Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mala85

Marketing

.. opet jedan vikend, sa malim putovanjem ..

posto mi je zivot manje-vise dosadan i neman sta pisat.. evo van opet koja 'glupost' iz mog zivota.. ovaj vikend opet bia super.. :) .. ma ka i uvik :) ..

u petak.. isla sa prijom navecer na sladoled, i malo izasle.. sutradan san isla sa bratom u shopping jer je on sebi tia kupit neke patike.. iza toga me zvala prija da odemo u shopping.. tako da san opet otisla s njon popodne lutat po trgovinama.. kupila sebi neku majcu.. od benettona.. neka obicna, roze boje (no, u mene nista nova, stalno ta boja se vrti u mom zivotu oko mene)..

navecer smo isle vani.. tipicno po kaficima di stalno idemo.. kad smo posli u jedan drugi kafic cujemo iza nas neku buku.. kad smo se okrenile - vidile smo kako od prilike 8 tipova mlate jednog tipa.. K A T A S T R O F A !!.. stvarno ono neznas sta ces radit.. bile nas 5 cura.. a ove 2 su sestre od 2 prija od mene.. koje uce za medicinsku sestru.. tako da je ova jedna uzela mob odma u ruku i nazvala hitnu.. oni 8 tipova su utekli.. a izmlateni jadnik osta lezuc na podu i 2 prijatelja dotrcali do njega.. digli ga i nosaju.. mi trcimo za njima i govorimo da smo zvali hitnu.. a oni nas ne *ebu 2 posto.. sigurno je tip na crno tu.. posto oni nisu tili nikakvu pomoc.. mi smo isli dalje, prije nega sta i ove budale polude.. a hitna ka nenormalna projurila kraj onog mista di su njega izmlatili..

subota prosla.. i stiga vec i zadnji dan u tjednu.. probudila san se negdi oko 11.. i u pola 1 dosla prija po mene.. isli u mc drive i u car wash.. bas onu garazu di samo ubacis auto i opere ti ga.. iza toga smo pravilo putovanje u linz.. stigli popodne tamo.. i nasli se sa par prijatelja.. isli na bowling - bilo savrseno.. al SKUPO.. 53 € za 4 runde za 4 osobe.. a jos pice posebno placali.. iza toga isli na sladoled pa kod jednog prijatelja kuci na pice.. pa smo se vratili kasno navecer kuci.. oko pola 12 smo stigli kuci - i malo jos na komp.. i ravno u krevet.. i cica mica - gotova je prica.. to van je bia moj vikend.. sry, opet nista posebno.. al trudim se :)

Post je objavljen 10.04.2006. u 22:23 sati.