My Life - STEP by STEP !!

utorak, 18.04.2006.

..konobari..

dragi moji blog-asi :).. evo javljan van se iz lipe dalmacije.. i ovako sidin prid kompom i razmisljan.. i nesta se sitila konobara.. recite mi.. zasto su bas kononbari tako zanimljivi?? il to samo meni??

neznan, nekako nesvjesno me privlace.. vecina bivsih su bili konobari ili su postali nakon naseg rastanka.. i jucer sidin u kaficu sa par prijatelja i posluziva nas neki konobar i bas je sladak.. slatkiiis pravi.. i mislin se - OPET.. a najgore i ako ne rade i ja ih upoznan i privlace me.. saznan cesto kasnije da su konobari.. razocarali su me do sad skoro svi tipovi.. tj. najvise konobari.. pa hmmm.. ipak me taj posa nekako privlaci.. al zasto??

jel vi znate?? il sumljate zbog necega?? i jel vi imate tako nesta?? taku neku 'manu'??

- 23:58 - Pljuni.. (15) - ..pa zalipi !! - #

petak, 14.04.2006.

..Dalmacijo - eto me.. stizen..

myspace

ekipa.. evo samo kratki post, da znate novosti i da znate zasto me par dana nece bit.. iden kuci... mojoj lipo dalmaciji..hrvatska

ide mi bus u 13:30.. a u 12 moran vec iz kuce.. a nisan jos nista spakovala joooj.. :( ... tako da sad moran na brzinu se spakovat.. i onda se okupat i picim prema busu.. a ako stignen. tila bi sad na brzinu ic jos kupit jedan mp3-player, da mogu slusat glazbu na putu.. jer cu putovat oko 10 sati..

neznan koliko me nece bit.. mozda se vracan u pon. (jer mozda mi u utorak dodje neko iz svicarske).. a ako on nebi dosa.. onda ostajen do petka il subote i vracan se sa mojima gori.. vidit cu :) ..

pozdravljan vas.. lipo mi se zabavite.. i unaprid sretan uskrs van zelin cerek njami

myspace

myspace

- 07:35 - Pljuni.. (3) - ..pa zalipi !! - #

ponedjeljak, 10.04.2006.

.. opet jedan vikend, sa malim putovanjem ..

posto mi je zivot manje-vise dosadan i neman sta pisat.. evo van opet koja 'glupost' iz mog zivota.. ovaj vikend opet bia super.. :) .. ma ka i uvik :) ..

u petak.. isla sa prijom navecer na sladoled, i malo izasle.. sutradan san isla sa bratom u shopping jer je on sebi tia kupit neke patike.. iza toga me zvala prija da odemo u shopping.. tako da san opet otisla s njon popodne lutat po trgovinama.. kupila sebi neku majcu.. od benettona.. neka obicna, roze boje (no, u mene nista nova, stalno ta boja se vrti u mom zivotu oko mene)..

navecer smo isle vani.. tipicno po kaficima di stalno idemo.. kad smo posli u jedan drugi kafic cujemo iza nas neku buku.. kad smo se okrenile - vidile smo kako od prilike 8 tipova mlate jednog tipa.. K A T A S T R O F A !!.. stvarno ono neznas sta ces radit.. bile nas 5 cura.. a ove 2 su sestre od 2 prija od mene.. koje uce za medicinsku sestru.. tako da je ova jedna uzela mob odma u ruku i nazvala hitnu.. oni 8 tipova su utekli.. a izmlateni jadnik osta lezuc na podu i 2 prijatelja dotrcali do njega.. digli ga i nosaju.. mi trcimo za njima i govorimo da smo zvali hitnu.. a oni nas ne *ebu 2 posto.. sigurno je tip na crno tu.. posto oni nisu tili nikakvu pomoc.. mi smo isli dalje, prije nega sta i ove budale polude.. a hitna ka nenormalna projurila kraj onog mista di su njega izmlatili..

subota prosla.. i stiga vec i zadnji dan u tjednu.. probudila san se negdi oko 11.. i u pola 1 dosla prija po mene.. isli u mc drive i u car wash.. bas onu garazu di samo ubacis auto i opere ti ga.. iza toga smo pravilo putovanje u linz.. stigli popodne tamo.. i nasli se sa par prijatelja.. isli na bowling - bilo savrseno.. al SKUPO.. 53 € za 4 runde za 4 osobe.. a jos pice posebno placali.. iza toga isli na sladoled pa kod jednog prijatelja kuci na pice.. pa smo se vratili kasno navecer kuci.. oko pola 12 smo stigli kuci - i malo jos na komp.. i ravno u krevet.. i cica mica - gotova je prica.. to van je bia moj vikend.. sry, opet nista posebno.. al trudim se :)

- 22:23 - Pljuni.. (2) - ..pa zalipi !! - #

petak, 07.04.2006.

