Procurjeli izbačeni snimci iz spotova!

Iako se ne mogu dočepati novih materijala, hakeri su ipak dospjeli preuzeti nikad prije viđene snimke iz spotova Turn up the Radio i Hung up! Fanovima je posebno zapeo za oko isječak iz crkve za ljetni singl s albuma 'MDNA'.

To nije sve. Dostupna je i nova video pozadina Justify My Love sa turneje MDNA, Frozen i Die Another Day sa Sticky & Sweet.

VIDEO

Justify My Love 443mb / 1280x720 Download link
Turn up the radio Download link
Frozen Download link
Die Another Day Download link
Hung Up (alternativne verzije i isječci) Download link


AUDIO

MDNA Tour “Olympia” – Je T’Aime Moi Non Plus (Studio Version) Download link
Hope for Haiti – 4 Minutes (Gospel Rehearsal) Download link
The Beat is so Crazy (Madonna Solo) Download link











30.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Rebel Heart Tour uskoro dolazi...!

Madonna će krenuti na turneju za 10 dana! Otvorenje koncerta će biti održano u Montrealu 09.09. u rasprodanoj dvorani Bell Centre.

Redatelj koncerta: Jamie King
Pomoćnik redatelja: Tiffany Olson
Nadzornik koreografije: Megan Lawson
Koreografi: Kevin Maher, Matt Cady i Mary Cebrian

Madonnini suradnici su objavljivali fotke na Instgramu iz radionica. Možemo primjetiti razne korištene inspiracije, skice i sl.

30.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Najstariji izvođač s aktualnim VEVO certifikatom

'Bitch I'm Madonna' postao je Madonnin prvi video koji je prešao 100,000,000 pregleda i nagrađen je VEVO službenim certifikatom! Spot je izašao 16.6. ove godine.

Madonna je postala prvi najstariji izvođač s aktualnim spotom koji broji preko 100,000,000 pregleda.


30.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna: Fanovi koji snimaju koncert ne dožive ga u potpunosti

Madonna je nedavno održala telefonski intervju za Journal de Montreal gdje je pričala o turneji Rebel Heart, Mike Tysonu, albumu. Cijeli intervju pročitajte na ovom linku.

"Završavamo show. Trenutno još uvijek radimo na aranžmanima za pjesme, pozornice i koreografije. Show je gotov oko 75%. Uključena sam u svaki dio koncerta, od set liste do aranžmana. Izabrala sam 20 plesača, nadgledala sam koreografije, rasvjetu, kostime i scenska videa."

"Teme koncerta su povezane s temama novih pjesama. Ljubav je očito centralni dio showa. Romantika, slomljeno srce, vjerovanje u snove, u sebe, povratak na noge i suočavanje s promjenama u životu.

"Mislim da nove tehnologije spriječavaju publiku da u potpunosti dožive koncert. Pozornica treba dozvoliti interakciju izvođača i publike, bez prepreka. Stoga, čudno je biti na pozornici i posmatrati more mobitela zbog kojih ne mogu gledati fanove u oči. Oni zapravo ne gledaju koncert. Imaju percepciju koncerta preko mobilnih ekrana."

Modni fotograf i redatelj Tom Munro na Instagramu se pohvalio snimanjem novog videa za Madonninu turneju. Vjerujemo da će biti sjajno!

19.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna proslavila 57. rođendan!

Madonna je proslavila svoj 57. rođendan u društvu obitelji i bliskih prijatelja. Priredila je cigansku proslavu rođendana, a odjenula je crnu haljinu i ukrasila kosu s velikim cvjetovima. Bar s velikim slovom M privukao je goste među kojima su bili i bliski suradnici. Objavila je fotke sa zabave i zahvalila se fanovima na čestitkama. Ciganska kraljica pohvalila se s najboljim rođendanskim poklonom! Dobila je psića i nadjenula mu ime Rosa Lee! Nadamo se da Olga neće biti ljubomorna na novog člana u obitelji Ciccone.




Nicki Minaj, Ariana Grande, Nile Rodgers, Diplo i druge poznate face čestitale su Madonni rođendan:


(klik na sliku za veći prikaz)

17.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Happy Birthday Madonna!

Naša nemilosrdna kučka danas slavi rođendan! Ove godine si nas naučila kako uvijek treba živjeti za ljubav, ne odustati od borbe za slobodom govora i nastavit izražavati naša graffiti srca!

Danas izlazimo iz grada slomljenih srca i sijamo kao Illuminati! Ponovili smo lekciju iz seksologije i uz čašicu svete vode mislim da ćemo uspjeti doprijeti do vraga i natjerat ga na molitvu.

Držimo se čvrsto, ovo će biti najbolja noć, jer kučko, mi smo Madonna! Bitch get off my pole!

