutra počinjem ponovo, od nule.
Rezultati su danas dosta kasnili, bilo sam na Korzu i gledao maškarani dječji karneval, skužajte. Za sada imate današnje rezultate i ukupni poredak. Kad spominjem ukupni poredak, stvari pomalo dolaze na svoje, kao što sam i najavio. Ekipni poredak, kao i rezultate kupa objavit ću naknadno...

Update :

4. kolo Kupa : Rezultati Poredak

Nadam se da je sve OK, ako nije vičite ...

Update (opet) :

Nije sve OK, ima grešaka ... ufff, i to što ja vidim, a ono što ne vidim ?



Post je objavljen 26.01.2008. u 21:11 sati.