..'Für meine allerliebste Maus!'..

to mi je bia naslov od jednog dara kojeg san dobila za rodjendan.. po hrvatski ako prevedem znaci nesto kao .. Za mojeg najdrazeg misa!.. myspace neznan.. bio mi to jedan od najsladjih darova koja san ikad dobila.. evo ovako kratka prica..

kupila san sebi nedavno jednu gucci-torbicu - crnu - ..i tada vidila i jednu kapicu koja mi pase uz torbiiicu.. a bas taj dan ta prija bila s menon u trgovini.. al posto nisan imala dosta novaca uzase.. nisan uzela kapiiicu.. par dana prije rodjendana san mislila je ic kupit.. al san imala neki pridosjecaj da ce mi prija to kupit - il je vec kupila.. tako da nisan isla.. mislila se - radije cu cekat, pa iza rodjendana uzest (ako nebi dobila).. hmm.. i tako mi stiga i rodjendan.. i par dana kasnije ja morala ic u neki shopping centar pa nazvala priju oce li ic s menon.. tako da san isla po nju sa autom.. i nosi ona neku kesicu.. i unutra moj dar.. kad san popipala - odma san znala sta je haha :) .. a i jos je nesta unutra.. nije obicna karta, nego par debljih papirica koji su zavezani ka mala knjigica.. i naprid pise 'Für miene allerliebste Maus!' .. i neka slikiica i neke naljepnice.. ta naslovna stranica ima roze boje.. iza toga stize zuta, pa opet roza pa zuta i opet roza itd...

myspace

kad san dosla kuci i kad san otvorila tu knigicu i pocela citat.. posle mi suze.. pise mi kako me voli, kako me nijedna moja druga prija nece tako postivat.. da ce uvik za mene bit tu i da me nece iznevjerit nikad.. inace me ta prija zove Tigric.. tako da je nalipila puno slikiiica sa tigricama.. nikad nista sladje nisan dobila, nego tu karticu.. take iskrene rici i osjecaji..

myspace

- 09:13 - Pljuni.. (8) - ..pa zalipi !! - #

ponedjeljak, 03.04.2006.

..super vikend..a..tuzni pocetak tjedna..

ee dragi moji blogasi :) .. vikend je bia super.. prijateljica dosla po mene sa autom i onda san ja njezino auto vozila do graza.. do moje nine.. onda smo putovali nesto priko 2 sata.. u grazu bili na kavi i malo prosetale i vratile se.. al sad smo 3.. pokupili smo ninu..

kad smo se vracale dala san malo gasa jer smo tile jos malo u shopping.. tako da smo samo nesto priko 1,5 sata putovale (novi rekord za mene haha) .. a do graza ima oko 200 km.. kad smo stigle oko 4:15 popodne.. isli smo malo u neki shopping centar.. i iza toga u grad na sladoled.. kasnije smo isle kuci nesto jest i lipo se spremat za izlazak.. isle normalno ka i uvik malo po nasin kaficima i kasnije u jedan disko.. bia onaj neki sinan sakic (a nismo znale) .. tako da je bila katastrofa - hvala bogu nismo placale ulaznicu.. tako da nismo bili mozda ni po ure.. i otisle opet..

u nedilju se probudile i rucale.. popodne isle nas 3 opet na sladoled pa onda ninu odpratit na vlak.. dok je se ona vozala i spavala u vlaku (2,5 sata) mi 2 smo isle na pice pa kuci.. stvarno nam bilo super i nadan se da ce se sto prije ponovit.. a i planiramo da odemo u zagreb koji vikend.. samo prija ceka jos na putovnicu hehe.. i ovako cemo valjda izgledat haha..

myspace

..novi tjedan..
nije mi bas dobro pocea.. kao prvo san lose sanjala i spavala.. tako da san se prije 9 probudila i nisan mogla vise zaspat.. tako da me i ledja i vrat malo bole.. al to ce - valjda - proc.. i kasnije jos moran procitat da mi je draga prijateljica prikinila sa momkom.. mislin naravno da je bila u pravu i da stojin iza nje.. al ipak mi je zao i kad san procitala blog suze mi posle.. nije lako i bol je tu.. al proci ce joj.. btw. sekice moja, ja sam uvik za tebe tu i ako nisan bas blizu.. ipak san uz tebe i znaj to.. pusaaaa

myspace

myspace

- 12:36 - Pljuni.. (6) - ..pa zalipi !! - #

subota, 01.04.2006.

..iden po moju ninu..

nema bas nesta nova.. al eto.. uz ovaj post ispod ima nesta 'nova'.. napokon ode ja po svoju Ninu... idemo jedna prija i ja po nju u graz.. ima jednu 2,5 voznje tamo.. pa opet nazad :) .. pa ce bit ovaj vikend u mene .. i

jipiiii.. napokon opet hehe.. i evo plan za danas.. oko 10 il pola 11 stize prija po mene.. sidamo u auto i vozimo po ninu.. malo prosetamo po grazu i onda nazad.. ako stizemo jos malo usput u shopping :) .. onda vamo u mene idemo na sladoled.. iza toga spremanje za izlazak i ravno u kafic :) .. kasnije jos malo u disko i na liganje.. ma bit ce savrsenoooo.. jedva cekan.. pozdrav i lip vikend van jos zelin..

ps. nemojte zaboravit nekoga zezat :) ... 1. travanj !!!!!!

- 09:17 - Pljuni.. (1) - ..pa zalipi !! - #