Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Tko su dizajneri na turneji Rebel Heart?

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Madonna je surađivala s vrhunskim dizajnerima, od Jean Paula Gaultiera do suradnika za turneje. I ovog puta, za turneju Rebel Heart okupila je glavna modna imena za koncertne kostime.

Na listi dizajnera stoje imena Jeremy Scott, Alexander Wang i novi kreativni direktor modne kuće Gucci, Alessandro Michele. Među njima su se našli i Fausto Puglisi, Prada, Miu Miu, Swarovski i lebanonski dizajner Nicolas Jebran. Madonna će predstaviti skice kostima u narednim danima.

Nosila je Moschina u spotu za posljednji singl, te na gala večeri Costume Institute u svibnju. Plesači su nosili njegove kostime za nastup 'I'm A Sinner' na MDNA turneji. Ove godine viđena je u čizmama Alendera Wanga iz zimske kolekcije 2015. Fausto Puglisi radi s kraljicom popa od Music ere. Za MDNA turneju dizajnirao je kostime za plesače 'Girl Gone Wild' i 'Hung Up'. Na posljednjoj turneji Madonna je nosila obuću modnih kuća Prada i Miu Miu. Madonna i Swarovski gaje suradnju nekoliko posljednjih godina. Nicolas Jebran kreirator je Madonninog outfita na BRITS Awardsu. Zanimljivo kako nije nastavila suradnju s Versace, čije je ovogodišnje lice. Stilistica Arianne Phillips nastavlja surađivati s Madonnom i na ovoj turneji.


Post je objavljen 13.08.2015. u 11:33 sati.