Komentari

melez.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • bojan

    netko nevican trcanju bi citajuci ovaj blog mogao zakljuciti kako je normalno trcati ozljedjen ili sa kojekakvim bolovima,sto naravno ne stoji.trcanje sa ozljedama ne svrstava ljude u kategoriju heroja nego ignoranata sebe i svoga tijela.bilo bi ok da zaljecis to koljeno i pocnes trcat na svoje zadovoljstvo.

    avatar

    25.01.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Slažem se s tobom Bojane i drago mi je da si to napisao. Jedna nedovoljno zaliječena ozljeda (a ponekad i zaliječena)često povlači za sobom drugu ozljedu tj. reflektira se na dio tijela koji je funkcijom vezan na onaj s prethodnom ozljedom. Zato uvijek treba biti strpljiv i odraditi terapiju točno i u potpunosti-bez prečaca. Tijelo nikad ne zaboravlja naše zlouporabe, znam iz vlastitog, ali i tuđih iskustava.

    avatar

    27.01.2008. (09:36)    -   -   -   -  

  • bojan

    pozdravljam mladene tvoje rijeci.htio bih se ispricati ako je moj prijasnji komentar zvucao grubo ali cinjenica je da se u zadnjih godinu dvije susrecem s puno trkaca i trekera (pokret koji je u hrvatskoj zahvatio puno ljudi) koji trce i trekiraju ozljedjeni, a to shvacaju ili barem interpretiraju kao nesto u najmanju ruku pohvalno. mislim da se od tog nacina razmisljanja treba odmaknut jer bol od ozljeda i ozljede bas i nisu sastavni dio dobrobiti i uzivanja bilo u trcanju ili prirodi.

    avatar

    27.01.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • melez

    Potpuno se slažem s vama, samo ne shvaćam iz čega se to može zaključiti da ja zagovaram trčanje s ozljedom ? Pa lijepo sam napisao da mi je jedino trčanje ove godine bila utrka 5. kola lige, i to nakon što me je koljeno prestalo boljeti, odnosno boljelo je malo ... e sad, što sam previše povukao i istegnuo mišić, j.... dešava se ...

    avatar

    27.01.2008. (10:32)    -   -   -   -  

  • Mladen

    (mislim da mogu reći i za Bojana)ne mislimo da ti to zagovaraš, nego želimo ukazati na jedan krivi, neozbiljan način razmišljanja kod nekih ljudi koji bi, pošto te ne poznaju, mogli izvesti krive zaključke.

    avatar

    27.01.2008. (11:10)    -   -   -   -  

  • Ante

    Zanimljivo, dobar ti je blog. civilization

    avatar

    11.02.2008. (14:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...