Tvoja buntovna srca s predivnim ožiljcima te čekaju na koncertu u Pragu!

We go hard or we go home, we gon' do this all night long
We get freaky if you want, na nana na na
We go hard or we go home, we gon' do this all night long
We get freaky if you want
Bitch I'm Madonna!

Who do you think you are
You can't mess with this lucky star!




16.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Tko su dizajneri na turneji Rebel Heart?

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Madonna je surađivala s vrhunskim dizajnerima, od Jean Paula Gaultiera do suradnika za turneje. I ovog puta, za turneju Rebel Heart okupila je glavna modna imena za koncertne kostime.

Na listi dizajnera stoje imena Jeremy Scott, Alexander Wang i novi kreativni direktor modne kuće Gucci, Alessandro Michele. Među njima su se našli i Fausto Puglisi, Prada, Miu Miu, Swarovski i lebanonski dizajner Nicolas Jebran. Madonna će predstaviti skice kostima u narednim danima.

Nosila je Moschina u spotu za posljednji singl, te na gala večeri Costume Institute u svibnju. Plesači su nosili njegove kostime za nastup 'I'm A Sinner' na MDNA turneji. Ove godine viđena je u čizmama Alendera Wanga iz zimske kolekcije 2015. Fausto Puglisi radi s kraljicom popa od Music ere. Za MDNA turneju dizajnirao je kostime za plesače 'Girl Gone Wild' i 'Hung Up'. Na posljednjoj turneji Madonna je nosila obuću modnih kuća Prada i Miu Miu. Madonna i Swarovski gaje suradnju nekoliko posljednjih godina. Nicolas Jebran kreirator je Madonninog outfita na BRITS Awardsu. Zanimljivo kako nije nastavila suradnju s Versace, čije je ovogodišnje lice. Stilistica Arianne Phillips nastavlja surađivati s Madonnom i na ovoj turneji.

13.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna i Guy Ritchie skupa proslavili Roccov rođendan

Jučerašnji dan bio je veoma značajan u Madonninoj obitelji. Madonna je podijelila par slika na Instagramu povodom rođendana njenog sina Rocca! "Danas je tvoj rođendan! Idemo proslaviti! Volim te najviše! 15 godina je prebrzo prošlo! Sretan rođendan! Buntovna srca zauvijek!" Poslije preslatke fotke iz 2005., na sljedećim postovima zapravo shvatamo koliko su odrasla Madonnina djeca.

Madonna vjeruje da petnaestogodišnjeg Rocca trenutno ne zanima nastupanje na pozornici s mamom. U razgovoru za EW.com priznala je: "Mislim da će raditi iza scene. Nije zainteresiran za nastupanje sa mnom. Ima više kul stvari od toga. Niste dovoljno kul svom sinu."

Na jučerašnjem rođendanu, bivši supružnici Madonna i Guy Ritchie skupa su proslavili veliki dan s bliskim prijateljima.
Poslije bezbroj puta slušanja komentara svoje djece kako je obična mama, Madonna se odlučila za majicu 'Don't Be Basic'.

13.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna završava turneju u Meksiku?

Madonna ne zaboravlja svoje vatrene obožavatelje u Latinskoj Americi. Meksički dnevni list piše kako je Live Nation rezervirao 11 koncerata 'Rebel Heart' tijekom ljeta 2016. godine. Nadaju se pristupačnijim cijenama ulaznica. Drugi meksički mediji navode samo koncerte u Meksiku, te kako neće nastaviti turneju u Južnoj Americi.

Još veće glasine kruže o mnogobrojnim koncertima u Bangkoku, na Tajlandu u areni Impact u veljači 2016.

U intervjuu za Entertainment Weekly, kraljica popa otkriva da ne planira posjetiti Moskvu i St. Petersburg. "Mislim da se ne bih trebala vratiti u Rusiju ove godine. Zašto nastupati u zemlji gdje je prisutna kriminalizacija homoseksualnosti?"

11.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna potvrdila koje će hitove izvoditi na turneji!

O redovnicama na šipki: "To je bila moja ideja. Uronjena sam u dekonstrukciju koncepta seksualnosti i religije i kako ne bi trebali biti u istom košu, ali u mom svijetu idu zajedno."

O ishrani tijekom proba: "Hranim se normalno, moram imati energije. Omleti za doručak, zdrav ručak, koristim i suplemente, proteinske napitke, energetske čokoladice. Imam ženu koja me prati svugdje, zovem je policija za ishranu."

Koliko vremena provodi na probama: "Uključujući snimanje videa i sastavljanje svih dijelova, 10 do 12 sati dnevno."

