Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

3. kolo zimskog kupa Istre i Kvarnera ...

Ove nedjelje, 20.01.2008. na rasporedu je 3.kolo Zimskog kupa Istre i Kvarnera. Trči se u Puli, u Šijanskoj šumi, a staza je dugačka 4.800 metara ...

Šteta da ne mogu ići, zvuči dosta dobro. No, koljeno i dalje boli, a sad je počela i Ahilova tetiva. A baš sam se nedavno hvalio da je to jedna od trkačkih povreda koje nikad nisam imao. Ništa čudno, trčao sam utrku zimske lige nakon tri tjedna netrčanja i to punom snagom. Kondicije sam imao nešto od vožnje na trenažeru. Ali, mišići ne mogu izdržati. A tako sam to lijepo svojedobno objašnjavao Vieni, kad je bez ikakvih trkačkih treninga zaradila istu povredu trčeći na ligi. Valjda je svatko pametan na tuđoj koži, a za svoju ne brine. Sad, što je - tu je, nitko mi nije kriv.
Za one koji idu evo opisa puta preuzetog od Trickera :

Kako do starta? Cesta Vodnjan-Pula, prva 2 semafora ravno. Na trecim semaforima, onima kod stanice za tehnicki pregled skrecemo desno. 4. semafor ravno. Nakon toga, nasuprot Plodina, kod bara Zen skrecemo u lijevo i vozimo glavnom cestom do mjesta starta. Konkakt: Alfred 098/724 705.

Prijave su od 10:00 do 10:45h, a start utrke u 11:00 ! Puno sreće svima ...





Post je objavljen 17.01.2008. u 11:48 sati.