Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

5. kolo Rival zimske lige ...

U petom kolu 4. Rival zimske lige okupio se rekordno mali broj trkača i trkačica, barem kad je ova sezona u pitanju. Da li su se prepali kiše, ili su još na skijanju, a možda je i sezona gripe počela malo ranije ...

Bilo ih je i koji su zaspali, i došli točno sat vremena nakon početka utrke. To ne bi bilo tako strašno da to nije bio upravo bračni par Alberini, od kojeg je gora polovica obično zadužena za fotografije i reportažu za AS portalu. Ništa, reportažu ću poslati ja, a fotke ... pogledajte od trećeg kola prije dvije godine, bilo je vrlo slično.
Dakle, 33 trkača na startu, od čega samo 4 žene. Vrijeme je bilo oblačno i prohladno, sa vrlo slabom kišom, što su zapravo odlični uvjeti za trčanje, bar nekima uključujući i mene.
Pobijedio je stari lisac Ivan Stanić, koji je ovaj put uspio nadmudriti mladog Matjaža Štanfela.
Treći je bio Krešo Glavaš, koji se oporavio od ozlijede, a od ove godine ima i 5,7% hendikepa, što ga svrstava u krug kandidata za visok plasman. Kod žena, najbrža je bila Dijana Kesonja, ispred Ive Tomić i Dunje Jutronić, koja je ponovo postavila osobni rekord i ostvarila zavidni bodovni učinak.
U ekipnom dijelu natjecanja nema većih promjena, vodi i dalje Micro process, ispred Starss-a i UGO d.o.o. No, već u idućem kolu stvari će se vjerojatno posložiti u korist MNK Potpićan '98, jer oni nisu trčali u prvoj utrci.
Iako nisam trčao puna tri tjedna, odlučio sam pokušati danas, da znam što ću reći doktoru u ponedjeljak. Nije bilo tako loše, tri sekunde bolje nego prošli put, vjerojatno zahvaljujući svježini i dobrim uvjetima. Koljeno me je boljelo, ali ne baš jako.
Još je jedan rekord pao u ovom kolu. Rezultati su bili kompletno obrađeni i objavljeni već u 13:10 h. Ako netko pamti bolji rezultat neka me slobodno demantira.
Dakle, rezultati su na svome mjestu, na linku Zimske lige gore desno, a ovdje dajem samo rezultate ovog kola po hendikepu, što neki vole, a neki baš i ne ...


Post je objavljen 12.01.2008. u 13:37 sati.