O balansiranju novih pjesama i hitova za turneju: "Izazovno je. Najviše sam uzbuđena zbog novih pjesama, jer ih nisam izvodila i svježe su. Shvatila sam da ljudi žele čuti stare hitove, stoga je izazovno pokušati pronaći balans zbog zvuka i tematike showa. Prije nisam pisala o dubokim stvarima, sada pišem. Često stare hitove preobratim u novu verziju, da budu više ironične i iskrenije, takve mi odgovaraju."

Omiljene pjesme s posljednjeg albuma: “Ghosttown”, “Bitch I’m Madonna,” “Illuminati,” “Holy Water.”

O Taylor Swift: "Nisam uspjela doći na njen koncert. Bilo mi je krivo. Uradit ćemo nešto skupa na pozornici. Nisam došla na koncert jer sam imala probe i sljedeći dan sam snimala video. Odlazak na koncerte zahtjeva dosta slobodnog vremena."

O Beyonce: "Njen koncert je posljednji veliki show koji sam posjetila, bio je izvrstan. Ona je odličan izvođač i priredi pravi show. Profesionalac je. Ispuni sva očekivanja. Sjajna je uživo, na pozornici je čista zabava. Daje sve od sebe i to cijenim."

Madonna je priznala da je objavljivala stihove na Instagramu s namjerom, predstavljala je fanovima set listu! U intervjuu potvrdila je sljedeće hitove: DRESS YOU UP, WHO'S THAT GIRL, VOGUE i HOLIDAY.

Pročitajte ostatak intervjua, čita li Madonna komentare na Instagramu, što sada misli o dokumentarcu Truth Or Dare: http://allaboutmadonna.com/2015/08/interview-with-madonna-from-entertainment-weekly

09.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će pjevati La Vie en Rose na turneji?

Izgleda da ćemo slušati još jednu obradu na turneji Rebel Heart! Prema Madonninim objavama na Instagramu, 'Between the Bars' nalazi se na potencijalnoj set listi, a novi post najavljuje još jednu obradu. Radi se o 'La Vie en Rose' od Edith Piaf. Madonna je objavila sliku uz poruku: "Ona mi pomaže kroz ovaj naporni dan."

Prisjetimo se kako je Madonna prošle godine za svoj rođendan izvela s Lourdes 'La Vie en Rose' u Cannesu.

Set lista prema objavama na Instagramu:
- Living For Love
- Unapologetic Bitch
- Bitch I'm Madonna
- Holy Water
- S.E.X
- Iconic
- Heartbreak City
- Devil Pray
- Body Shop
- Ghosttown
- Rebel Heart (Glasine)

- Like A Virgin
- Dress You Up
- Into The Groove
- Love Don't Live Here Anymore
- True Blue
- La Isla Bonita
- Who's That Girl
- Justify My Love
- Deeper & Deeper
- Vogue
- Holiday
- Music (Glasine)

- Between the Bars (Obrada)
- La Vie en Rose (Obrada)

Mona Marie, njujorška učitelja plesa na šipki, otkrila je za UnitedPoleArtists.com kako je trenirala Madonnu raznim vještinama na šipki za turneju #rebelhearttour!

09.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Poznati o Madonni

Taylor: Madonna i ja ćemo ponovo surađivati!

Američka pjevačica Taylor Swift, koja krasi naslovnicu Vanity Fair rujanskog izdanja, otvoreno započinje intervju o usporedbama 'Bad Blood' s 'Bitch I'm Madonna'. Taylor je okupila u spotu svoje društvo Selenu Gomez, Gigi Hadid i Ellie Goulding, a Madonna je pozvala najveće face poput Beyonce, Miley i Katy. Iako je Madonna u prijašnjim spotovima ugostila mnoge poznate ličnosti, mediji su upoređivali ideju 'Bad Blood' s 'Bitch'. "Osjećala sam toliko negodovanje da su mediji uzeli dvije žene s ambicioznim spotovima i koristili kao faktor za uspoređivanje. To mi se nije svidjelo jer se dobro slažemo, ljubiteljice smo jedne druge, nastupile smo skupa, nisam željela to vidjeti. Ništa nisam mogla uraditi, nit ona može što uraditi, jer tako svijet danas funkcionira."

Pjevačica hita 'Blank Space' prisjetila se nastupa na iHeart Radio Awardsu. "Kad sam je posjetila u svlačionici, pohvalila sam set svijeća i raspršivač mirisa, jer je njena soba mirisala poput čarobne šume. Tjedan dana poslije, dobila sam na kućnu adresu isti raspršivač mirisa, eterična ulja i mirisne svijeće. Uopće nije bilo čudne napetosti ili natjecanja. Madonna i ja ćemo surađivati ponovo, a zatim će mediji shvatiti da nema napetosti niti natjecanja između nas dvije."

