Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mala85

Marketing

..super vikend..a..tuzni pocetak tjedna..

ee dragi moji blogasi :) .. vikend je bia super.. prijateljica dosla po mene sa autom i onda san ja njezino auto vozila do graza.. do moje nine.. onda smo putovali nesto priko 2 sata.. u grazu bili na kavi i malo prosetale i vratile se.. al sad smo 3.. pokupili smo ninu..

kad smo se vracale dala san malo gasa jer smo tile jos malo u shopping.. tako da smo samo nesto priko 1,5 sata putovale (novi rekord za mene haha) .. a do graza ima oko 200 km.. kad smo stigle oko 4:15 popodne.. isli smo malo u neki shopping centar.. i iza toga u grad na sladoled.. kasnije smo isle kuci nesto jest i lipo se spremat za izlazak.. isle normalno ka i uvik malo po nasin kaficima i kasnije u jedan disko.. bia onaj neki sinan sakic (a nismo znale) .. tako da je bila katastrofa - hvala bogu nismo placale ulaznicu.. tako da nismo bili mozda ni po ure.. i otisle opet..

u nedilju se probudile i rucale.. popodne isle nas 3 opet na sladoled pa onda ninu odpratit na vlak.. dok je se ona vozala i spavala u vlaku (2,5 sata) mi 2 smo isle na pice pa kuci.. stvarno nam bilo super i nadan se da ce se sto prije ponovit.. a i planiramo da odemo u zagreb koji vikend.. samo prija ceka jos na putovnicu hehe.. i ovako cemo valjda izgledat haha..

myspace

..novi tjedan..
nije mi bas dobro pocea.. kao prvo san lose sanjala i spavala.. tako da san se prije 9 probudila i nisan mogla vise zaspat.. tako da me i ledja i vrat malo bole.. al to ce - valjda - proc.. i kasnije jos moran procitat da mi je draga prijateljica prikinila sa momkom.. mislin naravno da je bila u pravu i da stojin iza nje.. al ipak mi je zao i kad san procitala blog suze mi posle.. nije lako i bol je tu.. al proci ce joj.. btw. sekice moja, ja sam uvik za tebe tu i ako nisan bas blizu.. ipak san uz tebe i znaj to.. pusaaaa

myspace

myspace

Post je objavljen 03.04.2006. u 12:36 sati.