"Tupacova veza s Madonnom trajala je minutu"

Polubrat američkog legendarnog repera Tupaca, Mopreme Shakur pričao je za Vlad TV o Tupacovoj vezi s Madonnom. "Imali smo press konferenciju za Above The Rim i bili smo u New Yorku. Madonna mi je prišla s porukom za Tupaca. Bio je na vrhuncu slave, povezali su se. Bili su par samo minutu."


McLean: "Madonnin American Pie je izvanredan!"

Američki pjevač i tekstopisac Don McLean za The Berkshire Eagle izrazio je oduševljenje Madonninom obradom njegove pjesme 'American Pie'. "Volim njenu verziju. Mislim da je izvanredna. Uradila je odličan posao. Ona je umjetnica 20. i 21. stoljeća. Madonna je veličanstvena."


Madonna u studiju s A$AP Fergom

A$AP Ferg pohvalio se kako je bio u studiju s Pharrellom i Madonnom tijekom snimanja albuma. "Radim na novom albumu, izlazi ove godine. Pustio sam album mnogima da poslušaju i svi su oduševljeni. Bio sam u studiju s Pharrellom i Madonnom, rekli su da je prelud materijal."


Madonna na novom albumu Miley Cyrus?

Wayne Coyne, producent novog albuma Miley Cyrus objavio je jednu zanimljivu fotku iz studija gdje se nalazi i Madonnino ime...


Amy Schumer kao Madonna za Empire magazin


09.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kučko, ona je Madonna i još uvijek je na tronu

'Bitch I'm Madonna' postao je Madonnin 46. klupski broj jedan singl! Singl je produžio Madonnin rekord kao izvođača s najviše broj jedan singlova na Billboard ljestvici.

1983, “Holiday”/”Lucky Star” (five weeks at No. 1)
1984, “Like a Virgin” (four)
1985, “Material Girl”
1985, “Angel”/”Into the Groove”
1987, “Open Your Heart”
1987, “Causing a Commotion (Remix)”
1988, “You Can Dance (LP Cuts)”
1989, “Like a Prayer” (two)
1989, “Express Yourself” (three)
1990, “Keep It Together”
1990, “Vogue” (two)
1991, “Justify My Love” (two)
1992, “Erotica”
1993, “Deeper and Deeper”
1993, “Fever”
1994, “Secret” (two)
1995, “Bedtime Story”
1997, “Don’t Cry for Me Argentina”
1998, “Frozen” (two)
1998, “Ray of Light” (four)
1999, “Nothing Really Matters” (two)
1999, “Beautiful Stranger” (two)
2000, “American Pie”
2000, “Music” (five)
2001, “Don’t Tell Me”
2001, “What It Feels Like for a Girl”
2001, “Impressive Instant” (two)
2002, “Die Another Day” (two)
2003, “American Life”
2003, “Hollywood”
2003, “Me Against the Music,” Britney Spears featuring Madonna (two)
2004, “Nothing Fails”
2004, “Love Profusion”
2005, “Hung Up” (four)
2006, “Sorry” (two)
2006, “Get Together”
2006, “Jump” (two)
2008, “4 Minutes,” Madonna featuring Justin Timberlake & Timbaland (two)
2008, “Give It 2 Me”
2009, “Celebration”
2012, “Give Me All Your Luvin’,” Madonna featuring Nicki Minaj & M.I.A.
2012, “Girl Gone Wild”
2012, “Turn Up the Radio”
2015, “Living for Love”
2015, “Ghosttown”
2015, “B**** I’m Madonna,” featuring Nicki Minaj

Drugi službeni remix Sick Individuals

07.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Novi koncerti u Aziji!

Kruže velike glasine o novim koncertima u Aziji u sklopu turneje Rebel Heart! Madonna će po prvi put posjetiti tajvansku prijestolnicu Taipei u gradskoj areni 1. i 2. veljače, a najskuplja ulaznica iznosi preko 500 američkih dolara. Prodaja ulaznica bi krenula od rujna. U narednim tjednima stiže priopćenje o koncerta u Japanu, Makau i na Tajlandu.

Filipini (potvrđeno)
Tajvan
Macau
Japan
Tajland

Prema postu Madonninog suradnika Tonya Villanueve, Jamie King i ovog puta je dobio posao redatelja showa za turneju Rebel Heart! U suradnji s Tiff Dogom, vjerujemo da je King osmislio spektakularni koncert!

Iako britanski mediji žele proširiti priču o slaboj prodaji ulaznica, službeni podaci govore sasvim drugu priču. Za koncerte u Australiji, sve ulaznice su rasprodane osim onih najskupljih. Australski dio turneje je rasprodan gotovo 90-95%, iako su koncerti udaljeni sedam mjeseci. Nedavno su u prodaju puštene ulaznice za koncert u Manili, bez obzira na vrtoglave cijene, dodan je drugi termin zbog velikog interesa.


04.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #